• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

İçli mantı mi canım. Kolay gelsin . afiyet olsun cocuklara şimdiden. Bize daha yol uzun korumada bir tabak yeriz. Sefamiz olur..
Aynen valla onların sefasi ohhh yesinler evet tatlım kiymali bendesayarim artık göz hakkı 5 tane yerim

O kadar yapıp bi kaşık olsa bak tadına abartmadan neden olmasın :KK66: emeği çok zor bilirim benim dondurucu da mantılar :stop:bekliyor pişirmemi
Aynen çok zor ya 6 yumak yaptım bide kollarım köprü bugün spor yapamadım ama mantıdan s9nra hemen yürüyüşe cikcam

Tatlıdırlar bugünkü menüm @Papatya gelini

Uyanınca 1 bardak limonlu su
Yarim saat sonra menemen 1 domates 1 salata 1 kırmızı biber 1 dilim çavdar ekmegi 1 tatlı kaşığı lor şekersiz çay öğlen 3 kasik pilav 2 kasik fasulye salata ekmek yok arada bol suuuu akşam 5 mantı ve 1 saat tempolu yürüyüş

Menüm sabah
Tansiyonum düştü tuzlu ayran içtim oda midemi yaktı o yüzden 1 şeftali 3 ceviz
Öğlen 2 tavuk pirzola ızgara
Akşam 1 tabak etli patlıcan yemeği 1 kase yoğurt@Forever07
Akşam yemeğim değişti ciğer kavurma havuçlu yoğurt

menü iyi sabah yenen karbonları akşam ekmek yemeyerek dengelemişsin kuzum günü en geç 18.30 da kapat olur mu sonra sıvılardan tüketirsin, bu arada geçmiş olsun canoo ne pis bir şey baş ağrısı 1 saat uyusan keşke
Sağol canım 18de kapandı yemek işi:KK66:
canım akşam ki kavunu çıkartırsan çok güzel bi menü
Tamam canım:KK23:
Aynen kuzum arkadaşımız haklı. Hiç meyve yemeyin demiyorum yiyeceğiniz 1 porsiyonu sabah ya da öğlen yeyin. Akşam yenen meyve ödem yapıyor ,denendi onaylandı .
Aaaa bilmiyordum iki üç gündür keyfim yok canım iyileşirsem daha sıkı asılıcam :spor:
Aynen kızlar ben göremiyorum etiketlediğinizi yoksa bu yapmıyorsunuz anlamına mı geliyor ,yapmama lüksünüz yok canlarım ben çarşamba günü artı görmek istemiyorum, herkes yapabildiği kadar yapmalı diyet +spor olduğunda tam anlamıyla inceleceğiz sadece diyetle bu gemi yürümüyor.
:oops::olamaz: Ya bi zinde olamıyorum canım bedenim kırık yoksa gerçekten spor yapmayı çok severim :KK76:
Aynen çok zor ya 6 yumak yaptım bide kollarım köprü bugün spor yapamadım ama mantıdan s9nra hemen yürüyüşe cikcam
Azmin böyle devam ederse 1ayın sonunda ciddi fark görürsün hadi canım:nazar: inşallah hiç şevkin kırılmadan devam:halay:

Back