ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar günaydın. Ben 117 den geliyorum yolum çok çok uzun. 3 çocuğum ve troid rahatsizligimin yüzünden bu kadar kilo almıştım. Kendimi tanıyamıyordum. Aynaya bakınca bu kim diyordum şükürler olsun yavaş yavaş gidiyor.ben diyete başlayalı 2 yıl oldu.anca bu kadar.@AklinYolu1 doğru söylüyor bırakınca 6 kilo hemen geliveriyor. Bende 78 de bırakmıştım.şimdi 85 kiloyum. Çok.zor geliyor. Hele de yazın şu.meyveler kavunlar dondurmalar. Beni tamamen diyetten uzaklaştırıyor. Allah yardimcim olsun . bekarken 68 kiloydum öyle olmak istiyorum.inşallah olurum kızlar.

Bende meyveye karşı duramıyorum İnsilün direnci nde olunca senin sayende daha az tüketmeye . Başlayınca daha düzenli kilo vermeye başladım
İnsülin direnci için endokronolojiye mi gittin. Bende troid olcturmeye gideceğim bir de şu şeker duskunlugum nedenmis bakalım. İnsülin direncinin bir belirtisi var mi acaba??

Canım öğlen pilav miktarını yazmamissin ama sen bir kaşık pilav bol tavuk yersin diye düşünüyorum.

Canim bi sey degil. Farkinda olmaniz icin etiketledim sizi. Iyi bi baslangic yaptiniz . Pes etmeyin sadece zaman , istikrar ve bu takimda aktif olmaya ihtiyaciniz var.
Seninle güzel bir başlangıç yaptım evet. Yoksa yükseliyordu kilom. Ama bir düzen kuramadim.olmazsa diyetisyen e gideceğim. Bol bol meyve koysun bana yaz diyeti istiyorum. Bugün sabah pide getirmiş kayinbabam elim kadar yedim. Allah kurtarsın beni su şekerli gıdaların elinden. Biliyorsunuz pilav meyve ekmek de şeker. Pilav yemiyorum ekmek az da olsa yiyorum .

Allah Allah, bağışıklık güçlendirici şeylere bak istersen. umcayı araştırabilirsin..
Tamam canım teşekkür ederim. İşin ilginç yani tarcinli çay içinde sorun yok. Sütun içinde tarcini bekletiyoruz ya o zaman çay çıkıyor. Anında hemde ilginç bir durum. Umca ya bakacağım canım.

Tamam canım teşekkür ederim.az az icerim artık.

Kızlar bazen mesajları kaçırıyor cevap yazmiyorsam okuyup unutuyorum. Çocuklar sürekli birşeyler soruyorlar kafam dağılıyor 3 unun arasında 2 şer yaş kadar var. Kusura bakmayin canlar.

Şimdi couklar parkta bende temizliğe başlayacağım. Öpüyorum bütün arkadaşlarımı.

Bende meyveye karşı duramıyorum İnsilün direnci nde olunca senin sayende daha az tüketmeye . Başlayınca daha düzenli kilo vermeye başladım
Ahh ahh meyve de bize yaramiyor ebrar cim ama yavas yavas ben de tuketmeye basliycam az az.
Sen de insulin direncine ragmen mukemmel yol kat ediyorsun. Devam.

Domates de meyve sinifina giriyormus.

Geçmiş olsun canım küçük büyük bir sürü yaaa demek dengesiz beslenmeye alakası var haa hiç duymamistim öğreniyorum sayenizde kızlar sağolun
Vucudumuza ne zararlar veriyoruz hic farkinda degildik.

Hastane ye geldim kızlar sonuçları çıktı onu doktora gösterecem:)) bakalım ne dicek gerçi
doktor olan kardeşim baktı sonuca korkulacak bişey yok dedi ama sen Yinede doktoruna göster sonucu dedi
Gecmis olsun umarim bi sey cikmaz ebrar.
günaydın hanımlaarrr buralar biraz hareketsiz noluyor sizee azcık kendinize gelin aktif olun eskiden 10 sayfa okurdum mesajalrı artık 3 5 sayfa hani nerde birbirimize destek ihmal etmeyelim şekerlerrr

Sena 2

Aynen ben de bunu diyorum.

Son düzenleme:
Gecmis sayfalarda yazdim tatli duskunlugumu. Tek caresi bir sure o tadi unutmak. Reglim su an , yine de tatli krizi yasamiyorum.

Kuruyemis mutlaka elinin altina olmali. Tatli istediginde bi avuc kabak cekirdegi ya da badem ise yariyor.
İnsülin direnci için endokronolojiye mi gittin. Bende troid olcturmeye gideceğim bir de şu şeker duskunlugum nedenmis bakalım. İnsülin direncinin bir belirtisi var mi acaba??

Bi belirtisi de tatli duskunlugu ama daha cok yemeklerden sonra gelen tatli krizi ve doymama hissi. Doymayacagimi hissettigim an yemeyi birakiyorum. Ayran ve domatesle dolduruyorum o boslugu ya da bazen bir avuc kabak cekirdegi.

Her yemkten sonra bir künefe yesem diye hayal ederim. Hemen bir çay ve bir de yanına tatli birşeyler . bende kuru kayisi ile badem yedim geçen ama bunlar eskiden ise yarardi. Şimdi kesmiyor beni. Geçen ekşi geldi tadı .Regl de cook uzakta daha .

Hayalin 10 numero ama sadece hayalde kalsin.

Ben meyve ya da kuru meyve yiyerek tatli isteginin kesilecegine inanmiyorum.

Meyveyi de bi sure kesmen gerekiyor desem , sen itiraz edersin ama bi sureligine ... Farki gorecek ve hissedeceksin rose. Uc gun bes gun ne kadar yapabiliyorsan.

Son düzenleme:
Kizlarrrrrr nasilsinz bugün sabah uyanınca limonlu su ardından kahvaltı canm istemedi kahve içtim bide dün arkads gelmisti cesscake getrmsti ah ah resmen kötülük yaptı sabah ufacikkk bir dilim yedim kahve ile beraber biradan öğle yemeği yiycem tonbalikli salata yanına 1kase çorba ile

İnsilün drenvinde spor yapmakta çok önemliymiş Sporumu günlük hemen hemen 2 saat yapmaya çalışıyorum ilaçtan ziyade sporla yenebilrsin demişti bana dktr sporla çok güzel yol alıyorum canım
Çok şükür sonuçlarım temiz
Bu kilolar hayatımızın her safhasında başımıza bela oluyor onun için bir an önce kurtulmak lazım

Cok iyi sevindim. Bi de extra saglik sorununa ihtiyacin yoktu.

Insulin direnci icin leslie turleri oneriliyor. O yuzden ben yatmadan once yapinca bana buyuk katki sagliyordu.

O arkadasinla gorusmeee bi dahaaa. Kes arkadasliginiii.

Ahh ahh ben de cok severdim cheesecake i . Afiyet olsun ama bugun son kacamagin bu olsun fa. ve beni dinlersen ogle yemegi arasini biraz ac.

Tamam canım. Onelerini dikkate alıyorum.
Zaten kuru meyve ise yaramadı yememek en iyisi.
Sonuçlarımda çok şükür kötü bişey çıkmadı doktor heryıl tekrarlıcaz bu tahlilleri dedi
Çok geçmiş olsun. Maşallah sana.
Canım afiyet olsun . bugün tarçın tuket yogurt ye şekerini dengelesin. Öğlen e 1 kepçe çorba 2 kaşık yoğurt salata olabilir . Yoksa yedikçe yedirtiyor şeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…