• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Serbetli tatlilarla aram yok ama 8 dilim pastanin uzerine hala profiterol isteyen biriydim. :confused:

Nutella kavanozu bir gunde biterdi . Ustune biraz da helva yerdim.

Kotu yani tuzluyu seviyordum , tatli tuzlu tuzlu tatli. Patlamis misir arkasi tatli . Nutella ile patlamis misiri karistirdigim da oldu. :KK8:

Nereye gittigini de hic anlamiyordum, midem o kadar genis degildi cunku . :KK70:

Dondurma zaten magnumsa 3-5 paket , yoksa kutunun yarisi giderdi sabaha birakayim derim ama sabaha kalmazdi. :KK8:
onu bende yapıyordum 1 paket çekirdek arkasından bi kutu dondurma cumartesi akşamları saat 12 gbi pasta kokoreç falan oldum bi küçük ayıcık :işsiz:

onu bende yapıyordum 1 paket çekirdek arkasından bi kutu dondurma cumartesi akşamları saat 12 gbi pasta kokoreç falan oldum bi küçük ayıcık :işsiz:
Iste bunlar tamamen ne yapmamak gerektigi.:KK70:

Dun o pirinc pilavini yeseydim sucluluk duyacaktim , yerini baska seylerle doldurdum.

Sucluluk duysaydim bugun yemeklere saldirma istedigim daha da fazla olacakti.

O yuzden bugun sakinim. :cool:

Iste bunlar tamamen ne yapmamak gerektigi.:KK70:

Dun o pirinc pilavini yeseydim sucluluk duyacaktim , yerini baska seylerle doldurdum.

Sucluluk duysaydim bugun yemeklere saldirma istedigim daha da fazla olacakti.

O yuzden bugun sakinim. :cool:
süper yaa bende yemedim sırf suçluluk duyarım diye bugün daha sakin geçiricem inşallah

süper yaa bende yemedim sırf suçluluk duyarım diye bugün daha sakin geçiricem inşallah
Muzlu kakaoyu da deneyebilirsin. Hosuna giderse onunla devam edersin.

Her birey farklidir arkadaslar , deneme yanilma yoluyla sizde ise yarayan yontemi olusturun. Kilo verme sureci zor gorunse de koruma donemi cok cokk daha zorrr.

Kilo alip vermeyin, kilo verme sureciniz stabil olsun. 100 gram bile verseniz kilo alip vermenizden cok daha iyidir.

Muzlu kakaoyu da deneyebilirsin. Hosuna giderse onunla devam edersin.

Her birey farklidir arkadaslar , deneme yanilma yoluyla sizde ise yarayan yontemi olusturun. Kilo verme sureci zor gorunse de koruma donemi cok cokk daha zorrr.

Kilo alip vermeyin, kilo verme sureciniz stabil olsun. 100 gram bile verseniz kilo alip vermenizden cok daha iyidir.
aynen canım çok haklısın şu an kendimiz frenlemeliyiz bunun karşılığını çok güzel alacağızz

4 Agustos menum

Sabah:
Yarim dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
5 tane yesil zeytin
1 yaprak marul
Yarim domates

Oglen:
Yarim dilim ekmek
1 kabak 1 yumurtadan omlet
1 yaprak marul
Yarim domates
1 salatalik
5 tane yesil zeytin

Aksam:
Yarim dilim ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1 yaprak marul
1 kucuk dilim peynir
5 tanev yesil zeytin

@Papatya gelini Forever07 Forever07

4 Agustos menum

Sabah:
Yarim dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
5 tane yesil zeytin
1 yaprak marul
Yarim domates

Oglen:
Yarim dilim ekmek
1 kabak 1 yumurtadan omlet
1 yaprak marul
Yarim domates
1 salatalik
5 tane yesil zeytin

Aksam:
Yarim dilim ekmek
Yarim domates
Yarim salatalik
1 yaprak marul
1 kucuk dilim peynir
5 tanev yesil zeytin

@Papatya gelini Forever07 Forever07
Güzel hafif bi menü ama üç öğün aynı şeyi yemek seni mutlu etmez yeme isteği arttırır akşam. Menüsünü değiştirebilirsin

Back