lucky yok fatma yok ben yokuum ondanKızlar neredeyse hepimiz bir kaçamak halindeyiz niye böyle olduk ki.
2 gündür bende kendimi toparlayamadım bu gün eski düzenime devam edicem kendime zarar vermekten başka bişey yapmadım yiyerek grupçabi düzensizlik oluştu böyle devam edersek hiç bi yol alamıcaz canlarım haydı toparlanma zamaın kızlarYa ben kaçamak yaptım ama ya7 tane küçük midye ve bi top dondurma yedim yürüdüm onların üstüne baya bunu telafi etmek için sabah erken kalkıp yürüyüş e gidicem
hoşgeldin canım seni görmek çok güzelSelam kızlar
çok haklısın canım kaçamak yaptık diye dünyanın sonu değil ya önemli olan çabuk toparlayıp yediğğmizi yakmak dün tüm gün dışarıda olunca kendime uygun olanlardan yemeye çalıştım ama yinede tam diyetime uygun olmadıArkadaslar ne de olsa kacamak yaptim diye ucunu birakmayalim. Dunun eksigini bugun ya daha az yiyip dengeleyerek ya da sporla kapatabiliriz. Sakin batti balik yan gider deyip birakmayalim. Asil o zaman tam batariz. Sadece sizi alintiladim ama basta kendim olmak uzere hepimiz icin soyluyorum bunu.
günaydın canım bende kahvaltım yaptım günümü çok güzel tamamlıcam inşKahvaltimi yaptim geldimm. Gunaydin kuasar. Kizlaaaaarr gelin hadi, uyuyan guzeller.
Insallah canim. Bu gun grupca guzel gecirmeye ozellikle dikkat edelim. Bir birimizi motive edersek buraya duzenli ugrarsak bu kacamaklarin onunu alabiliriz. Bunca yolu basladigim yere geri donmek icin gelmedim dememiz lazim hepimizin.günaydın canlarım 1günlük tatl de olsa deniz güneş harıkaydı 2 gündür bende kendimi toparlayamadım bu gün eski düzenime devam edicem kendime zarar vermekten başka bişey yapmadım yiyerek grupçabi düzensizlik oluştu böyle devam edersek hiç bi yol alamıcaz canlarım haydı toparlanma zamaın kızlar
hoşgeldin canım seni görmek çok güzel
çok haklısın canım kaçamak yaptık diye dünyanın sonu değil ya önemli olan çabuk toparlayıp yediğğmizi yakmak dün tüm gün dışarıda olunca kendime uygun olanlardan yemeye çalıştım ama yinede tam diyetime uygun olmadı
günaydın canım bende kahvaltım yaptım günümü çok güzel tamamlıcam inş
Doğru söylüyorsun ya inşallah hemen birlikte oluruz yinelucky yok fatma yok ben yokuum ondan
Arkadaslar ne de olsa kacamak yaptim diye ucunu birakmayalim. Dunun eksigini bugun ya daha az yiyip dengeleyerek ya da sporla kapatabiliriz. Sakin batti balik yan gider deyip birakmayalim. Asil o zaman tam batariz. Sadece sizi alintiladim ama basta kendim olmak uzere hepimiz icin soyluyorum bunu.
Bir de farklı bir derdim var ama çevremdekilere inanmakta güçlük çekiyorum...
Şeker yemiyorum diye suçlu muamelesi görüyorum. Evdekiler sanki yanlış bi şey yapıyormuşum gibi davranıyor, sınavımı daha da zorlaştırıyorlar. Hiçbir destek göremiyorum.
Destekleyen tek kişi annem, o da arada sırada eskiden hoşlandığım seyleri yapıyor. (Aslında hala hoslaniyorum, zorlanmam bu yüzden sanirim) Koskoca bir meyve tabağı ya da çerez getiriyor mesela... Ya da sabah sutlaclar filan yapılıyor. Geçen sinirden ağladim sırf bu yüzden.
Siz de böyle şeyler yaşadınız mi? Ailenizden diyetinizde ya da sağlıklı yiyecekler yemenize bu şekilde muhalefet olanlar oldu mu?
Aaaa o nasıl bir cümle bazen böyle cümlelerde ise yarıyor.Kızlar dün çalıştığım yere İngiliz bir apla geldi. 1 senede 20 kg varmış. Sırrın ne dedim, haftada bir ben gibi kilo vermeye çalışan insanların olduğu bir gruba katıldım dedi.
Akşam görüştüğüm arkadaşlarımdan biri de 78 kilodan 49 kiloya düşmüş. Çok da samimi olmadığı biriyle yemek yerken karşısındaki kişi 'sen neden hala yiyyorsun ki bu halinle..' demiş. Karşıdaki tam bir öküzmüş o ayrı ama gene de gaza geldikten sonra irade edip bu kilolara gelmek büyük başarı..
Ne guzel yazmışsın. O filmi izleyeceğim akşam tabi kaynım tv bırakırsaişlenmiş şeker mi yemiyorsun yoksa meyve şekerini de mi hayatından çıkarmaya çalışıyorsun? Zaten böyle bir karar verdiysen bol bol araştırma yapmışsındır, etrafındaki insanlara da 'that sugar film' den, canan karatayın 'şeker en tatlı zehirdir' demesinden vs. bahsedebilirsin. Kendin de sosyal medya kullanıyorsan şeker diyeti yapan hesapları takip edip motivasyonunu desteklersen daha az sinirlerin bozulur. Zaten çok da kolay olmayan bir şey denerken böyle sabote edilmek elbetteki yıpratıcı..
Benim babam da annem diyet yaparken sürekli tulumba falan yedirmeye çalışır, gözümün önüne geldi..
Benim yerime tavuklu salata yiyebilirsinhaklısın beybi. dün akşam tam günü kapatmışken arkadaşlarım aradı, bi yere oturduk. Benim de sipariş vermem gerekti, tatlı söyleyip iyice düzeni bozmayım dedim. Aldığım şeyi de vicdan azabından bitiremedim zaten, 3-4 soğan halkası, 3 nugget yedim. enteresan bir şekilde aşırı yağlı değilleri ama olmasaydı daha iyiydi. Bugün de gene bir iki yere gitmem gerekecek, az hasarla atlatmaya çalışcam..
Canım ne kadar kaçacaksın ki...Bi karar aldım kızlar ya kv ve eşim cocuklar çerez çekirdek vs yediğinde bitene kadar yanlarında durmiycam
Alışana kadarrrrrCanım ne kadar kaçacaksın ki...
Arayi yazmayi unutmusum:))11 Agustos
Sabah:
Yarim dilim ekmek
Haslanmis yumurta
Salatalik
Marul
1 cay kasigi pekmez+ yarim ceviz
Biraz yogurt
Ara: 1 incir
Oglen:
1 kase corba
Salata
Yarim kaseden az cacik
Aksam:
1 orta boy patates ve bol yesillik, 1 tatli kasigi zeytin yagiyla yapilmis patates salatasi
C cizen_bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?