Aaa ne güzel harikaBen her şey için çizelge, liste vs. Tutarım, bir nevi yaşam tarzı:) şimdi de kahvaltıyı yoğun yaptım günün geri kalanında hafif şeyler tüketcem inşaallah
Ben tavuk sis dürümden 2 tane yedim nedeni belli değil yuh banaI IRMAKK70 ve C cizen_bayan
12.08.2018
Sabah
Limonlu su
Kepek ekmeginde kaşarlı tost
1 yumurta
Domates
Labne peyniri
Öğlen
1kepek ekmegi üzerine labne sürdüm
Yogurt salatalık
Akşam
Tavuk sis durum
Ayran
1.5lt tarçınlı şu içtim.
Kizlar canım dondurma istiyoiiiooooooo
Doğru söylüyorsun ya biraz daha sabrediyim.Canim bu saatte hiiiccc yeme bence. Tartiya 2 gun kaldi. Tarti gunu + gelmek istemezsin heralde. Canin cok cok cekiyorsa sabah saatlerinde ye, hic olmazsa aksama kadar eritme sansin olur.
Ben tavuk sis dürümden 2 tane yedim nedeni belli değil yuh bana
Salinger29 gaz vermesene kizzz asiri guzel falanNedeni belli bence, aşırı güzel olması
Bencede canım ben öğlen yedim ve bol bol hareket ettim haftada1 sadece iki top yenebilir bence herşeyi yemezsek sonra yemeye başladığımızda doyum noktamız olmaz ama haftada 1 ve öğlen vakti kararında yemeliyiz kızlar benim düşüncem tabiCanim bu saatte hiiiccc yeme bence. Tartiya 2 gun kaldi. Tarti gunu + gelmek istemezsin heralde. Canin cok cok cekiyorsa sabah saatlerinde ye, hic olmazsa aksama kadar eritme sansin olur.
Ben de senin gibi yapiyorum aynen. Canimin cektigi seylerden gunduz vakti olmak sartyla cok az bir sekilde yiyorum. Yoksa kendimi yemeyecegim diye asiri zorladigim zamanlar pes etme noktasina daha cabuk geliyorum.Bencede canım ben öğlen yedim ve bol bol hareket ettim haftada1 sadece iki top yenebilir bence herşeyi yemezsek sonra yemeye başladığımızda doyum noktamız olmaz ama haftada 1 ve öğlen vakti kararında yemeliyiz kızlar benim düşüncem tabi
2- 3 cm incelme vaavvv harikaa yaa. Kisa zamanda bu kilolardan kurtulacagiz insallahKızlar bugün sabah vücudumu ölçtüm 2-3cm incelmişim
Tebrikler harikasın2- 3 cm incelme vaavvv harikaa yaa. Kisa zamanda bu kilolardan kurtulacagiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?