Aynen hemde ne şanslı dünyada hiçbir şeye değiştirmeyeceğim tek şey evlatlari rabbim seninkininde benmkininde canlarına sağlık omurlerini hayırlı eylesin bazen bana çok görüyorlar ne yapcan varya falan diyolar ama var diye istememezlik olurmu hiç okadar ozlemisimki düşün artık süt kokmak istiyorum evde bebek aglamasi duymak istiyorum ya en garibi geceleri uykumdan uyanıp emzirmek istiyorumBen de 3. Yü o yüzden yaptım. Özlüyor insan. Kadinsal duygular bir başka. Bu konuda çok şanslıyız.Allah canlarını sağ etsin.
Amin canım çok sagol :))Allah sifa versin geçmiş olsun. Inşallah tamamen iyilesirsin.
Bu kilolarla bi bakma kendimizi zehirliyoruzEvet canım, yanlış beslenme, genetik, birden verilen kilolar etkileyebiliyormuş. Teşekkür ederim
Oğlum üniversite sınavına hazırlanıyor bu sene 12 sınıf oldu bende eve paketle kahve leri dolduruyor dum Ayy çok zaralıymış bende sade kahve kreması var sanıyorum bidaha almam sütle yapsın artık:))
Ayy maşallah büyükmüş oğlun Allah gönlündeki yeri kazanmayı nasip etsin.Canım aynen sütlü türk kahvesi yapılabilir .Oğlum üniversite sınavına hazırlanıyor bu sene 12 sınıf oldu bende eve paketle kahve leri dolduruyor dum Ayy çok zaralıymış bende sade kahve kreması var sanıyorum bidaha almam sütle yapsın artık:))
Aynen öyle canım yansın bu yağlar gitsin bizi iri gösteren kilolarMaşallah senden de bunu beklerdim naz. Beraber eriyelim kuzum. Gezme bahane erimek şahane kurtulalım kilolardan.
Bakarsın eşin de gezmeci çıkmış gezer eğlenir durursunuz. Sen iyice zayıfla kilo derdin kalmasın rahat rahat yersin.
Amin canım sağolGüzel canım menun süper hatta. Ben olsam belki kacirabilirdim. Allah çocuklarını da.bağışlasın sana.
KesinlikleeeeeÇarşambaya son 2 güüüün, tartıyı coşturuyor muyuuuz
Yes darling diyenler de cogaldi.Dediğim gibi çok kahveci değilim ama burda alınca costadan veya nerodan alıyorum, sen bilirsin, onlar kullanıyor mu ekstra bir madde acaba?
Ona küçük şakalar, sürprizler yapıntarzında çalışıyor beyler galiba
Ben kinayi hazirladim ama eldiveni bulamiyorum.Ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum kızlar sizler napıyorsunuz
Bizde var gelde verimBen kinayi hazirladim ama eldiveni bulamiyorum.
Saklandilar ya. Gozumun onundeydi halbuki. Cok temiz oldugum icin sak diye buluyorum.Bizde var gelde verim
Bizede atsana saçını son halini görelim olurmu merak ediyorum bende yapıcam dur bakalım nezaman kimbilir:))Saklandilar ya. Gozumun onundeydi halbuki. Cok temiz oldugum icin sak diye buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?