Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım kararliyim durmak yokSağol canım 18de kapandı yemek işi
Tamam canım
Aaaa bilmiyordum iki üç gündür keyfim yok canım iyileşirsem daha sıkı asılıcam
Ya bi zinde olamıyorum canım bedenim kırık yoksa gerçekten spor yapmayı çok severim
Azmin böyle devam ederse 1ayın sonunda ciddi fark görürsün hadi canıminşallah hiç şevkin kırılmadan devam
![]()
ah ahhhh hemde akşammm
silkelenmek lazım canımcım
N naz5403 S salinger29 @lastrose6Anneyimbenanne35 benimm deniz mavisi canlarım nerelerdesinizzzz
burası çok güzel gelsenizee![]()
Olur ama herkes bildirsin o zaman. Eksik tablo istemem :) yaş boy hedef.
Ne iş yapıyorsun canım??ben burdayım beybiliii. eve şimdi geldim. uzun zamandan sonra para kazandım, çok hoş bi duygu buyihuvv.
Değil mi yaaa? Yazin diyet olmasin. Yaz meyveleri bir başka.menün diyor ki yazın diyet mi olur![]()
Ne iş yapıyorsun canım??
3 ağustosForever07 @Papatya gelini
Kahvaltı 8:00 :
Tereyagina tavada 2 yumurta
1 kuru kayısı
Ogle 15:00 (misafirlige gittim maalesef kötü bir öğün oldu)
1 finca şekersiz kahve
1 dilim şerbeti sütlü tatlı (tarif isteyene verebilirim)
2 tane tuzlu susamli kurabiye
10 sarı üzüm
Yarım şeftali
Aksam 18:00
1 yumurta ile sucuklu peynirli menemen
2 kaşık mantarli risotto
15 sarı üzüm
Yarım kase karpuz
1 mürdüm erigi
Meyve şekerinden nasıl uzak durulur tavsiye verecek var mı? Evde diyelim hiç meyve yok, bu sefer de hurma, kuru kayısı, kuru incir vs ne varsa onlardan yemek istiyorum ve yiyorum da... Genelde başka türlü paketli gıdalardan vs şeker almıyorum hiç (bugün misafirlikte istisna vardı tabi) ama meyvesiz yapamiyorum ben.![]()
geldimmmmTamam tatlim
H g tatlimmmmmmgeldimmmm
Eveeeetttt kimmik hanım bugün baya bi kaçamak yapmışız tatlının yarısını ve kurabiyeden bir tane yeseydin iyi olacaktı veyaaaa akşamı yoğurt e salata yiyerek dengeleseydin iyi olacaktı yada bir yürüyüş yapsaydın canım bu şekilde beslenmen zayıflama sürecini uzatır biraz daha dikkat lütfen3 ağustosForever07 @Papatya gelini
Kahvaltı 8:00 :
Tereyagina tavada 2 yumurta
1 kuru kayısı
Ogle 15:00 (misafirlige gittim maalesef kötü bir öğün oldu)
1 finca şekersiz kahve
1 dilim şerbeti sütlü tatlı (tarif isteyene verebilirim)
2 tane tuzlu susamli kurabiye
10 sarı üzüm
Yarım şeftali
Aksam 18:00
1 yumurta ile sucuklu peynirli menemen
2 kaşık mantarli risotto
15 sarı üzüm
Yarım kase karpuz
1 mürdüm erigi
Meyve şekerinden nasıl uzak durulur tavsiye verecek var mı? Evde diyelim hiç meyve yok, bu sefer de hurma, kuru kayısı, kuru incir vs ne varsa onlardan yemek istiyorum ve yiyorum da... Genelde başka türlü paketli gıdalardan vs şeker almıyorum hiç (bugün misafirlikte istisna vardı tabi) ama meyvesiz yapamiyorum ben.![]()
Hangi ülke canım? Çok çok iyi yapıyorsun tebrikler evde oturup kendini çürütmemenden dolayı. Çalışmak içimde ukte olarak kalmıştır benimde onun için sevindimesasında gıda mühendisiyim beybisi ama 1.5 sene önce işi bırakıp sonrasında evlendim. 6 ay önce de yurt dışına taşındım. şimdi dilim iyice açılsın diye arkadaşımın küçük restoranında kısır falan yapıyorum, meşguliyet iyi geldi:) bir iki aya da kendi mesleğimle ilgili arayışa gireceğim inşaallah.
Kaçamak bakanım affedin lutfeeen, yarına telafi etmeye çalışacağım. Hatta şimdi hemen 100 squat 100 mekik çekiyorum.Eveeeetttt kimmik hanım bugün baya bi kaçamak yapmışız tatlının yarısını ve kurabiyeden bir tane yeseydin iyi olacaktı veyaaaa akşamı yoğurt e salata yiyerek dengeleseydin iyi olacaktı yada bir yürüyüş yapsaydın canım bu şekilde beslenmen zayıflama sürecini uzatır biraz daha dikkat lütfen
Birdahakine bu kadar kolay kurtulamazsın ona göre![]()