ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

süper canım azmet kimsenin zoruyla yeme millet hep ye der ekmeğe 21 gün diren sonrasında yemek bile istemiceksin insan beyni 21 günden sonra alışıyor çünkü

Bu gün ben kaçamak ya ptım kızlar başkan olmayınca daha esnek mi davrandım ne anlamadım psikolojik çöküntü beni hemen yemeye teşvik ediyor napicam ben yaaa N naz5403
Esneklik yok gevşemek yok ne oluyoruz hemen 2-3 kilo verdik diye mankenim olduk sandık varsayalım manken olduk onlar bile hep dikkatli beslenerek öyle kalabiliyorlar canım duymayayım öyle salmıyoruz kendimizi hedefe kadar tam istikrar
Bugün bende de kaçamak var

Ay bilmiyorum ki baktım aslında görünürde yeni birşey yok gibi
Oyyy benim bebeğimmm bir mucize teyzesi bugünlere çok şükür, düzeltilmiş yaşı 2
Kızlaaaaaarrrrrr
3yumurta 2.5 ekmek ne yaaa

kuzum menün çok güzel taki çikolatalı dondurmayı görene kadar . Dondurma ye ama çikolatalıdan kaçın maraş ye çikolatalı da katkı maddesi çok oluyor maraş ona göre daha az etkili .

canlarım selamm ben geldim menüleri inceledim eksik olan çok var ihmal etmeyelim. Bu ay böyle sürekli aynı kişiler eksik menü paylaşırsa başkanla konuşup diğer ay çıkmalarını söyleyeceğim. hepimiz burda vakit ayırıp menü yazıyoruz birbirimize yardımda bulunuyoruz. Eğer 5 dk ayırıp bişeyler yazılmıyorsa bize ihtiyaçları yok demektir. Bizim burdaki birbirimize en büyük desteğimiz motivemiz, ne kadar çok motive o kadar çok kilo kaybı bunu unutmayalım.Bir diğer konu da işlenmiş ve katkı maddesi olan ürünler kullanmayalım lütfen. Sucuk salam sosis nescafe çikolatı dondurmalar vs. Bunlar yerine size önerim var sucuk salam yerine kendinize et kavurma yapabilirsiniz, nescafeyi sade nescafe alıp sütle şekersiz yapabilirsiniz 3ü bir aradan kat be kat daha iyi , dondurma yerine de kendi dondurmanızı kendiniz yapın örn. meyveyi dondurup blender dan geçirin yaz ayında mükemmel çeşit çeşit meyve var. En azından bu önerdiklerimin içinde neler var siz biliyorsunuz . Bu söylediklerimi yanlış anlamayın ama kimsenin hakkı kimse geçmesin. Burda herkes biraz zaman harcıyor emek sarfediyor. hepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum.

Ayyy ben öğleden sonra küçük kase muhallebi yedimmm kaynanamın zoruyla
Yok öyle bişey canım o kaynana zoru değil sen kesin kararlı olsan hiç kimse sana yediremez canım şuanki örnekte ben mesela ABLAM Almanya’dan bi dolu çikolata getirmiş önüme döktü bi parça bile yemedim abla yarın bi kare kahvenin yanında yerim dedim ısrar devam etti ammmmaaaaaa yemedim aynı iradeyi senden bekliyorum canım
Evet ya bendede aynısı olur azıcık kaçırsam ağırlık çöker en güzeli hafif yemek aktif ve fit olmak

merhaba,

bulunduğum yer 2 saat geriden takip ediyor, o yüzden menüm biraz gecikebilir.

bugün kendimle ilgili bişey farkettim. yemek yemekten aldığım zevki daha ziyade akşam yemeğine saklıyorum. Onu kahvaltıya taşımaya çalışcam. O yüzden bugün krep yaptım, bu açıklama kreple tepki çekmemek için galiba

Veeee gelelim menüme
C cizen_bayan
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı
Yarım yumurta
İki ısırık börek
1dilim Beyaz 1dilim kaşar peyniri
2zeytin
Çay
Domates salatalık

Ara
1avuç fındık badem kaju üçlüsü
3hurma

Öğlen
Yarım Mısır

Akşam
1baget
4kaşık taze fasülye
1yemek kaşığı mantı
Salata
Kavun
Çay
Bol yürüyüş

I IRMAKK70 C cizenbayan

sabah: 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, minicik su, 4 yk unla yapılmış 2 adet krep. 1 tanesinin dörtte biri hariç tamamını yedim. bunun dışında 7 zeytin, bir parça peynir, 2 ceviz, 1 çay kaşığı bal, domates salatalık, bir iki parça muz, bir ince dilim şeftali, iki üç üzüm tanesi

öğlen: bir bardak çay içtim

akşam: bir kase mantar çorbası, 2-3 yk keten tohumlu yoğurt, 15-16 tane kavrulmamış yer fıstığı

Canim yanlis anlasilma olmasin da ben saat 8 gibi menu gondermeyenleri etiketliyorum. Maksat niye gondermiyorsunuz diye hesap sormak degil erken saatte hatirlatma yapiyorum ki herkes gonderebilsin, menu paylasimlari artsin. Bazi arkadaslar unutup atlayabiliyorlar.

Yok bebişim, öyle hissetmedim, aksine takip etmen(iz) bana çok iyi geliyor..

Yaaa evlenmeden önce 2 sene Karaman’da çalıştım ben..2015-2017 arası, organizedeki gıda fabrikalarından birinde :) seviyorum Karaman’ı, arkadaşlarımı özledim..
Karamanliyim ama Konya'da yasiyorum ben de. Yakin da olsa sik sik gidilmiyor iste is guc, coluk cocuk derken anca bayramdan bayrama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…