ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

bazen burda yazmıyoru m ama küçücük bir kurabiyeye bile aman bişey olmaz diyip yemiyorum , karşımda hamburger yerlerken ben salata yiyorum . Akşam yürüyüşe kardeşimle çıkıyorum ben ayran içerken o 2 tane çikolata alıp yiyor yine de pes etmiyorum . Her şey kendim için çünkü başaracağım başaracağızz :KK200::KK19:

Merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum:KK9:
Veremeyen varsa moral bozmadan devam kızlar hepinize seviyorum iyiki varsınız kaptan sen özellikle ümidimi kaybettim anda hep yanımdasın A AklinYolu1 dün cıldıracak gibiydim o kadAr dikkat edip de veremeyince çok üzülmüştüm bugün eksileri görünce moralim yerine geldi az olsun öz olsun artık
Bu arada üç gündür içtiğin smoothie nin faydası mı bilmiyorum ama zerdeçallı yoğurt kürünü de yaptım limonlu suyumu da içtim bugün eskiyi gördüm çok şükür:KK9::KK6::KK9:
Eki Görüntüle 2177315 eksilen 700 gr olsun bakalım bu hafta @Sena616

Insulin direncini kirdin ha ebrar. :halay:

Kilo verdiginizi gorunce ben seviniyorum. Aha da dondurmam.:dondurma:
Ben böyle isimlerle zor adapte oluyorum kizlar kusurabakmayin ama hepimiz harikayiz ve muhteşem bir takımız destekciyiz birbirimize iyi ki varsınız...
A AklinYolu1 ayrıca sana çok teşekkürler istisnasiz hep bizimlesin ilgilisin ve çok güzel enerjin var :KK200:

Hepinize benden :KK200::nazar::KK15:

Takim disiplinli ben bi sey yapmiyorum. :KK76:

hepinize katılıyorum A AklinYolu1 desteğini hepimiz hissediyoruz hepimiz sana ne kadar teşekkür etsek az kalır iyi ki sizleri tanımışım :KK200:

Forever a takilip geldin iyi ki de geldin. :cool:

Senin maratonun bundan sonra basliyor fa. Biliyorsun degil mi. Uzerine basa basa soyluyorum, en cok kiloyu sen vereceksin yalniz aktif ol. Arkadaslarini motive et , menulerine dikkat et , sen de bi seyler arastir ya da merak ettiklerini sor ogren. Bu kilolara muhtac degiliz. Onlar fazla bile kaldi. Bir an once gondermeye bak fa. :cool:

Insulin direncini kirdin ha ebrar. :halay:

Kilo verdiginizi gorunce ben seviniyorum. Aha da dondurmam.:dondurma:

Takim disiplinli ben bi sey yapmiyorum. :KK76:

Forever a takilip geldin iyi ki de geldin. :cool:

Senin maratonun bundan sonra basliyor fa. Biliyorsun degil mi. Uzerine basa basa soyluyorum, en cok kiloyu sen vereceksin yalniz aktif ol. Arkadaslarini motive et , menulerine dikkat et , sen de bi seyler arastir ya da merak ettiklerini sor ogren. Bu kilolara muhtac degiliz. Onlar fazla bile kaldi. Bir an once gondermeye bak fa. :cool:
Tamam canisi merak ettiklerimi sorariim bugünden itibaren aktifim 3 gündür temizlik vardı halilar yoktu dün gece anca yerleşebildim kuzum inşalalh vericem peki ne kadar vermişim senden duymak istiyom bennnnnnnn:dua::dua:

Veeeeeee şişenin 2.side bitti 3.ye basladim hemen menümü paylaşayım

Sabah 3 ceviz 1 dilim karpuz 1 dilim peynir
Öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek 2 ince dilim salam

Aksam 1 parva tavuk 1 kase çorba 3 kasik pilav @Papatya gelini Forever07 Forever07
Canim bu bu gunun menusu mu. Menulere tarih yazmayi unutmayalim. Etikette de beni ve cizen bayani etiketleyin.

Ben kac olurum da hedef kupasi en yakin tahmini tutturan sarem2015 sarem2015 e gidiyor. Tebrikler sarem. :sampiyon:

upload_2018-8-8_16-14-52.png

8 Agustos 2018 - Haftanin kupa kazananlari ve son siralama;

Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.

Kilo veren , veremeyen , kilo vermeye calisan , dereceye giren , aktif paylasim yapan herkesi tebrik ediyorum. Boyle giderseniz bu is yakinda biter kizlar. :21::cool:

1. C cizen_bayan :sampiyon::sampiyon::sampiyon:birincilik
yuzde : 3.00

2. sarem2015 sarem2015 :sampiyon: ucunculuk + menu ✔️:sampiyon: + hedef :sampiyon:
yuzde : 2.78

3. lastrose6 lastrose6 :sampiyon::sampiyon:ikincilik

4: Kuasar Kuasar menu ✔️:sampiyon:
Yuzde: 1.53

5 : S salinger29 menu ✔️:sampiyon:
Yuzde:1.43

6 : @ebrar1980 menu ✔️:sampiyon:
Yuzde: 1.02
7: I IRMAKK70 menu ✔️:sampiyon:
Yuzde: 0.56

C cizen_bayan I IRMAKK70
8ağustos menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
2dilim peynir
1yumurta
5zeytin
Domates salatalık
1dilim ekmek
Çay

Ara
1şeftali 1armut ikiside küçüktü

Öğlen
Ev yapımı kıymalı pide(el büyüklüğünde)
2bardak ayran

Ara
Kahve 3hurma

Akşam
Yoğurt (chia tohumlu)
1kaşık yulaf ezmesi ve kuru üzümle

Çay
Spor camları sildim bugün inşallah yürüyüşe çıkıcam...

Back