bende de aynı durum tek değilsin çok kötü bi durum maleseffMerhaba arkadaslar. Benim canim sıkkın biraz. Asiri bi siskinlik+ kabizlik+ sinirlilik hali mevcut. Karnim davul gibi sisti sanirim reglim yaklasti off off.
Afiyet olsun. Şişkinlik hormonal olabilirmi ayağını üşüttün belki buralar serin kac gündür.selam kzılar bugünkü menüm
06.08.2018
Sabah 09,00
Muzlu yulaf
Ara öğün 11,00
1 orta boy nektari
Öğlen 13,00
3 yk taze fasulye
1,5 küçük haşlanmış patates
az salata
Ara öğün 16,00
4 adet kuru kayısı
Akşam (saati belirsiz )
ya yemem yada salata - yogurt hiç bilemedim
Akşam yürüyüş yapacağım.
2,5 - 3 litre su , yemeklerden önce limonlu su içiyorum .
Forever07 @Papatya gelini
Kızlar ama aşırı bi şişkinlik var neden oluyor nasıl çözülecek hiç bilmiyorum
Maşallah 4. İçin zayıflamak güzel bir azim. . Allah bağışlasın .Ben evliyim 10 yıl olcak bu ayin 24 unde tatlim 3tane meleğim var 4. Için kilo vermem lazım ki insallah veririm ve bebeğine kavuşurum 26 yasindayim izmirde yasiyorum aslan burcuyum 2 kiz 1 oğlum var
Bekar kuzum.. Ohh miss.. Karnını mi sis hissediyorsun. Ayaklarını sıcak tutmak ile basla. Bende ise yarar.burdayım ben çalışıyorum, bekarımşişkinliğim var ne yapsam diye araştırma yapıyorum . sen napıyosun nasılsınn
Bence de öglenı doyurucu olsun canım.geçiştirme canım öğlen çorbanı ye salatını ye akşamı hafif geçir , öğlen sadece salata ile akşama daha iştahlı geçirirsin bu da bizim en sevmediğimiz durum malesff
Allah kolaylık .versin. Bol bol gezmeyi unutma evlenince kalıyor hepsi. Sorumluluk zorbekarım canım ben 23 yaşındayım ,istanbuldayım restorasyon mezunuyum ama bir çelik firmasında çalışıyorum öncesinde deForever07 ile beraber çalışıyordum. İş ev arasında gidip geliyorum
Maşallah canım Allah artırsın.
Evet yaabende de aynı durum tek değilsin çok kötü bi durum maleseff
Rezene ve anason sinirleri yatıştirir. Bir de spor çok rahatlatıyor. Regl öncesi ve devamında hep yürümek iyi gelir bana.bende de aynı durum tek değilsin çok kötü bi durum maleseff
ayaklarımı üşütmüş olabilirim çünkü evde ve işte sürekli klima çalışıyor geceleri soğuk aldım galiba inşallah geçerAfiyet olsun. Şişkinlik hormonal olabilirmi ayağını üşüttün belki buralar serin kac gündür.
Maşallah 4. İçin zayıflamak güzel bir azim. . Allah bağışlasın .
Yasin çok genç ben senin yasinda geziyordum. Kac yasinda evlendin. Ne güzel çocukların la gezersin sen de . kardeşin mi derler zayiflayinca . ben de 3 tane ama4. Yi Allah olmayanlara versin. . geçen havuzda biri ile tanıştım 6 çocuğu varmış sonuncu 9 aylık adaların da 14 ay varmış önceki çocuğu ile. 2 ser yıl ara ile doğurmuş diğerlerini. Nasıl bakıyorsun dedim. Devlet destek Veriyor dedi.Hollanda da3 aylık 'tan kresi devlet destekliyormus. Kadın çalıştığı için. Yari ihtiyacının hepsini devlet karsiliyormus. Ben yeni duydum valla. İyiymiş dedim. Biz 3 taneye anca yeteriz. Bunun geleceği var. Var da var...
Bekar kuzum.. Ohh miss.. Karnını mi sis hissediyorsun. Ayaklarını sıcak tutmak ile basla. Bende ise yarar.
Bence de öglenı doyurucu olsun canım.
Allah kolaylık .versin. Bol bol gezmeyi unutma evlenince kalıyor hepsi. Sorumluluk zor
ada çayını da dene canım çok rahatlatıyor biraz uyku yapıyor ama aşırı iyi geliyorEvet yaaHele bu sinir hali cok kotu. En ufak birsey de hemen parliyorum.
Rezene ve anason sinirleri yatıştirir. Bir de spor çok rahatlatıyor. Regl öncesi ve devamında hep yürümek iyi gelir bana.
Çok kafein de sinir yapıyor bende.
Bunlar aklıma gelenler.
