- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Ben de aksam yemegimi yiycem. Sabah bi kahvalti yaptim, bi de Turk kahvesi ictim o kadar.Lop lop götürüyorlar meyve kurularini aburunu cuburunu elimde su ile bekliyorum bende. Siz ne yapıyorsunuz kızlar
hayırlı olsun canım güle güle kullan iyi günlerde inşYok tatlım ya eşyaları yeniledik onun temizligi
Tiksinclik bir durum yok. Farkinda olasiniz diye yazdim.Ki
kizzzzzzz obezimmm ben ayyyy tiksinc
Sağol canm benmiyi akşamlar kızlar
hayırlı olsun canım güle güle kullan iyi günlerde inş
bende bayram için bişeyler bakıyom kendime hoşuma gidenlerin bedenleri kalmamış şimdiden biraz daha azimli olmam lazım yaaaaaAy hadi inşaallah, vitrinde beğenip üzerimde beğenemediğim kıyafetler aşkına ...
akşam yemekten sonra badem yedim çerezkoydum çocuklara daBen de aksam yemegimi yiycem. Sabah bi kahvalti yaptim, bi de Turk kahvesi ictim o kadar.
yediklerinle alakalıdır canım 2 gündür mercimek yiyorum bende aynı durumdayım şişiriyor benibir de size bişey sorucam 2 gündür aşırı bi şişkinlik var sanki karnım burnumda bi hamile gibiyim regl me de 10 gün var ama anlamadım neden olur ?
Cocuklarina ne guzel bir aliskanlik gelistiriyorsun.akşam yemekten sonra badem yedim çerezkoydum çocuklara da
Hazimsizliktan oluyor, yediklerin yaramiyor demek ki. Bol salata lifli gidalar tuketmelisin.bir de size bişey sorucam 2 gündür aşırı bi şişkinlik var sanki karnım burnumda bi hamile gibiyim regl me de 10 gün var ama anlamadım neden olur ?
Cevap vermek iyi oldu. Grubu yollarken herkese sormak istemiştim.yaşayan var mi diye.lastrose6 canim grubuna sormuşsun ama bende cevap vereyim dedim. limonu Bende çok tukettigim zaman tansiyonumu düşürüyor başım dönüyor vs. Mesela 1 limon değil yarim limon sıkıyorum 1.5lt suya ve o gün limon tekerlemeye çalışıyorum. Tarçın belki alerji yapıyordur onu yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı kuzum
Takma canım kabak çekirdeğini tuzlu değilse çok kalorisi yok. Bugün normal devam et diyetine.bide akşam bi sinir anı yaşadım yemek isteğimi durdurmak için 2 avuç kabak çekirdeği yedim o çekirdek için biraz pişmanlık duyuyorum çünkü gece 12 falandı
Bu sefer geçmişe bakıp verdiğin kilolari vay be ne güzel verdim diyeceksin inşallahgünaydın sevimli, minnak, fit sincaplar
dün gece üniversitede (yaklaşık 7 yıl önceki) günlüğüme baktım. sayfalardan gene kilo dramı dökülüyor. senelerce istersem veririm diye kendimi oyalamışım resmen, isteyip verememişim. bunu görünce hem üzüldüm, hem hırslandım. gecenin 12 sinde spor ayakkabıları giyip leslie 3 mil yapıp öyle yattım.. (01ebruli )
sabah kalktığımda dayanamayıp tartıldım, minicik daha kilo vermişim, gerçekten mutlu oldum.
bu grubun faydasını günden güne daha çok hissediyorum. genelde benim diyetler 1 hafta 10 gün sonra mola verme bahanesine sona eriyordu. Elimden geldiğince burayı takip etmek vermem gereken kiloları hatırlattığı ve aynı amaç için uğraşan insanları izleme fırsatı verdiği için epey faydalı oluyor. O yüzden hepinize teşekkür ederim:)
Bari düğünümde şüşko olmayayım diye annemle ablam beni ısrar kıyamet Ankara'daki çok ünlü bir akapunkturcuya göndermişlerdi (zaten Ankara'da yaşıyordum). Adam 1.5 saat boyunca bir oda insana aynı anda hem elemanları vasıtasıyla küçük iğneler takmıştı, hem de motivasyon konuşmaları yapmaya çalışmıştı ( benim çok etkilenesim yoktu o ayrı..), Sık sık üstünde durduğu bişey dikkatimi çekmişti sadece; sürekli kendinize diyet arkadaşı bulun, burdan arkadaş edinin, yemeniz içmeniz hakkında mesajlaşın, bu işin anahtarı bu demişti. İnsanın her konuda ilacı insan demekki.
Neyse öyle işte, içimi dökesim gelmiş.
İnşaallah bu sefer şeytanın bacağını kırarım, kırarız
Evet canım aft çıkıyor.Günaydınlastrose6 cım. Belki senin tansiyonun biraz hassastır, çok limonlu su içmiyorum lakin böyle bir problem yaşasam içeceğimi seyreltirdim. Daha az limon daha çok su problemini çözebilir. Kabuk tarçın atınca ne tür bir yara çıkıyor, aft gibi mi?
bende bayram için bişeyler bakıyom kendime hoşuma gidenlerin bedenleri kalmamış şimdiden biraz daha azimli olmam lazım yaaaaa
Cevap vermek iyi oldu. Grubu yollarken herkese sormak istemiştim.yaşayan var mi diye.
Ben artık hiç sıkmayacagim limon. 2lt ye yarım limon yapıyordum ben.
Takma canım kabak çekirdeğini tuzlu değilse çok kalorisi yok. Bugün normal devam et diyetine.
Bu sefer geçmişe bakıp verdiğin kilolari vay be ne güzel verdim diyeceksin inşallah
Evet canım aft çıkıyor.
Canim bi sey degil. Farkinda olmaniz icin etiketledim sizi. Iyi bi baslangic yaptiniz . Pes etmeyin sadece zaman , istikrar ve bu takimda aktif olmaya ihtiyaciniz var.
Afiyet olsun vitamin olsun tatlımBen de aksam yemegimi yiycem. Sabah bi kahvalti yaptim, bi de Turk kahvesi ictim o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?