ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

C cizenbayan Forever07 Forever07

Selam görlz,

Sabah: 1.5 ince krep,7-8 zeytin, domates, salatalık, peynir, bir avuçtan az fıstık kuru üzüm, kaçamak 1 adet lokum :,(, 1 adet olips

Öğle: yok

Akım: 4-5 kaşık köri soslu tavuk, 8 zeytin, yarım domates, bir kaç minik kornişon, 15 adet fıstık , 15 adet kuru üzüm

C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
3dilim salam
3dilim kaşar
1dilim kızarmış ekmek
5zeytin
Domates salatalık
Çay

Ara
Şade kahve
3hurma 3ceviz

Öğlen yarım muz 1erik
1şeftali

Yeşil çay

Akşam
1kase chialı yulaf ezmeli yoğurt
Bol su
Çay
Yürüyüş yapıldı ve çok koşturmacalı gündü:KK76:

Selam görlz,

Sabah: 1.5 ince krep,7-8 zeytin, domates, salatalık, peynir, bir avuçtan az fıstık kuru üzüm, kaçamak 1 adet lokum :,(, 1 adet olips

Akım: 4-5 kaşık köri soslu tavuk, 8 zeytin, yarım domates, bir kaç minik kornişon, 15 adet fıstık , 15 adet kuru üzüm
Canım tartı gününe az kaldı turşu ödem yapar fazla çıkartır aman dikkat diyeyim ;)

C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
3dilim salam
3dilim kaşar
1dilim kızarmış ekmek
5zeytin
Domates salatalık
Çay

Ara
Şade kahve
3hurma 3ceviz

Öğlen yarım muz 1erik
1şeftali

Yeşil çay

Akşam
1kase chialı yulaf ezmeli yoğurt
Bol su
Çay
Yürüyüş yapıldı ve çok koşturmacalı gündü:KK76:

Günün menüsü ilan ediyorum süper bi menü canım harikasınn

Selam görlz,

canım akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun ? öğle yemeği yiyip akşamı hafif geçirsen daha iyi değil mi

Karatay benim kadınım ya bu konu da bilgi paylaşımı yapabiliriz istersen

Tabii ki de. Ben onun tarzına aynen katılıyorum ama bire bir uygulamaya çalıştığımda çok zorlanıyorum, diyeti yarıda kesiyorum. Bilhassa yumurta problemim yüzünden. ara öğün yapmamamın sebebi Karatay’da ara öğün olmaması

Tabii ki de. Ben onun tarzına aynen katılıyorum ama bire bir uygulamaya çalıştığımda çok zorlanıyorum, diyeti yarıda kesiyorum. Bilhassa yumurta problemim yüzünden. ara öğün yapmamamın sebebi Karatay’da ara öğün olmaması
Bende o konuda kararsizim canım kitabında ara öğün yazıyor.

18.00 gibi yiyyorum canım. Son günlerde hafif ilerliyorum ama bugün katı bişeyler yedim.. hoff şu an modum acayip düşük, sanki hep şüşko olacak gibiyim
Neee şişko bebegim biz kilo veren insanlarız ve kilo verme surecindeyiz... ve yaglarmiz gidiyor hiccc modumuz düşmesin

Bende o konuda kararsizim canım kitabında ara öğün yazıyor.

5 saat aç kalmak gerekiyor karatayda leptin salgılanması için. Ara öğün olarak Türk kahvesi, bitki çayı gibi şeyler var bildiğim kadarıyla. Çok aşırı açlıktan ölürsen belki biraz süt yoğurt olabilir. Meyve gibi kn şekerini birden çıkaracak şeyler maalesef ....:)

Neee şişko bebegim biz kilo veren insanlarız ve kilo verme surecindeyiz... ve yaglarmiz gidiyor hiccc modumuz düşmesin

Valla az önce dolabı açıp asla bitmeyen sarmayı bitirecektim. Bişeye benzese içim yanmayacak.. duygusal yiyiciyim, modum düştükçe yiyyorum, yedikçe modum düşüyor :KK53:

Günaydın kızlar :KK24:
Dün yoğun bir gün geçirdim alışverişe çıktım bayram için fazla uğrayamadm herkez yavaş yavaş tartı moduna girmiş ben de hiç tattılmyırym ama sanki bu hafta artı çıkacak gibi korkuyorum da S salinger29 benimde duygusal açlık dönemim bitmedi
Sporumu hiç aksatmadım tartı nasıl çıkacak bende merak ediyorum o_O

Back