Kaynanaya selam söyle canım bendenBazen zoruna gidiyor ama kendimi frenliyorum kocam için kv nın aklı hala coookkkkk eskilerde herşey oyleolsun istiyor ama imkansız
ALL_STaR yarismacilarinin dikkatine...
Iyi geceler kizlar,
Aslinda sessizce cekip gidecektim ama sonra dedim ki yaptigimiz onca muhabbetten sonra bu yanlis olur.
Bir sureligine bu son mesajim.
Ozel nedenlerden dolayi bir sure aranizdan ayrilacagim . Su an belirsiz bir durumdayim.
Allah izin verirse Eylul'de korumada dahi olsam da araniza gelmeyi dusunuyorum.
Vedalari sevmem, o yuzden bana yapacaginiz en buyuk iyilik; paylasimlariniza ben yokken de devam etmeniz ve kilo vermeniz olacaktir.
Iyi bir baslangic yaptiniz kimsenin sizi etkilemesine , diyetinizi sabote etmesine izin vermeyin.
Gunun sonunda kilo alacak da, sucluluk duyacak da sizlersiniz.
Takimdaki motivasyon super, boyle devam edeceginizi umuyor ve bir yandan da diliyorum.
Takimin bakanlarini tekrar yaziyorum.
Tarti isleri ve motivasyon bakani :Sena616
Hesap/kitap isleri bakani:Forever07 bundan sonra sonuclarinizi o aciklayacak. Daha once hesaplama yapmadigi icin ona yardimci olun.
Menu bakanlari : C cizen_bayan , I IRMAKK70 , gelirse @Papatya gelini
Menulerin gunu gunune yazilmasi onemli . Hem farkindalik sagliyor, hem arkadaslarinizi uyariyorsunuz, hem de belirli bir duzen oturtmanizi sagliyor.
Spor bakani :01ebruli hicbir sey yapamiyorsaniz bile en azindan haftada 3 kere 20 dk dan yuruyus yapin.
Kacamak bakani : @naz5403 kacamaklarda direkt naza bildirim yapiyorsunuz.
Takimda yeterli bildirim olursa yeterli sayida yarismaci var. Araniza yeni arkadaslar katilmasini onermem. Burayi bir kurs gibi dusunun. Devamsizligi olan sinifta kalir. Iyi not alan sinifi gecer.
Takimin kurallari acik;
7 gun tam menu bildiren tek kupa alir.
Hedef kupasinda en yakin tahmini tutturan tek kupa alir.
Ilk uce giren 3, 2, 1 olmak uzere kupa/lar alir.
Kilo alan kisi, en dusuk kilosunun 100 gram altina inene kadar kupa alma hakki olmaz.
Ornek; 60 kilo olan bir kisi 62 ye cikarsa, 59.9 kiloya ininceye kadar dereceye girme hakki olmaz.
Bu sekilde kilo alip vermelerin onune geciliyor.
Iyi sanslar ve basarilar arkadaslar. Hepinize kolay gelsin. .
Ekran resmi çekip resim olarak yükleyebilirsin.Kizlar alakasiz olacak ama tablo nasil eklenir bilen var mi?
Şaka gibi gercekten yemiyosa yemiyo de niye yani yiyo diyo ki bende ocakta erzuruma gideceğim amcamin düğünü var 2 çocuğu birakacam 1 ini alcam tek bakalim nasıl olcakKaynanaya selam söyle canım benden
Benimkine soruyorum yedi mi çocuk bişey yedi yedi maşallah çok iyi dedi oh şunu yedi bunu yedi çocuk 2 haftada neredeyse 1 kilo kaybetti be nasıl yemek bu
bakaıcıyla da mutlu olamadım babanne ile de olamıyorum
Ona göre 2 lokum yedi demek oluyor sanırım canım.Şaka gibi gercekten yemiyosa yemiyo de niye yani yiyo diyo ki bende ocakta erzuruma gideceğim amcamin düğünü var 2 çocuğu birakacam 1 ini alcam tek bakalim nasıl olcak
Kaçamak bakıp kaçıyorum beni unutmayın
Patrona yakalanmıyımiyi yapıyorsun gel tabi
Evet kuzum erzurumluyum gerçekten güzel serin sade havası çok güzel bir memlekettir çokta ozledimOna göre 2 lokum yedi demek oluyor sanırım canım.
Erzurumlu musun güzel memleket vesselam eşim askerliğini orda yaptı ayrıca da gezme imkanımız oldu
En son yatılı misafirleri vardı diye biliyorum
Yemekleri de çok güzelEvet kuzum erzurumluyum gerçekten güzel serin sade havası çok güzel bir memlekettir çokta ozledim
Bende diyorum bu kız nerdeEn son yatılı misafirleri vardı diye biliyorum
Annesi diyette olunca çocuğuda diyete sokmuş demekki senin kaynanaKaynanaya selam söyle canım benden
Benimkine soruyorum yedi mi çocuk bişey yedi yedi maşallah çok iyi dedi oh şunu yedi bunu yedi çocuk 2 haftada neredeyse 1 kilo kaybetti be nasıl yemek bu
bakaıcıyla da mutlu olamadım babanne ile de olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?