• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sağol canım 18de kapandı yemek işi:KK66:

Tamam canım:KK23:

Aaaa bilmiyordum iki üç gündür keyfim yok canım iyileşirsem daha sıkı asılıcam :spor:

:oops::olamaz: Ya bi zinde olamıyorum canım bedenim kırık yoksa gerçekten spor yapmayı çok severim :KK76:

Azmin böyle devam ederse 1ayın sonunda ciddi fark görürsün hadi canım:nazar: inşallah hiç şevkin kırılmadan devam:halay:
Inşallah canım kararliyim durmak yok

sabah: 1 kepek ekmeğini çaprazlama bölerekten peynir domatesli tost yaptım. küçük bir muzun yarısı. azıcık fıstık ve kuru üzüm. domates, bir kaç minik kornişon turşu. bir çay bardağından az tarçınlı süt. 1 tatlı kaşığı humus. (ne bulduysam koymuşum..)

öğlen: bir yemek kaşığı patlıcan salatası, bir yemek kaşığı yeşil fasulye, 1 yemek kaşığı sebzeli makarna, 1 adet sigara böreği.

ara: 2 kare dilim karpuz.

akşam: 130 g ahududu, 2 çilek. günü kapattım ama belki 3 çilek daha yerim. hava aşırı sıcak çok meyve yiyesim geliyor.

sevgiler menü piremsesleri :KK200:

Forever07 Forever07 @Papatya gelini

Menumu yazayim unutmadan.
3 Agustos

Sabah:
Yarim dilim kadar ekmek
1 domates
1 salatalik
1 ceviz
1 cay kasigi pekmez
1 yaprak marul
Bir iki kasik yogurt

Oglen: 1 kase sebzeli sehriye corbasi

Ara: 1 bardak ayran

Aksam: 1 kase kadar yogurt corbasi
2 kasik irmik helvasi
1 kasik zerde

@Papatya gelini Forever07 Forever07

Ne iş yapıyorsun canım??

esasında gıda mühendisiyim beybisi ama 1.5 sene önce işi bırakıp sonrasında evlendim. 6 ay önce de yurt dışına taşındım. şimdi dilim iyice açılsın diye arkadaşımın küçük restoranında kısır falan yapıyorum, meşguliyet iyi geldi:) bir iki aya da kendi mesleğimle ilgili arayışa gireceğim inşaallah.

3 ağustos Forever07 Forever07 @Papatya gelini

Kahvaltı 8:00 :
Tereyagina tavada 2 yumurta
1 kuru kayısı

Ogle 15:00 (misafirlige gittim maalesef kötü bir öğün oldu)
1 finca şekersiz kahve
1 dilim şerbeti sütlü tatlı (tarif isteyene verebilirim :D )
2 tane tuzlu susamli kurabiye
10 sarı üzüm
Yarım şeftali

Aksam 18:00
1 yumurta ile sucuklu peynirli menemen
2 kaşık mantarli risotto
15 sarı üzüm
Yarım kase karpuz
1 mürdüm erigi

Meyve şekerinden nasıl uzak durulur tavsiye verecek var mı? Evde diyelim hiç meyve yok, bu sefer de hurma, kuru kayısı, kuru incir vs ne varsa onlardan yemek istiyorum ve yiyorum da... Genelde başka türlü paketli gıdalardan vs şeker almıyorum hiç (bugün misafirlikte istisna vardı tabi) ama meyvesiz yapamiyorum ben. :(

1 kuru kayısı

1 finca şekersiz kahve
1 dilim şerbeti sütlü tatlı (tarif isteyene verebilirim :KK70: )
10 sarı üzüm
Yarım şeftali

2 kaşık mantarli risotto
15 sarı üzüm
Yarım kase karpuz
1 mürdüm erigi

Meyve şekerinden nasıl uzak durulur tavsiye verecek var mı? Evde diyelim hiç meyve yok, bu sefer de hurma, kuru kayısı, kuru incir vs ne varsa onlardan yemek istiyorum ve yiyorum da... Genelde başka türlü paketli gıdalardan vs şeker almıyorum hiç (bugün misafirlikte istisna vardı tabi) ama meyvesiz yapamiyorum ben. :KK43:

Meyvesiz asla diyorsanız glisemik indeksi daha düşük olan meyveleri evinize alabilirsiniz. Kavun, karpuz, kayısı yerine elma, armut gibi.. bu havada karpuzdan uzak durmak zor biliyorum..

3 ağustos menüm Forever07 Forever07 @Papatya gelini :bicak:
Sabah: 2 yemek kaşığı mantarlı yumurta, 2 zeytin, 2 dilim domates, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu kadar peynir, ince dilim ekmek, şekersiz çay

Öğlen : 4 kaşık yoğurt, 1 elma

Aksam: 2 kepçe mercimek çorbası, 2 servis kaşığı makarna, 3 ince dilim karpuz

Bugün hiç spora gidesim yok nedense:110: sabah bi leslie yapmıştım 10 dakikalık, birazdan bir daha başka bir videodan yaparım en azından :KK64:
3 litre de su içtim

1 kuru kayısı

1 finca şekersiz kahve
1 dilim şerbeti sütlü tatlı (tarif isteyene verebilirim :KK70: )
10 sarı üzüm
Yarım şeftali

2 kaşık mantarli risotto
15 sarı üzüm
Yarım kase karpuz
1 mürdüm erigi

Meyve şekerinden nasıl uzak durulur tavsiye verecek var mı? Evde diyelim hiç meyve yok, bu sefer de hurma, kuru kayısı, kuru incir vs ne varsa onlardan yemek istiyorum ve yiyorum da... Genelde başka türlü paketli gıdalardan vs şeker almıyorum hiç (bugün misafirlikte istisna vardı tabi) ama meyvesiz yapamiyorum ben. :KK43:
Eveeeetttt kimmik hanım bugün baya bi kaçamak yapmışız tatlının yarısını ve kurabiyeden bir tane yeseydin iyi olacaktı veyaaaa akşamı yoğurt e salata yiyerek dengeleseydin iyi olacaktı yada bir yürüyüş yapsaydın canım bu şekilde beslenmen zayıflama sürecini uzatır biraz daha dikkat lütfen :KK66:
Birdahakine bu kadar kolay kurtulamazsın ona göre :sopa:

esasında gıda mühendisiyim beybisi ama 1.5 sene önce işi bırakıp sonrasında evlendim. 6 ay önce de yurt dışına taşındım. şimdi dilim iyice açılsın diye arkadaşımın küçük restoranında kısır falan yapıyorum, meşguliyet iyi geldi:) bir iki aya da kendi mesleğimle ilgili arayışa gireceğim inşaallah.
Hangi ülke canım? Çok çok iyi yapıyorsun tebrikler evde oturup kendini çürütmemenden dolayı. Çalışmak içimde ukte olarak kalmıştır benimde onun için sevindim:KK68:

Eveeeetttt kimmik hanım bugün baya bi kaçamak yapmışız tatlının yarısını ve kurabiyeden bir tane yeseydin iyi olacaktı veyaaaa akşamı yoğurt e salata yiyerek dengeleseydin iyi olacaktı yada bir yürüyüş yapsaydın canım bu şekilde beslenmen zayıflama sürecini uzatır biraz daha dikkat lütfen :KK66:
Birdahakine bu kadar kolay kurtulamazsın ona göre :sopa:
Kaçamak bakanım affedin lutfeeen, yarına telafi etmeye çalışacağım. Hatta şimdi hemen 100 squat 100 mekik çekiyorum. :kızgın:

Back