ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Tatlım akşam menün bi değişik geldi bana :işsiz: Sebze çorbası mı yapsak onu:KK51:
Canim ben bugun karbonhidrat degerleri hesaplanarak yapilan bi diyet var ya onu yapiyorum yine. Menum o yuzden bu sekilde. Yarin tekrar normal duzen devam ediyorum anlayacagin.

13 Agustos
Sabah:
Yarim dilim ekmek
Domates, salatalik,lor,zeytin,marul
1 haslanmis yumurta

Oglen:
Kabakli omlet
Domates, salatalik,peynir, zeytin, marul

Aksam:
Biberli omlet
Domates, salatalik, peynir, zeytin, marul
Belki 1 bardak ayran

C cizen_bayan
canım akşam menünü değiştirmeni tavsiye ediyorum omlet yerine çorba ve yanına salata öneriyorum sana

canım akşam menünü değiştirmeni tavsiye ediyorum omlet yerine çorba ve yanına salata öneriyorum sana
Aslinda ben de guncelleme yapmaliydim galiba. Menuyu onceden hazirladigim icin yemeden once yazmistim. Ogle yemegi islerden dolayi yiyemedim az sonra aksam yiyecegim. Yedikten sonra guncelleme yaparim artik:))

13.08.2018 menüm
Sabah
Muzlu yulaf
1 orta boy nektari

Ara
4 kuru kayısı

Ara
1 orta boy nektari
1 muz

Akşam
Salata

3 lt su
6 km yürüyüş
I IRMAKK70

Menümün bu kadar saçma olmasının sebebi öğlen toplantım vardı 5 te ofise gelebildim. Yemek yiyecek yer yoktu ofiste meyvem vardı onları yedim mecbur .

@swtyheart ben ayran detosu yaptigim zamanlar yaklasik iki kilo veriyordum ama detokstan sonra verdigim kilonun yarisini aliyordum. Genelde de yapanlardan duydugum ayni sekilde yarisini geri aldiklari yonunde. Sen kendini ona gore ayarla kilo verip geri aldim diye uzulme.
Tesekkur ederim zaten yarin yapamiycam emzirdigim icin cok zorlafi canim

canım kendini aç bırakman iyi değil açlık hissediyorsan 1 domates ya da salatalık ye bu besinler sadece su içerir zararlı değil yani

Ben tam olmasa da Karatay yolundan gitmeye çalışıyorum, o yüzden vücuda leptin salgılatmasın diye hiçbir şey yememeye, ara öğün yapmamaya çalışıyorum:KK43: C cizenbayan @swtyheart

Back