ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Günaydın kizlarrr,

Kk de ki, en bilinçli diyet takımı nasıllar:)

Ooo yerler super olmuş ırmak. Eriyip gideceksin yakında, superr:)

Sizler kilo vermek için ilk adımları attınız. Gerisi daha kolay olacak. Her geçen gün giysilerinizin bollastigini hissedeceksiniz.
İşte bu tatlının size verdiği keyiften daha büyük bir his.

Anladım canım. Evde olmak da bazen gerçekten hemen mutfağa yönlendiriyor insanı.

Diyetteyim demeyeceksiniz. Israr siddetlenir yoksa:)

Tokum diyeceksiniz arkadaşlar.
Tokum da kurtarmaz beni, ben midemi usutmusum demeyi dusunuyorum. Bizim bu taraflarda tok olmak yemek yememek icin bir bahane olabilemez Bir ara yemege davetliydik burda diyette falan da degildim normal yemegimi de yiyorum hala teyze israr ediyor yesene hic bisey yemiyorsun diye:)) Sofradan resmen patlayacak gibi kalktim giderken hala teyze hic bisey yemedin ac ac gidiyorsun diye soyleniyordu sen dusun artik

Tamam canım dediklerini cok iyi anladım.teşekkür ederim canım

Selam fit kelebekler gününüz hafif geçsin gelelim sadede hala eksik menüler var malesef bugünden itibaren daha dikkatli olalım ve cıss lara meğillenmeyelim
@LolaLuna
@Sarellam
@Kimmik
Sena616
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
@Forever07kaçırdımmıı eksik menünmü var
I IRMAKK70
@Kuasar
@swtyheart
@naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
@lastrose6
@Anneyimbenanne35

EKSİK MENÜ;
TAKİPÇİ MENÜ;
TAKİP DIŞI;

Menülere devam kızlar

Ooo liste superrr olmus.

3 AĞUSTOS CUMA
SABAH
1 bardak limonlu su
1 fincan bitki çayı
2 yumurta
Kk peynir
....
ARA
1 elma
....
ÖĞLE
Yulaf ezmesi
5 badem
....
ARA
Yok
....
AKŞAM
Yok
ARA
İki bardak süt
Kabak çekirdeği
Forever07
Pg beni dinlersen , dinlemesen de dikkate alirsin biliyorum. Bunlar guzel aralar ama ac yatarsan metabolizman carttt diye duserr. O yuzden aksam yemegini makul miktarda salatayla ye ve arayi yapma.

ARA
İki bardak süt
Kabak çekirdeği

Çok teşekkür ederim, iyiyim, iyi gitmeye ve götürmeye çalışıyorum. Öyle bahsettiğin zorluklar çıkıyor insanın karşısına mutlaka gün içinde. Mesela bugün ben de misafirliğe gideceğim. Bakalım gönül rahatlığıyla yiyebileceğim bir şeyler çıkacak mı? Senin gibi hayır diyebilirim ben de umarım. Bu arada yüzmek de harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…