ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Tabii ki de. Ben onun tarzına aynen katılıyorum ama bire bir uygulamaya çalıştığımda çok zorlanıyorum, diyeti yarıda kesiyorum. Bilhassa yumurta problemim yüzünden. ara öğün yapmamamın sebebi Karatay’da ara öğün olmaması
Çok güzel kilo veriyosun karatay da ama yumurta yazın banada ağır geliyor kış mevsiminde bile hafta da 1 yada 2 en fazla kokusu rahatsız ediyor

Sabah Salata yiyince günümü çok rahat geçiriyor um

5 saat aç kalmak gerekiyor karatayda leptin salgılanması için. Ara öğün olarak Türk kahvesi, bitki çayı gibi şeyler var bildiğim kadarıyla. Çok aşırı açlıktan ölürsen belki biraz süt yoğurt olabilir. Meyve gibi kn şekerini birden çıkaracak şeyler maalesef ....:)
Şimdi kitabının bir tarafında ara öğün yapmayın diyor diğer bir sayfada karatay diyetiyle 24 saat bölümünde saat 10.00 ara öğün şart değil. Acıkırsanız bitki çayı ve 1 avuç ici kadar ceviz demiş ve bunu saat 15.00 içinde söylemiş elma veya 1 avuç tuzsuz yer fıstığı şekersiz çay demiş. Canım

Valla az önce dolabı açıp asla bitmeyen sarmayı bitirecektim. Bişeye benzese içim yanmayacak.. duygusal yiyiciyim, modum düştükçe yiyyorum, yedikçe modum düşüyor :KK53:
Umarım yamamışsındır. Ben mesela dondurma için yarını bekliyorum :dondurma:
Çok güzel kilo veriyosun karatay da ama yumurta yazın banada ağır geliyor kış mevsiminde bile hafta da 1 yada 2 en fazla kokusu rahatsız ediyor

Sabah Salata yiyince günümü çok rahat geçiriyor um

Karatay geçen çıktığı programda kahvaltı yapasınız yoksa yoğurda salatalık doğrayın nane katın zeytinyağı ve kayatuzunu katın yiyin diyor. Hem sağlıklı hem tok tutuyor hem bağırsak çalıştırıyor dedi

Neee şişko bebegim biz kilo veren insanlarız ve kilo verme surecindeyiz... ve yaglarmiz gidiyor hiccc modumuz düşmesin
sakın canım modunu düşerme şu an grup çok iyi gidiyor motive destek amaçlı herkes çok iyi duurmda. O düşük modluluk genelde regl döneminde olur o bende de oluyor bu hafta regli olucam yemek konusunda zor tutuyorum kendimi görsel olarak hiç beğenmiyorum kendimi baya değişik bi dönem bu da geçicek az daha sabırlı olmalıyız

günaydın benim enerjik grubumm , nasılsınız keyifler nasıl ? yarın tartı günü biraz heycanlıyım sanki veremedim gibi . bide üstüne tartım bozuldu bugün yeni tartı alıcam bulabilirsem önerebileceğiniz bi mrka var mı ? ve tartı değişikliğinden dolayı kilom fazla çıkar mı korkusu var alışmıştım bu tartıya senelerdir bununla tartıldım modum düştü anlayacağınız :işsiz::KK43:

günaydın benim enerjik grubumm , nasılsınız keyifler nasıl ? yarın tartı günü biraz heycanlıyım sanki veremedim gibi . bide üstüne tartım bozuldu bugün yeni tartı alıcam bulabilirsem önerebileceğiniz bi mrka var mı ? ve tartı değişikliğinden dolayı kilom fazla çıkar mı korkusu var alışmıştım bu tartıya senelerdir bununla tartıldım modum düştü anlayacağınız :işsiz::KK43:
Günaydın kuzum :KK200: Regl haftam diyorsun çok normal :KK51:Haftaya daha güzel sonuç alacaksın bunu düşün:KK49:Tartına üzüldüm :110:Benim ki simbo klasik tartı ve gayet memnunum:KK15: umarım eksi gösterir yeni tartın :halay:

Kızlar sağ dizin çok ağrıyor bu gün spor yapamam sanırım akşam olmadı yürüyüş e çıkarım diye düşünüyorum ama önerenileceğiniz bi spor varmı dizimi yormadan bu arada sağ kolumda kitle olduğu içinde kol ağırlıklı yapamıyorum ne yapabilirim fikri olan varsa :KK43:

Buarada kızlar dün babamla konustum herbalife alicaktim oda tesadüf bir doçent arkadaşı var görüşmüş onunla demis almasın kullanmasin bugün babam gelcek ariycam konusturcam seni dedi o sana gerekeni anlatacak dedi konusunda uzmanmis diyet konusunda
Canım nacizane önerim hiç gerek duyma böyle şeylere.
İş tamamıyle sende ve iraden de bitiyor ki sana güveniyorum daha iyi sonuçlar aldıkça daha motive olacaksın emin ol.

Karatay geçen çıktığı programda kahvaltı yapasınız yoksa yoğurda salatalık doğrayın nane katın zeytinyağı ve kayatuzunu katın yiyin diyor. Hem sağlıklı hem tok tutuyor hem bağırsak çalıştırıyor dedi

yoğurtlu semizotu yada salatama lor katıp yiyorum genelde ama zeytinyağını 1 çorba kaşığı koyuyorum karataya uyuyor sanırım benimkide:KK66:

Buarada kızlar dün babamla konustum herbalife alicaktim oda tesadüf bir doçent arkadaşı var görüşmüş onunla demis almasın kullanmasin bugün babam gelcek ariycam konusturcam seni dedi o sana gerekeni anlatacak dedi konusunda uzmanmis diyet konusunda
Ben bu tür şeylere karşıyım canım bi ara araştırmıştım safra taşı yapıyor diye okumuştum aman diyeyim en güzeli ağzımı tutmak doymadan kalkmak ve gerçekten buradan kopmamak ;)

Ay tam benlik ama bunu akşam yemeği yerine yapalım kızlar haftada iki gün yapsak bile süper oluruz mesela salı Cumartesi akşamı ;)

Back