- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
C
cizen_bayan
dun elime sarmisakli bir akne maskesi gecti. Numunelik verdiler. Sen bi jinekoloji uzmanina gorun yine . Ise yararsa soylerim canim sana da malzemelerini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım 2 hafta sonraya randevu aldım gidicem ondan sonra konuşuruz yine teşekkür ederim beni düşündüğün içinC cizen_bayan dun elime sarmisakli bir akne maskesi gecti. Numunelik verdiler. Sen bi jinekoloji uzmanina gorun yine . Ise yararsa soylerim canim sana da malzemelerini.
Mutlaka git. Bu daha cok lekeler icin dediler ben de lekeler kaldi . Ise yararsa soylerim.sağol canım 2 hafta sonraya randevu aldım gidicem ondan sonra konuşuruz yine teşekkür ederim beni düşündüğün için
Canin tatli istdiginde badem , kabak cekirdegine de yonelebilirsin.
Cikiletanin masumu olmaz. Cok dayanamiyorsaniz dondurma, sutlu tatli yeyin.
Amann nazarrr degmesin. Poponu kasi derler. Niye derler onu da bilmem.
tamam canım bi gidip baktırayım ne var ne yokmuşMutlaka git. Bu daha cok lekeler icin dediler ben de lekeler kaldi . Ise yararsa soylerim.
Canım tebrikler bak sana bi Öner’im olacak 1muzu 1-2yemek kaşığı kakao ile ez ye anında tatlı isteği Yok olacak bi dene bencegünaydın hanımlarr bugün baya bi dertliyim dün akşam bana çok zor geçti . KArdeşim istedi diye işten gelirken 5 çeşit çikolata aldım ama hiç birini yemedim emin olabilirsiniz hatta annem ve babama kahve yanına verdim yine yan gözle bile bakmadım. ama akşam saat 10,30dan sonra inanılmaz yeme isteği geldi su içtim geçsin diye ama tatlı meyve istedi zor tuttum kendimi sabah kalktım yine öyle reglime yakın böyle oluyorum ve aşırı zorlanıyorum tuttum kendimi umarım daha fazla tutabilirim
Iste o istek geldiginde badem kabak cekirdegi yiyebilirsin.günaydın hanımlarr bugün baya bi dertliyim dün akşam bana çok zor geçti . KArdeşim istedi diye işten gelirken 5 çeşit çikolata aldım ama hiç birini yemedim emin olabilirsiniz hatta annem ve babama kahve yanına verdim yine yan gözle bile bakmadım. ama akşam saat 10,30dan sonra inanılmaz yeme isteği geldi su içtim geçsin diye ama tatlı meyve istedi zor tuttum kendimi sabah kalktım yine öyle reglime yakın böyle oluyorum ve aşırı zorlanıyorum tuttum kendimi umarım daha fazla tutabilirim
ımmm bu güzele benziyorr dneeyeceğim canım sagolCanım tebrikler bak sana bi Öner’im olacak 1muzu 1-2yemek kaşığı kakao ile ez ye anında tatlı isteği Yok olacak bi dene bence
Bence kakao birakmak isteyen icin iyi bir tercih degil naz.Canım tebrikler bak sana bi Öner’im olacak 1muzu 1-2yemek kaşığı kakao ile ez ye anında tatlı isteği Yok olacak bi dene bence
sorun şu gün içi olsa tamam ama akşam oluyor 10,30 11 gibi geliyor eski alışkanlıklar eve geç gittiğim için hep geç yerim ondan böyle oluyorIste o istek geldiginde badem kabak cekirdegi yiyebilirsin.
Latte yaninda bi yas pasta yemek bana cok keyif veriyordu. Cay yaninda tatli da oyle.
Simdi 10 bademle latte icebiliyorum. Tamam verdigi keyif fazla degil ama tatli ye kilo al diye, kisir dongunun icine girmekten iyidir.
+ Dedigim gibi cok tatli istedigimde mutlaka sivi olmasina dikkat ediyorum.
Denediğin zaman sonucunu bize yaz canım bekliyoruzımmm bu güzele benziyorr dneeyeceğim canım sagol
sütlü tatlıdan kastın nedir pekiBence kakao birakmak isteyen icin iyi bir tercih degil naz.
Ben de tam tersi etkisi yapiyor. Surekli sutlu tatlilar demem bu yuzden.
O tadi unutmaniz gerekiyor.
Benim de icimde bir canavar olusuyor aksamlari.sorun şu gün içi olsa tamam ama akşam oluyor 10,30 11 gibi geliyor eski alışkanlıklar eve geç gittiğim için hep geç yerim ondan böyle oluyor
Maras dondurmasi , tavuk gogsu gibi ama su asamada degil. Su asamada seni doygunluga olusturacak sivi tatli cunku her an elinin altinda olacak ve yasaklar arasinda olmayacak. Kakaolu sut ya da Sutlu Turk kahvesi. Bi dene.sütlü tatlıdan kastın nedir peki
tamam canım bugün öyle deneyeceğimBenim de icimde bir canavar olusuyor aksamlari.
Dun mesela bir tabak patates yedim doymadim. Yanina pirinc pilavi yesem ne olur ki dedim. Cok sey olurdu.
Bir tabak cherry domates yedim ve extradan bir bardak ayran ictim yerine. Uc bardak ayran oldu.
Sonra da bi avuc kabak cekirdegi yedim . Zerdecal ve yogurt kuru yaptim.
Maras dondurmasi , tavuk gogsu gibi ama su asamada degil. Su asamada seni doygunluga olusturacak sivi tatli cunku her an elinin altinda olacak ve yasaklar arasinda olmayacak. Kakaolu sut ya da Sutlu Turk kahvesi. Bi dene.
benden de beter olamazsın 2 porsiyon künefe yiyip üstüne 3 top dondurma onun üstüne çikolata dilim dilim baklava yiyen biriyim Forever07 bilir nasıl düşkün olduğumu o yüzden tatlı konusunda aşırı zorlanıyorumBenden daha manyak bir tatli manyagi olamaz herhalde.
Ben bile bu duygumu korelttiysem siz hayda hayda yaparsiniz kizlar.
Serbetli tatlilarla aram yok ama 8 dilim pastanin uzerine hala profiterol isteyen biriydim.benden de beter olamazsın 2 porsiyon künefe yiyip üstüne 3 top dondurma onun üstüne çikolata dilim dilim baklava yiyen biriyim Forever07 bilir nasıl düşkün olduğumu o yüzden tatlı konusunda aşırı zorlanıyorum
Tatlım yaş 26 boy 166 hedef şimdilik 80 aşık hedef 65Bildirmeyenler ;
Yasinizi, hedef kilonuzu , boyunuzu belirtin. Kilonuzu ben biliyorum.
LolaLuna
Sarellam
Amelie23
@sarem2015
@swtyheart
lastrose6
Anneyimbenanne35
Eki Görüntüle 2175841