ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben dün bildirim yapmıştım ama geç yazdım baya gözden kaçtı demekki

Cok

Çok katiliyorum.
bende katılıyorum akşam yemeği yenmiyorsa bile 6 gibi bi ara öğün yapılması taraftarıyım . Bide ara öğün yapılaması taraftarıyım çünkğ iki öğün arasında acıkılıyor ve ara öğün midemize iyi geldiği gibi ana öğünlerde az yememize yardımcı olur diye düşünüyorum. Bu benim fikrim yanlış anlamayın lütfen

Pg beni dinlersen , dinlemesen de dikkate alirsin biliyorum. Bunlar guzel aralar ama ac yatarsan metabolizman carttt diye duserr. O yuzden aksam yemegini makul miktarda salatayla ye ve arayi yapma.

ARA
İki bardak süt
Kabak çekirdeği
Tabiki dinlem neden dinlemiyim verdiysem tavsiyelerinle verdim ben bu 4 kg

Şaka şaka
1 /2 kase mercimek çorbası
Küçük porsiyon kıymalı patlıcan

kızzz durrr seni böcekli havuza atıcaklarr

Cikk olmadi bunlari butun gune yay.

Aradan kuru fasulyeyi yogurdu alip , bir tabak domates/salatalik ekliyorum.

Ya da 2 bardak ayran.

Bunlari dememin nedeni belki bir-iki hafta kilo verirsin. Vucut kitlik alarmi verirse artik kiloyu zor verirsin. Uzerine bir de kilo alirsin.

Faykındayım cnm

Ben bunları yersem çatlarım şişlikten artık

Oo patatizler bosuna yenmedi.

Cok nadir ac yattigimi hatirlarim o da tarti gununden once.
Yok kız şaka yaptım zati görmedinmi tabiki herşeyi yiyorum az az yiyorum doyuyorum ve kg da veriyorummm ekmek hiiççç yemiyoruuummm pilav hiiiççç ağzıma sürmüyorumben 3 beyazı terkettim kiii

Yok kız şaka yaptım zati görmedinmi tabiki herşeyi yiyorum az az yiyorum doyuyorum ve kg da veriyorummm ekmek hiiççç yemiyoruuummm pilav hiiiççç ağzıma sürmüyorumben 3 beyazı terkettim kiii
Saka yaptigini biliyorum. Pilav yedim ben dun ama korumadayim.

Eylul de 57 ile gelirim belki 56 ama 58 degil.

Saka yaptigini biliyorum. Pilav yedim ben dun ama korumadayim.

Eylul de 57 ile gelirim belki 56 ama 58 degil.
Vakla özlemedim değil şimdi birbirimizi kandırmayalım ama kendi kendime bi kural koydum şöyle 57-58 görmeden bi çatal bile karbonhidrat yemicem çok sıkıldım kg halimden bak sana resim atıyım 70 kg ken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…