ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Mazeretsiz tarti resmi yüklemeyenleri bugün listeden çıkaracağım. Biz ciddiye alıyorsak siz de ciddiye alın.
başkan papatya gelininin tel sorunu vardı ondan yükleyememiştir. Anneyimbenanne de 2 gündür yok dün de yoktu o kadar etiket falan yaptım ama bi sorun var galiba diğerleri hakkında bi fikrim yok ama

başkan papatya gelininin tel sorunu vardı ondan yükleyememiştir. Anneyimbenanne de 2 gündür yok dün de yoktu o kadar etiket falan yaptım ama bi sorun var galiba diğerleri hakkında bi fikrim yok ama
Pg yi biliyorum. Kilo vermek ciddi bi is. Haftada bi resim yüklenmiyor ise demek ki ciddiye alınmıyor.

Ben geçen sene Rami sosyete pazarından 35 e aldım haftasonuna lazımsa sosyete pazarlarında uygun oluyo@cizen_bayan
ayy deme öyle yaa ben 300 aldım 2 tanesini :kızgın::kızgın: acil lazım ve gidip almaya vaktim yok canım hazır kargoyla gelmesi lazım ve en geç cumaya lazımdı bi site buldum çok güzel ilgilendiler sipariş verdim yarın gelecek inşallah :KK45:

neden gecikti resimler @Sena616
Canim Sarellam en son 29 temmuzda yazmis gruba. Kk ya da 1 agustostan beri girmemis. swtyheart pazar gun yazmis en son siteye de pazartesiden beri girmiyor etiketledim falan ama cevap gelmedi. Papatya gelini tel bozuk diyordu. Benim bildiklerim.

@Papatya gelini
@Sarellam
@swtyheart
@Kimmik
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35

kızlar kızlar gelem miiiii:KK15: hadin ama sizi bekliyoruz akşam oldu yatıcaz :KK34:
Tatlimmmmmmm geldim geldim
20180808_171933.jpg

Hafif ac canım tam ac değilim yani ama bugün bi detoks matarssi aldım çok güzel ya
çünkü senden daah fazla bi rakam bekliyordum azmin var ama biraz daha dikkat etmelisin galiba 800 gr vermişsin daha da fazla verebilirsin ben inanıyorum sana canım . Su matarası içine limon doğra koy ve içine limon sık gün boyu doldur doldur iç canım ben öyle yapıyorum çok iyi oluyor ve ne kadar su içtiğini görebilirsin :KK200:

çünkü senden daah fazla bi rakam bekliyordum azmin var ama biraz daha dikkat etmelisin galiba 800 gr vermişsin daha da fazla verebilirsin ben inanıyorum sana canım . Su matarası içine limon doğra koy ve içine limon sık gün boyu doldur doldur iç canım ben öyle yapıyorum çok iyi oluyor ve ne kadar su içtiğini görebilirsin :KK200:
Tatlım ben bu kadarına bile sevindim şaşırdim dahada dikkat ederim kuzum bidahaki tartı günü ne zaman evet limon koyuyorum vide kabuk tarcın ileriki günlerde yeşil elma salatalık maydanoz koymayı dusunuyorm

Ben bu hafta sadece 400 gram verebildim. Onuda tartidan sonraki ilk iki- uc gunde verdim. Ondan sonra hic oynamadi neden bilmiyorum. Kacamak falan da yapmadim, hatta onceleri ekmek tuketiyordum gunluk 1.5 dilim kadar onu bilem yarim dilime indirdim, degisen bisey yok:KK43:
400 gram da iyi irmak. Bazen iki kilo bazen 100 gram gidebiliyor. Onemli olan kararlilik ve pes etmemek. :dondurma:

Eki Görüntüle 2177262
Kızlar çok mutluyum çok teşekkür ederim
A AklinYolu1
Yeni baslamana ragmen cok iyi gidiyorsun. Biraz daha aktif olursan daha cok kilo verebilecegine inaniyorum. :KK51:
Tahmini tutturamadım:KK43:

Onemli olan kilo vermek tahmin degil naz. 1 kilo az mi. :KK19:

Günaydın canlarım 68.1 kg çıktım şimdi kahvaltı yapacağım tartıları unutmayın .

