Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çabuk gelllllselam kızlar telefonum iptal bir süre ben yokum dükkanın bilgisayarından girdim haber vermek için diyeti ve menüleri ihmal etmeyin umarım en yakın zamanda geri dönerim hepinizi çookk öpüyorum![]()
Aynen valla onların sefasi ohhh yesinler evet tatlım kiymali bendesayarim artık göz hakkı 5 tane yerimİçli mantı mi canım. Kolay gelsin . afiyet olsun cocuklara şimdiden. Bize daha yol uzun korumada bir tabak yeriz. Sefamiz olur..
O kadar yapıp bi kaşık olsa bak tadına abartmadan neden olmasınAynen valla onların sefasi ohhh yesinler evet tatlım kiymali bendesayarim artık göz hakkı 5 tane yerim
Aynen çok zor ya 6 yumak yaptım bide kollarım köprü bugün spor yapamadım ama mantıdan s9nra hemen yürüyüşe cikcamO kadar yapıp bi kaşık olsa bak tadına abartmadan neden olmasınemeği çok zor bilirim benim dondurucu da mantılar
bekliyor pişirmemi
Spor varmıydıMenüm sabah
Tansiyonum düştü tuzlu ayran içtim oda midemi yaktı o yüzden 1 şeftali 3 ceviz
Öğlen 2 tavuk pirzola ızgara
Akşam 1 tabak etli patlıcan yemeği 1 kase yoğurt@Forever07
Evet Canlarım spor suz diyet olmazAynen çok zor ya 6 yumak yaptım bide kollarım köprü bugün spor yapamadım ama mantıdan s9nra hemen yürüyüşe cikcam
Ama gerçektende olmuyor hareketsiz yağ yakilmiyor yeşillerimize dikkat ederek tr almamamızı sağlıyor yanlışmıyım tatlimEvet Canlarım spor suz diyet olmaz![]()
yyaaa sen geldin ben çıkıyorum eve gitmem lazım evden yazarımmC cizen_bayan tatlimmm geldim nerdesinnnnn
Ama gerçektende olmuyor hareketsiz yağ yakilmiyor yeşillerimize dikkat ederek tr almamamızı sağlıyor yanlışmıyım tatlim
Tamam tatlimyyaaa sen geldin ben çıkıyorum eve gitmem lazım evden yazarımm
Akşam yemeğim değişti ciğer kavurma havuçlu yoğurtMenüm sabah
Tansiyonum düştü tuzlu ayran içtim oda midemi yaktı o yüzden 1 şeftali 3 ceviz
Öğlen 2 tavuk pirzola ızgara
Akşam 1 tabak etli patlıcan yemeği 1 kase yoğurt@Forever07
Henüz yok akşam çocuklar yatınca inşallah iki küçükle biraz zor çünküSpor varmıydısarem2015 canım spor Bakanı olarak not alıcam
Sağol canım 18de kapandı yemek işimenü iyi sabah yenen karbonları akşam ekmek yemeyerek dengelemişsin kuzum günü en geç 18.30 da kapat olur mu sonra sıvılardan tüketirsin, bu arada geçmiş olsun canoo ne pis bir şey baş ağrısı 1 saat uyusan keşke
Tamam canımcanım akşam ki kavunu çıkartırsan çok güzel bi menü
Aaaa bilmiyordum iki üç gündür keyfim yok canım iyileşirsem daha sıkı asılıcamAynen kuzum arkadaşımız haklı. Hiç meyve yemeyin demiyorum yiyeceğiniz 1 porsiyonu sabah ya da öğlen yeyin. Akşam yenen meyve ödem yapıyor ,denendi onaylandı .
Aynen kızlar ben göremiyorum etiketlediğinizi yoksa bu yapmıyorsunuz anlamına mı geliyor ,yapmama lüksünüz yok canlarım ben çarşamba günü artı görmek istemiyorum, herkes yapabildiği kadar yapmalı diyet +spor olduğunda tam anlamıyla inceleceğiz sadece diyetle bu gemi yürümüyor.
Azmin böyle devam ederse 1ayın sonunda ciddi fark görürsün hadi canımAynen çok zor ya 6 yumak yaptım bide kollarım köprü bugün spor yapamadım ama mantıdan s9nra hemen yürüyüşe cikcam