- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Bugün güzel geçirirsen yarın alacaksın o sonucu tatlım
![]()
Sabah bi yarım kilo gitmiş göründü ama şimdi fazlasıyla geri almış olabilirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün güzel geçirirsen yarın alacaksın o sonucu tatlım
![]()
Canım tartı gününe az kaldı turşu ödem yapar fazla çıkartır aman dikkat diyeyimC cizenbayanForever07
Selam görlz,
Sabah: 1.5 ince krep,7-8 zeytin, domates, salatalık, peynir, bir avuçtan az fıstık kuru üzüm, kaçamak 1 adet lokum :,(, 1 adet olips
Öğle: yok
Akım: 4-5 kaşık köri soslu tavuk, 8 zeytin, yarım domates, bir kaç minik kornişon, 15 adet fıstık , 15 adet kuru üzüm
Tum gun ayran corbasi canim 2 saat arayla@Sena616
01ebruli
S salinger29
Kuasar
N naz5403
@Kimmik
@lastrose6
@Anneyimbenanne35
@Amelie23
@LolaLuna
@swtyheart
@Sarellam
Kizlar menuleri eksik olanlar, gonderirseniz ekleme yapayim.
C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
3dilim salam
3dilim kaşar
1dilim kızarmış ekmek
5zeytin
Domates salatalık
Çay
Ara
Şade kahve
3hurma 3ceviz
Öğlen yarım muz 1erik
1şeftali
Yeşil çay
Akşam
1kase chialı yulaf ezmeli yoğurt
Bol su
Çay
Yürüyüş yapıldı ve çok koşturmacalı gündü![]()
canım akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun ? öğle yemeği yiyip akşamı hafif geçirsen daha iyi değil miC cizenbayanForever07
Selam görlz,
Sabah: 1.5 ince krep,7-8 zeytin, domates, salatalık, peynir, bir avuçtan az fıstık kuru üzüm, kaçamak 1 adet lokum :,(, 1 adet olips
Öğle: yok
Akım: 4-5 kaşık köri soslu tavuk, 8 zeytin, yarım domates, bir kaç minik kornişon, 15 adet fıstık , 15 adet kuru üzüm
Günün menüsü ilan ediyorum süper bi menü canım harikasınn
Karatay benim kadınım ya bu konu da bilgi paylaşımı yapabiliriz istersenBen tam olmasa da Karatay yolundan gitmeye çalışıyorum, o yüzden vücuda leptin salgılatmasın diye hiçbir şey yememeye, ara öğün yapmamaya çalışıyorumC cizenbayan @swtyheart
Bu menüyü örnek aldımGünün menüsü ilan ediyorum süper bi menü canım harikasınn
18.00 gibi yiyyorum canım. Son günlerde hafif ilerliyorum ama bugün katı bişeyler yedim.. hoff şu an modum acayip düşük, sanki hep şüşko olacak gibiyimcanım akşam yemeğini kaç gibi yiyorsun ? öğle yemeği yiyip akşamı hafif geçirsen daha iyi değil mi
Bendensin canim, ben de okumayi cok seviyorum.Kızlar nabersiniz??
Ben çayımı yudumlarken kitap okuyorum okumayı seven varmı??
Karatay benim kadınım ya bu konu da bilgi paylaşımı yapabiliriz istersen
Bende o konuda kararsizim canım kitabında ara öğün yazıyor.Tabii ki de. Ben onun tarzına aynen katılıyorum ama bire bir uygulamaya çalıştığımda çok zorlanıyorum, diyeti yarıda kesiyorum. Bilhassa yumurta problemim yüzünden. ara öğün yapmamamın sebebi Karatay’da ara öğün olmaması
Neee şişko bebegim biz kilo veren insanlarız ve kilo verme surecindeyiz... ve yaglarmiz gidiyor hiccc modumuz düşmesin18.00 gibi yiyyorum canım. Son günlerde hafif ilerliyorum ama bugün katı bişeyler yedim.. hoff şu an modum acayip düşük, sanki hep şüşko olacak gibiyim
Bende o konuda kararsizim canım kitabında ara öğün yazıyor.
Neee şişko bebegim biz kilo veren insanlarız ve kilo verme surecindeyiz... ve yaglarmiz gidiyor hiccc modumuz düşmesin