Ayağına çorap giy zaten giyiyorsan kalinlastir. Gece yatarken üzerini ortmesen de ayaklarını ört canım. Klimanın yönünü tavana sabitle. Mecbur kullanacaksan.ayaklarımı üşütmüş olabilirim çünkü evde ve işte sürekli klima çalışıyor geceleri soğuk aldım galiba inşallah geçer
Afiyet olsun. Şişkinlik hormonal olabilirmi ayağını üşüttün belki buralar serin kac gündür.
Yasin çok genç ben senin yasinda geziyordum. Kac yasinda evlendin. Ne güzel çocukların la gezersin sen de . kardeşin mi derler zayiflayinca . ben de 3 tane ama4. Yi Allah olmayanlara versin. . geçen havuzda biri ile tanıştım 6 çocuğu varmış sonuncu 9 aylık adaların da 14 ay varmış önceki çocuğu ile. 2 ser yıl ara ile doğurmuş diğerlerini. Nasıl bakıyorsun dedim. Devlet destek Veriyor dedi.Hollanda da3 aylık 'tan kresi devlet destekliyormus. Kadın çalıştığı için. Yari ihtiyacının hepsini devlet karsiliyormus. Ben yeni duydum valla. İyiymiş dedim. Biz 3 taneye anca yeteriz. Bunun geleceği var. Var da var...
Bekar kuzum.. Ohh miss.. Karnını mi sis hissediyorsun. Ayaklarını sıcak tutmak ile basla. Bende ise yarar.
Allah kolaylık .versin. Bol bol gezmeyi unutma evlenince kalıyor hepsi. Sorumluluk zor
şöyle de bi sorunum var benim son 1 ayda ayaklarımın altında yanma oluştu sanki sıcak bi yere basıyomuşum gibi oluyor ondan hayatta çorap giyemiyorumAyağına çorap giy zaten giyiyorsan kalinlastir. Gece yatarken üzerini ortmesen de ayaklarını ört canım. Klimanın yönünü tavana sabitle. Mecbur kullanacaksan.
Evet tatlım 4. Için zayıflamak istiyorum tabi öncelik sağlık için ama canm büyük kizim 8 oğlum 6 küçük kizim 4 yaşında 16 yaşında evlendim kuzumAfiyet olsun. Şişkinlik hormonal olabilirmi ayağını üşüttün belki buralar serin kac gündür.
olabildiğince geziyorum canım istanbul içini feth ettim istanul dışı da gidibileceğim çoğu yere gittim bi iki yer kaldı
yurt dışına ailem izin vermez de onu evlenince istiyorumİyi iyi bana cekmemissin. Ben gezmedigime pişmanım. Yurt içi bitince de yurt dışına açıl. Ben yapamadım sen yapiver.insan genelde bunu hep çocuğuna derben gezemedim sen gez.Okuyamadım sen oku. Ben giyemedim sen giy. Bana kimse demedi o yaşta. Az gezmisim şimdi çocukla da çok zor
Canım benim. Allah bağışlasın kuzularini.sağlık en.önemlisi tabi.Allah a şükür çocuğun var. Bana kalsa yeter derdim. Hepsinden var sende kiz erkek. Ama o.bebeği kucağına aldigin an da dünyada hicbirseye değişmem . mükemmel bir duygu.Allah herkese nasip etsin.Evet tatlım 4. Için zayıflamak istiyorum tabi öncelik sağlık için ama canm büyük kizim 8 oğlum 6 küçük kizim 4 yaşında 16 yaşında evlendim kuzum
Maşallah senden de bunu beklerdim naz. Beraber eriyelim kuzum. Gezme bahane erimek şahane kurtulalım kilolardan.Selam kızlar ben geldim 2günün ardından ne yorucu geçti ve dün akşam eve geldiğimden beri telefonumu bulamadım az önce bulduk araba koltuğunun altına gitmiş şarjda bitince döndük durduk sonunda bulduk şükür.
Evet iki gün boyunca çok hafif kaçamakla atlattım anlıcınaz süper gidiyor
Bakarsın eşin de gezmeci çıkmış gezer eğlenir durursunuz. Sen iyice zayıfla kilo derdin kalmasın rahat rahat yersin.yurt dışına ailem izin vermez de onu evlenince istiyorum
inşallah canım ben gezmeyi çok seviyorum kendim gibi birini bulurum inşallah . Bide istediğim kiloya ulaşırsam mükemmel olur tadından yenmezMaşallah senden de bunu beklerdim naz. Beraber eriyelim kuzum. Gezme bahane erimek şahane kurtulalım kilolardan.
Bakarsın eşin de gezmeci çıkmış gezer eğlenir durursunuz. Sen iyice zayıfla kilo derdin kalmasın rahat rahat yersin.
Ayy inşallah canım. Allah gönlüne göre versin.inşallah canım ben gezmeyi çok seviyorum kendim gibi birini bulurum inşallah . Bide istediğim kiloya ulaşırsam mükemmel olur tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?