ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

İnsülin direnci için endokronolojiye mi gittin. Bende troid olcturmeye gideceğim bir de şu şeker duskunlugum nedenmis bakalım. İnsülin direncinin bir belirtisi var mi acaba??
Endokrin e de gittim dahiliye yede gittim farketmez ama endokrin varsa ona git dedim belirtisi bende devamlı
halsizlik
Doymak bilmeyen açlık
Uyku hali
Ilk zamanlarda Kahvaltım biraz gecikince elim ayağım titriyor kafamda soğuk bi ter boşaniyodu bende
Şimdi çok şükür eskisi gibi değilim:))

Allah sifa versin geçmiş olsun. Inşallah tamamen iyilesirsin.

Geçmiş olsun canım. Hep.mi böyle olur. Klima mi çarptı acaba.

İlk defa oldum canım anlamadım ama baya kötü bir gündü
Günaydın canım. Bekliyoruz menünü müsait olunca yazarsin.
Kahvaltı
Yarım açma
Yarım yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Çay

Öğlen kahve
Badem kavun

Akşam
3-4kaşık çorba
3sarma
Tavuk sote (2kaşık makarna)
Salata yoğurt

Çay
Kızlar Cumartesiyi hatırlamıyorum çok kötüydüm ama yine abartmadım merak etmeyin
Alerjin olabilirmiii??
Gerçekten buna inanıyorum canım bende onun için buradan ayrılmak yoooookkkk
Yok yok kaçırmadan abartmadan geldim canım uykulu halimle yazınca öyle yazmışım çıkarmakta niye yaaa
bir de size bişey sorucam 2 gündür aşırı bi şişkinlik var sanki karnım burnumda bi hamile gibiyim regl me de 10 gün var ama anlamadım neden olur ?
Gaz olmuş olabilir canım kimyon ekle yemeklerine naçizane fikrim
Evli 33yaşında 2çocuk annesiyim canım çalışmıyorum evdeyim

Güzel canım menun süper hatta. Ben olsam belki kacirabilirdim. Allah çocuklarını da.bağışlasın sana.

Dediğim gibi çok kahveci değilim ama burda alınca costadan veya nerodan alıyorum, sen bilirsin, onlar kullanıyor mu ekstra bir madde acaba?

Ona küçük şakalar, sürprizler yapın tarzında çalışıyor beyler galiba

Üste o duygu yokmu o duygu ha bide ister 3 ister 5 olsun evlat istemi hasreti aynı ilk günkü gibi oluyor tatlim

Üste o duygu yokmu o duygu ha bide ister 3 ister 5 olsun evlat istemi hasreti aynı ilk günkü gibi oluyor tatlim
Ben de 3. Yü o yüzden yaptım. Özlüyor insan. Kadinsal duygular bir başka. Bu konuda çok şanslıyız.Allah canlarını sağ etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…