ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

N naz5403 sevgili kaçamak bakanım dün akşam kaçamak yaptım 2 tane top şeklinde kek yedim :kızgın::kızgın::kızgın:
1değil iki bende akşam olmuş artık olan bugünkü menünü özellikle bekliyorum canım dengelemen adına sakın olan oldu deyip daha fazla kaçırma canım bugün bol bol yürüyüş yapki yerleşemeden gitsin o hainler vücudundan bugün akşam yemeğinde mesela yulaflı yoğurt veya salata yiyebilirsin;)

1değil iki bende akşam olmuş artık olan bugünkü menünü özellikle bekliyorum canım dengelemen adına sakın olan oldu deyip daha fazla kaçırma canım bugün bol bol yürüyüş yapki yerleşemeden gitsin o hainler vücudundan bugün akşam yemeğinde mesela yulaflı yoğurt veya salata yiyebilirsin:KK66:
akşam yemiyorum canım ben akşam yemeği dünde yemedim ondan çok zararı olmaz diye düşünüyorum ama çok pişmanımmmm

Baskan yok diye salmayacagiz ama kendimizi. Menu bildirimi ve tarti bildirimi yine ayni sekilde devam etmeli. Bayram haftasi icinde grupca bir karar alsak iyi olur, tarti bildirimini ne yapacagiz?
Bence bayram öncesi yuklesek tartı resmini arefe günü. Nasıl olur kızlar. Sonraki hafta çarşamba gününden devam ederiz.

kızlar ben başkanla konuşmuştum bana bayram haftası tartı ve menü bildirimi olmazsa bi sorun olmayacağını söyledi çünkü hepimiz bi yerlere gidiyoruz telefondan girilmesi sorun oluyor. İSterseniz burda da bi oylama yapalım byaram haftası menü ve tartı günü olsun diyenler EVET olmasın vakit olmaz diyenler HAYIR yazsın oylama sonucuna göre de karar alalım uygun mudur sizin için ?

Soyle yapsak o zaman tarti bildirimi yapmasak, menu bildirimi de istege bagli olsa. Ben kendimi daha iyi kontrol ediyorum menu yazinca diyenler internet sikintisi yoksa girsin yazsin menusunu. Hem kopmamis oluruz. Kimseye haksizlik olmasin diye de o hafta kupa verilmesin. Yazan oylece yazsin.

Soyle yapsak o zaman tarti bildirimi yapmasak, menu bildirimi de istege bagli olsa. Ben kendimi daha iyi kontrol ediyorum menu yazinca diyenler internet sikintisi yoksa girsin yazsin menusunu. Hem kopmamis oluruz. Kimseye haksizlik olmasin diye de o hafta kupa verilmesin. Yazan oylece yazsin.
aynen bu da mantıklı arkadaşlarda bi gelsinler hep birlikte kara verelim

Back