Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo süpermişsin bak bu çok iyi oldu. Senin hedefin kaçtı canım kilon fazla değilmiş şimdi baktımda.Kaçamak bakanım affedin lutfeeen, yarına telafi etmeye çalışacağım. Hatta şimdi hemen 100 squat 100 mekik çekiyorum.![]()
burdayız nasıl gidiyor hayat alıştınmı diyeteHeeeyyy milleeettt nerdesiiiiniiiiizzz??
Akşamki 2dilimi 1e düşürsen canım3 ağustos menüm
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
domates
2 kepekli ekmek
öğlen
yarım lahmacun
yayla çorbası
taze fasulye
Ara Öğün
kavun
akşam
kavurmalı yumurta
2 kepekli ekmek
biraz kaşar ve peynir
@Papatya geliniForever07
Evet alıştım canım çok çabuk hasta olan bünyem sürekli bi baş ağrısı veya beden kırıklığı oluyo oda geçince tam iyi olacamburdayız nasıl gidiyor hayat alıştınmı diyete
Haklısın bugün çok ekmek yedimAkşamki 2dilimi 1e düşürsen canım
İnşallah , alıştıktan sonra gerisi kolayEvet alıştım canım çok çabuk hasta olan bünyem sürekli bi baş ağrısı veya beden kırıklığı oluyo oda geçince tam iyi olacam![]()
Hangi ülke canım? Çok çok iyi yapıyorsun tebrikler evde oturup kendini çürütmemenden dolayı. Çalışmak içimde ukte olarak kalmıştır benimde onun için sevindim![]()
Eveeeetttt kimmik hanım bugün baya bi kaçamak yapmışız tatlının yarısını ve kurabiyeden bir tane yeseydin iyi olacaktı veyaaaa akşamı yoğurt e salata yiyerek dengeleseydin iyi olacaktı yada bir yürüyüş yapsaydın canım bu şekilde beslenmen zayıflama sürecini uzatır biraz daha dikkat lütfen
Birdahakine bu kadar kolay kurtulamazsın ona göre![]()
3 ağustos menüm
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
domates
2 kepekli ekmek
öğlen
yarım lahmacun
yayla çorbası
taze fasulye
Ara Öğün
kavun
akşam
kavurmalı yumurta
2 kepekli ekmek
biraz kaşar ve peynir
@Papatya geliniForever07
Canım inanılmaz tatlı çekiyor nedenini bilmiyorum yani çekmezdi hiç böyle ama yemeyip uyucam iyi geceler
Yasin 23 boyum 170 hedefik 58Bildirmeyenler ;
Yasinizi, hedef kilonuzu , boyunuzu belirtin. Kilonuzu ben biliyorum.
LolaLuna
Sarellam
Amelie23
@sarem2015
@swtyheart
lastrose6
Anneyimbenanne35
Eki Görüntüle 2175841
Hayır yemedim dün kuruyemiş
Asitli icecek yok yavas yavas oluyor sanki.
Eksigin kuruyemis. Kabak cekirdegi ve bademi de bi yerlere koyabilirsin emily.
Tatli istegi yavas yavas koreliyor. Ben careyi sivi tatlilarda bulmustum ama meyveyi tamamen kesmistim.Kuruyemis var miydi menunde.