ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bazen zoruna gidiyor ama kendimi frenliyorum kocam için kv nın aklı hala coookkkkk eskilerde herşey oyleolsun istiyor ama imkansız
Kaynanaya selam söyle canım benden
Benimkine soruyorum yedi mi çocuk bişey yedi yedi maşallah çok iyi dedi oh şunu yedi bunu yedi çocuk 2 haftada neredeyse 1 kilo kaybetti be nasıl yemek bu
bakaıcıyla da mutlu olamadım babanne ile de olamıyorum

Iyi ki sessizce gitmedin çünkü aklım sende kalırdı.
Seni özleyeceğim inşallah fırsat bulursun ve ara ara girersin.
Şuan çok üzüldüm. Ama gitme nedenin inşalla h kötü bir sebep değildir. Biz burdayiz ve yağlarımızı her geçen gün eksilterek seni bekliyoruz iyi ki tanıdım seni enerjisi yüksek kadın

Şaka gibi gercekten yemiyosa yemiyo de niye yani yiyo diyo ki bende ocakta erzuruma gideceğim amcamin düğünü var 2 çocuğu birakacam 1 ini alcam tek bakalim nasıl olcak

Şaka gibi gercekten yemiyosa yemiyo de niye yani yiyo diyo ki bende ocakta erzuruma gideceğim amcamin düğünü var 2 çocuğu birakacam 1 ini alcam tek bakalim nasıl olcak
Ona göre 2 lokum yedi demek oluyor sanırım canım.
Erzurumlu musun güzel memleket vesselam eşim askerliğini orda yaptı ayrıca da gezme imkanımız oldu

Ona göre 2 lokum yedi demek oluyor sanırım canım.
Erzurumlu musun güzel memleket vesselam eşim askerliğini orda yaptı ayrıca da gezme imkanımız oldu
Evet kuzum erzurumluyum gerçekten güzel serin sade havası çok güzel bir memlekettir çokta ozledim

Merhaba kızlar
Annesi diyette olunca çocuğuda diyete sokmuş demekki senin kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…