Ellerine sağlıkkNeyseki çok uzun sürmedi eşim tamir etti akşam
ne diyorsunnnn süperrrrrrrrsinnn nazBugün bi tartılayım dedim ve süper gidiyo bu kilolar
Dimi amaEllerine sağlıkk
Be de sevindim bukadar çabuk döndüğümü bi ara 5 ay kadar telefonsuz kalmıştımpg geldigine sevindim. Sensiz olmazdi .
Canin tatli istdiginde badem , kabak cekirdegine de yonelebilirsin.Hayır yemedim dün kuruyemiş
Markete girdim gözüm masum çikiletalı bişeyler aradı tatlı krizindeyiim
Bugün bi tartılayım dedim ve süper gidiyo bu kilolar
5 ay telefonsuz laptopsuz kalicam yakarim bu gezegeni.Be de sevindim bukadar çabuk döndüğümü bi ara 5 ay kadar telefonsuz kalmıştım
Laptopum telefondan daha degerli ama. Eve gelince telefonu kenara atiyorum. Bunu da belirteyim.
Telefonum çalınmıştı alamadık bayaaa bi süreLaptopum telefondan daha degerli ama. Eve gelince telefonu kenara atiyorum. Bunu da belirteyim.
O hirsizlari zaten Allah bildigi yapsin. Nasil insanin canina malina kiyiyorlar hic anlamiyorum. Kazandiklari uc bes kurus.Telefonum çalınmıştı alamadık bayaaa bi süre
aynen cnm ve telefonlar burda çokta ucuz değil malesefO hirsizlari zaten Allah bildigi yapsin. Nasil insanin canina malina kiyiyorlar hic anlamiyorum. Kazandiklari uc bes kurus.
Ucuz olsa ne olacak bi arkadasimin hatta buradan arkadasim, hediye bi altin kolyesini calmislar. Satacaklari cok cuzi bi miktar. Manevi degeri cok onda , cok uzuluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?