• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu topigin amaci , uleyynn birileri patates kizartmasi , fanta , findik ezmesi yazsin da taslayalim onlari degil . Bu topigin amaci birilerini dereceye sokmak birilerini kilo aldiklarinda batirmak da degil.

Bu topik yeme hissinin derinine inmek normal sartlarda yenilen ogunlerin disina cikmamak, gerekirse stres atmak icin var. Gelin oynayin kahkaha atin. Bir kac karikatur yukleyin. Bi iki derdinizi anlatin ama yemek yemeyin.

Tartidaki arti hem sizi demoralize edecek hem de daha fazla yemenize neden olacaktir.

Benden soylemesi...

Eylulde bizim tayfa donuyor. @fatma7454 , @tulipa patates kizartmalariyla pudingleriyle kalsin ya da gelir belki. :dondurma:
Ben korumada olsam da gelirim. Allah izin verirse tabi ki.

Sener seni hatirliyor musun. kovmirim ulennn. :halay:

Bir kac kisi daha alirsak 22 . olabilirsin. :KK8:
Koviiir misin :KK8:
Gitmirem uleenn :rolleyes:
22 istemiyorum 2. Oluciiiim ben :confused:

sadece salata ya da yoğurt yiyebilirdim gibime geliyor
Bence az yemek değil dengeli yemek önemli. O yüzden ben doneri mantikli buldum, bence fazla değil. Yazdigin menunde zaten doner de olmasa protein adina et gibi saglam bir kaynak da yok ki. Patlıcan yemeği dedigin etli miydi bari? Bilmiyorum ben proteini çok mu önemsiyorum ama doktorlar hep karbonhidrattan yoksun proteinden zengin beslenin diyorlar. Kilo almamak ve korumak için en önemli anahtar bu bence. Ve kilo vermek için de tabi kalori hesabi da etkili. Ama yine boş ve kof kalori olmamali. Yediklerin gayet güzel, üzülmene gerek yok bence.

hanımlar yeri gelmişken bayram haftasını konuşalım çünkü herkes yoğun ve bi yerlere gidiyor nasıl olacak tatrı işleri buna bi çözüm bulalım ortak bi kaarar verelim başkanda burdayken A AklinYolu1
Bayram haftasi belki haftalik tarti gunu es gecilebilir ama menuler yazilsin. Sena616 Sena616 Yoksa cok yeme potansiyeliniz varrrrr. Kiloo alip gelmeyin. :KK70:

Bayram haftasi belki haftalik tarti gunu es gecilebilir ama menuler yazilsin. Sena616 Sena616 Yoksa cok yeme potansiyeliniz varrrrr. Kiloo alip gelmeyin. :KK70:
şöyle bi durum var memlekete gidiyorum ben ve internet çekmiyor orda girebileceğimi bile düşünmüyorum ama girdiğim zaman yazarım tabiki o hafta menü zorunluluğunu kaldırsak olmaz mı :KK54:

şöyle bi durum var memlekete gidiyorum ben ve internet çekmiyor orda girebileceğimi bile düşünmüyorum ama girdiğim zaman yazarım tabiki o hafta menü zorunluluğunu kaldırsak olmaz mı :KK54:
Onu konusursunuz canim ya. Bayram haftasi diye esnek davranilabilir yeter ki kilo almayin.

Back