Ben evliyim 10 yıl olcak bu ayin 24 unde tatlim 3tane meleğim var 4. Için kilo vermem lazım ki insallah veririm ve bebeğine kavuşurum 26 yasindayim izmirde yasiyorum aslan burcuyum 2 kiz 1 oğlum varN naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Anneyimbenanne35
Turkuaz grubum nerelerde ne iş yapıyorsunuz?? Sekerden uzak spordan hareketten bol günler diliyorum size.
Bekar çocuksuz olan var mi bu gruptan?? Ne iş yaparsınız evli mi bekar mi kac cocuk var yazın sizi taniyayim.
burdayım ben çalışıyorum, bekarımN naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Anneyimbenanne35
Turkuaz grubum nerelerde ne iş yapıyorsunuz?? Sekerden uzak spordan hareketten bol günler diliyorum size.
Bekar çocuksuz olan var mi bu gruptan?? Ne iş yaparsınız evli mi bekar mi kac cocuk var yazın sizi taniyayim.
Aynen öyle oluyor benim alacağım yok kiz arkadaş getirmisti dayanamadim ama cocuklarbitirdi şükürTamam canım. Onelerini dikkate alıyorum.
Zaten kuru meyve ise yaramadı yememek en iyisi.
Çok geçmiş olsun. Maşallah sana.
Canım afiyet olsun . bugün tarçın tuket yogurt ye şekerini dengelesin. Öğlen e 1 kepçe çorba 2 kaşık yoğurt salata olabilir . Yoksa yedikçe yedirtiyor şeker.
oy maşallah genç anne en sevdiğimmm 3 tane çocuk var bi de 4. düşünülüyor maşallah ya benim gözüm korkar vallahiBen evliyim 10 yıl olcak bu ayin 24 unde tatlim 3tane meleğim var 4. Için kilo vermem lazım ki insallah veririm ve bebeğine kavuşurum 26 yasindayim izmirde yasiyorum aslan burcuyum 2 kiz 1 oğlum var
Halen yemedim fırsat yokki camlar 2 tane kaldı onlarida sileyim belki çorba yapmam sadece salata ile gecistirirmCok iyi sevindim. Bi de extra saglik sorununa ihtiyacin yoktu.
Insulin direnci icin leslie turleri oneriliyor. O yuzden ben yatmadan once yapinca bana buyuk katki sagliyordu.
O arkadasinla gorusmeee bi dahaaa. Kes arkadasliginiii.
Ahh ahh ben de cok severdim cheesecake i . Afiyet olsun ama bugun son kacamagin bu olsun fa. ve beni dinlersen ogle yemegi arasini biraz ac.
geçiştirme canım öğlen çorbanı ye salatını ye akşamı hafif geçir , öğlen sadece salata ile akşama daha iştahlı geçirirsin bu da bizim en sevmediğimiz durum malesffHalen yemedim fırsat yokki camlar 2 tane kaldı onlarida sileyim belki çorba yapmam sadece salata ile gecistirirm
Yok tatlım ya bide benim çocukların bebeklikleri falan çok uslu geçti ondan bu rahatligim 2 yıldır 4.istiyoruz ama olmadi bi türlü bende sorun yok ama galiba kilodan dolayı olmuyor bakalım oncelikle 80 e düşersem kesinlikle kalirim 3. Ye 80 ile kalmstm çünküoy maşallah genç anne en sevdiğimmm 3 tane çocuk var bi de 4. düşünülüyor maşallah ya benim gözüm korkar vallahi
allah gönlüne göre versin canım inşallah olurYok tatlım ya bide benim çocukların bebeklikleri falan çok uslu geçti ondan bu rahatligim 2 yıldır 4.istiyoruz ama olmadi bi türlü bende sorun yok ama galiba kilodan dolayı olmuyor bakalım oncelikle 80 e düşersem kesinlikle kalirim 3. Ye 80 ile kalmstm çünkü
Orası öyle gündüz ne yersem gidiyor ama aksaminki malesef kalori kg olarak duruyorgeçiştirme canım öğlen çorbanı ye salatını ye akşamı hafif geçir , öğlen sadece salata ile akşama daha iştahlı geçirirsin bu da bizim en sevmediğimiz durum malesff
Insallsh kuzum insallah sne anlat bskalim evlimisin kac yasindasin istanbulsasin onh biliyorumallah gönlüne göre versin canım inşallah olur
aynen canım aç kalma ama olabildiğince akşamı hafif geçirmelisinOrası öyle gündüz ne yersem gidiyor ama aksaminki malesef kalori kg olarak duruyor
Oyle yaparim aksama taze fasulye bulgir pilavi cacik yapicam ben sadece cacik ve fasulye yerim digerleri hepsiniiiiaynen canım aç kalma ama olabildiğince akşamı hafif geçirmelisin
bekarım canım ben 23 yaşındayım ,istanbuldayım restorasyon mezunuyum ama bir çelik firmasında çalışıyorum öncesinde deInsallsh kuzum insallah sne anlat bskalim evlimisin kac yasindasin istanbulsasin onh biliyorum
Hımmm kariyer sahibisin ne güzelbekarım canım ben 23 yaşındayım ,istanbuldayım restorasyon mezunuyum ama bir çelik firmasında çalışıyorum öncesinde deForever07 ile beraber çalışıyordum. İş ev arasında gidip geliyorum
aynen canım iş hayatına girdim çıkamıyorum. İş olmadan ne yapabilirm hiç bilmiyorum . Hatta işimin az olduğu zaman bi karar verip internet üzeerinden kurabiye satışana başladım ama işlerim yoğunlaşınca biraz bıraktım diyebilirim .Hımmm kariyer sahibisin ne güzel
süpersinnnn bunun üzerine benden sana bi kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?