Iste bu iyi oldu, ohhh kahvede mis gibi kopuklu kopukluHiç zahmet etme canım ben şuradan bir kahve aldım sana da yaptım yorgunluga iyi gelir
Diyetteyim demeyeceksiniz. Israr siddetlenir yoksa:)Ooo ne guzelo ısrarla cok gıcık ya bizde her yerde herdaim var
Kizlarr hedefini en yakin tutturana tek kupa var. Siz de eklemeyi yapin.
Sena616
Bu arada haftaya 67.2 kg olurum
C cizen_bayan
haftaya 75,00 olurum
@Papatya gelini
Ben bu hafta 63.800 olurum
I IRMAKK70
Haftaya 69.9 olurum saniyorum.
Forever07
ben bu azimle 72 olurum haftaya inşallah
Kuasar
77.600 olurum inşallah maşallah
@swtyheart
75 olurum diyorrrr
N naz5403
81 olurum dediii.
@Anneyimbenanne35
105,0
S salinger29
75.2
LolaLuna
52.2
Amelie23
Haftaya 65.5 olurum
K Kimmik
Ben de insaaaaaallah 52,5 olurum :)
@sarem2015
Bende hedefime 66.5 diyorum
@Sarellam
@ebrar1980
lastrose6
BBenim hedefim 83
Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar.
Anladım canım. Evde olmak da bazen gerçekten hemen mutfağa yönlendiriyor insanı.ah bebeyim ben de duygusal yiyiciyim. üzüldüğümde ve strese girdiğimde kendimi rahatlatma yolu olarak yemek yemeyi seçtim. enteresan bir bağımlılık bu. stresimizi başka şeylere yönlendirmeyi öğrendiğimizde geçecek. mesela 2 hafta önce, buraya başlamadan, eşime sinirlenmiştim. ben bi dışarı çıkıyorum diyip markete gidip, 5 li donut, 2 cips, 1 tane poğaçamsı bişey bi de 500 ml fanta alıp bi banka sinip hımır hımır hepsini yedim. O yüzden derdini bilmesem dahi derdin yüzünden yemeğe sarmanı anlıyorum. Dün de bir şeye moralim bozuldu mutfağa gidip yemek partisi yapacaktım ama artık bu şekilde kaçamayacağımı anladığım için durdurdum kendimi. yerken güzel de sonrasında pişmanlık sebebiyle derdime dert katıyorum. o yüzden gecenin bi vakti birikmiş ütüyü yapıp kendimi yorup uyudum. fiziksel yorgunluk derdini çözebilir bir nebze.
Tokum da kurtarmaz beni, ben midemi usutmusum demeyi dusunuyorum. Bizim bu taraflarda tok olmak yemek yememek icin bir bahane olabilemezDiyetteyim demeyeceksiniz. Israr siddetlenir yoksa:)
Tokum diyeceksiniz arkadaşlar.
Tamam canım dediklerini cok iyi anladım.teşekkür ederim canımKizlar icim yandi. Sodali ayran iciyorum hem bastiriyor hem de zararli degil. Siz de maden suyuyla yapabilirsiniz.
Ikincisi duygusal aclik stres acligi hepimizde var ama bazilarimizda daha fazla.
lastrose6 ben de stresten yemege degil latteye sardim. Yemege saracaktim ama zamanim olmadi. Gunde 10 a kadar cikiyordu galiba. Bir sure oyle gittim. Sonra rahatsiz oldum birakmaya calistim birakamadim , kafeinsize cevirip oyle birakabiliyorum artik.
Duygusal aclikta doymazsin sekerim cunku yemek yiyen aslinda senin duygularindir. Onlar da gidici degil. Yeme ile gitmezler. Uzgun oldugunda sevincli oldugunda , kizgin oldugunda illa yemeye saracaksan al bir tabak domatesi kekik dok uzerine , cok lezzetli degil ama geciriyor .
Biraz da ayran ic. O da sisiriyor.
Sonucta ne yedigin onemli degil, Oradaki yeme hissini bastirman onemli . veee filmlere sar , gel buraya anlat derdini ama kafanda kurma.
Duygusal acligin cozumu nutella degil, patlamis misir degil , simit degil....
Yeterince gece kuşu değilim sanırım, mesaja bakamadan uyumuşumGece kusu ne yapiyorsun.
Günaydın canoYeterince gece kuşu değilim sanırım, mesaja bakamadan uyumuşumgünaydınlar herkeseee
Ooo liste superrr olmus.Selam fit kelebekler gününüz hafif geçsingelelim sadede hala eksik menüler var malesef bugünden itibaren daha dikkatli olalım ve cıss lara meğillenmeyelim
@LolaLuna
@Sarellam
@Kimmik
Sena616
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
@Forever07kaçırdımmıı eksik menünmü var
I IRMAKK70
@Kuasar
@swtyheart
@naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
@lastrose6
@Anneyimbenanne35
EKSİK MENÜ;
TAKİPÇİ MENÜ;
TAKİP DIŞI;
Menülere devam kızlar
Pg beni dinlersen , dinlemesen de dikkate alirsin biliyorum. Bunlar guzel aralar ama ac yatarsan metabolizman carttt diye duserr. O yuzden aksam yemegini makul miktarda salatayla ye ve arayi yapma.3 AĞUSTOS CUMA
SABAH
1 bardak limonlu su
1 fincan bitki çayı
2 yumurta
Kk peynir
....
ARA
1 elma
....
ÖĞLE
Yulaf ezmesi
5 badem
....
ARA
Yok
....
AKŞAM
Yok
ARA
İki bardak süt
Kabak çekirdeği
Forever07
İyiyim, yüzmeye gitmiştim bi yarım saat 40 dakikalığına biraz geç geldim menümü paylaştım evet.
Bugün babam gelirken mango suyu almış, amannnn ben de bir bayılırım ki sormayın. Ama ne büyük şanstır ki artık şeker kullanmiyorumne güzel aklıma hiç tatlı filan gelmeden devam ediyordum böyle, karşıma hiç yoktan bi zorluk çıktı Evdeki tüm çiçekleri gözyaşlarımla sulamaya karar vermiştim kı senin bu güzel, nazik mesajinla karşılaştım. Sırf sorarak bile moral motivasyon verdin sağolasın sen nasılsın nasıl gidiyor?
Çok katiliyorum.Pg beni dinlersen , dinlemesen de dikkate alirsin biliyorum. Bunlar guzel aralar ama ac yatarsan metabolizman carttt diye duserr. O yuzden aksam yemegini makul miktarda salatayla ye ve arayi yapma.
ARA
İki bardak süt
Kabak çekirdeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?