ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Iyi tatiller canim. Bizim icin de eglenin:)) Tatilde de olsaniz fazla kacirmamaya dikkat, ayni kiloyla donerseniz superrr olur.

Canım acayip aşırı ve çok fazla mısır patlatıp yemek istiyor ... minicicik.
Soyle yapalim o zaman. Sen bu gece o misiri yeme cunku gece gece tam yaga donusur. Tarti gunu istedigin kilodaysan carsamba gunu ogle odulun olsun oglen patlat ye az yagli az tuzlu:))

Merhabalar

Kaç gündür yokum, menülerinize bike yazamadım internet paketim bitti. Daha şimdi eve geldim pazartesiden beri yoktum evde. Midem alt üst oldu, farklı yerlerde yemeğe gitmekten... KaçamaklarIn da acısı çıkıyor sanırım. Pazar günü tekrar evde yokum, bu sefer de ankaraya düğüne gideceğim Spor da yapamıyorum tabii evde olmadığımdan... Öldüm bittim ağlayanım yok

Bir de farklı bir derdim var ama çevremdekilere inanmakta güçlük çekiyorum...

Şeker yemiyorum diye suçlu muamelesi görüyorum. Evdekiler sanki yanlış bi şey yapıyormuşum gibi davranıyor, sınavımı daha da zorlaştırıyorlar. Hiçbir destek göremiyorum.

Destekleyen tek kişi annem, o da arada sırada eskiden hoşlandığım seyleri yapıyor. (Aslında hala hoslaniyorum, zorlanmam bu yüzden sanirim) Koskoca bir meyve tabağı ya da çerez getiriyor mesela... Ya da sabah sutlaclar filan yapılıyor. Geçen sinirden ağladim sırf bu yüzden.

Siz de böyle şeyler yaşadınız mi? Ailenizden diyetinizde ya da sağlıklı yiyecekler yemenize bu şekilde muhalefet olanlar oldu mu?

Ya ben kaçamak yaptım ama ya 7 tane küçük midye ve bi top dondurma yedim yürüdüm onların üstüne baya bunu telafi etmek için sabah erken kalkıp yürüyüş e gidicem

Ben başka bir yaramazlık yAptım :,(

Ya ben kaçamak yaptım ama ya 7 tane küçük midye ve bi top dondurma yedim yürüdüm onların üstüne baya bunu telafi etmek için sabah erken kalkıp yürüyüş e gidicem

Arkadaslar ne de olsa kacamak yaptim diye ucunu birakmayalim. Dunun eksigini bugun ya daha az yiyip dengeleyerek ya da sporla kapatabiliriz. Sakin batti balik yan gider deyip birakmayalim. Asil o zaman tam batariz. Sadece sizi alintiladim ama basta kendim olmak uzere hepimiz icin soyluyorum bunu.

Iyi tatiller canım

Bu konuda ben çok çektim hala çekiyorum canım. Ama takma sen hiçbirini bildiğin den şaşma devam et. Ben hep şekere karşıyım çünkü ailemde herkes şeker hastası. Bunu gel.gor buradakilere anlatamıyorum. Dünyanın cümlelerini duyuyorum. Sade türk kahvesi içiyorum diye katkı bile işittim ve işitiyorum da... Ama umrumda değil sen bildiğin gibi devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…