Gecen hafta bir kilo verdin ama 100 gram da iyi sena. Aynen devam. :cool:

74,3 ile hedefimin üstüne çıktım alırım bir tebriğinizi alkışınızı :halay::spor::KK49:

2.3 kilo cok iyi gidiyorsun. :KK8:

Eki Görüntüle 2177285 Kızlar günaydın bu da benim tartı resmim. Şimdi havuza gidiyorum moralim yerinde. Şükürler olsun.
A AklinYolu1 çok çok teşekkür ederim desteğin için canım arkadaşım. Öpüyorum
hepinizi.
Dönüşte okuyacağım mesajları.

2.5 kilo . Sen de yeni baslamana ragmen cok iyi gidiyorsun. Daha fazla katilim , paylasim daha fazla kilo. :halay:
:rolleyes::KK71::KK9: yüzümü güldüren canım tartım :cool::KK8::nazar:

1.9 kilo boyle giderse bir iki aya tamamlayacaksin. :süslü:

Kızlar bende kilo verdim tartiyi @Sena616 attım. 77.400 olmuşum. 1.200 uctuuuuu vuhuv​

Yeme seklinde buyuk degisiklik yaptin. Fistik ezmesi yiyen sendin degil mi. Boyle devam et kuasar. :KK66:
Günaydın hatunlar ,
İlk tartıldım 75.4 kg geldim. Sonra bir iki daha deneyince 75.7 kg geldim ard arda, o sebepten onu paylaşıyorum:) hedef tutmasa da 1.1 kg gitmiş bu hafta :halay:

Demek ki tursu olmasaydi daha fazla gidecekti. :KK66:

Merhabaalarrrr

Geçen haftakiyle aynı çıkıyorum :kızgın:
Tabii bunda tartın farklı olmasının, bu hafta adet olmamın ve 4 günümü farklı yerlerde geçirmem nedeniyle bazı kaçamaklar yapmamın payı büyük :KK12:

Neyse ki kilo almadım, ona seviniyorum. Eve geçince tam gaz devam edicem

Cat pat kacamak yaptin ama bu hafta yeni bir hafta lola. :KK25:

700 gram ile devam edersen yakinda hedefine ulasabilirsin. :KK19:

Bir gunde mucize bekleme ama bir haftada etkisi oldugunu goruyorsun. Karaciger bizim en onemli organlarimizdan biri ve onu temizle ozelligi var. Tarcinin da sekeri dengeleme ozelligi. 1 ck+ 1 ck

Cay kasigi, tatli kasigi fazla olur.
Ben zerdecaldan kustum resmen pulbiber yoğurt limona başlıycam buaksam

Tatlım ben bu kadarına bile sevindim şaşırdim dahada dikkat ederim kuzum bidahaki tartı günü ne zaman evet limon koyuyorum vide kabuk tarcın ileriki günlerde yeşil elma salatalık maydanoz koymayı dusunuyorm
aynen canım onu da yapabilirisn aynı azimle devam :KK200::nazar:

,
400 gram da iyi irmak. Bazen iki kilo bazen 100 gram gidebiliyor. Onemli olan kararlilik ve pes etmemek. :dondurma:

Yeni baslamana ragmen cok iyi gidiyorsun. Biraz daha aktif olursan daha cok kilo verebilecegine inaniyorum. :KK51:

Onemli olan kilo vermek tahmin degil naz. 1 kilo az mi. :KK19:

Gecen hafta bir kilo verdin ama 100 gram da iyi sena. Aynen devam. :cool:

2.3 kilo cok iyi gidiyorsun. :KK8:

2.5 kilo . Sen de yeni baslamana ragmen cok iyi gidiyorsun. Daha fazla katilim , paylasim daha fazla kilo. :halay:

1.9 kilo boyle giderse bir iki aya tamamlayacaksin. :süslü:

Yeme seklinde buyuk degisiklik yaptin. Fistik ezmesi yiyen sendin degil mi. Boyle devam et kuasar. :KK66:

Demek ki tursu olmasaydi daha fazla gidecekti. :KK66:

Cat pat kacamak yaptin ama bu hafta yeni bir hafta lola. :KK25:

700 gram ile devam edersen yakinda hedefine ulasabilirsin. :KK19:

inşallh ideal kiloma ulaşırım bırakmak yok bütün zararlı şeylere hayır diyorum

Back