ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Çoklu alıntı yapacaktım ama çıktım yanlışlıkla A AklinYolu1 ben kendi cezamı kestim bile yürüyüşe çıkılacak yeşil çay içilecek yeterlimi canım
Ben ceza sistemine karsiyim naz . Bakma sen saka yapiyoruz.

Yiyecekler odul ya da ceza sistemiyle kullanilmamali. Bu yanlis bir beslenme sekline yol acar.

Yedin afiyet olsun, bir daha dikkat edersin.

N naz5403 S salinger29 lastrose6 heyy turkuaz takım nerdesinizz ben geldim

Merhaba çizen bayan beybi ve güzide turkuaz takımının diğer tatlış üyeleri. Acayip derecede yoruldum, işten şimdi gelip eve girdim. Yardım amaçlı arkadaşımın kafesinde işe başlamıştım, düşündüğümden daha yorucu geçiyor Belkim kilo vermeme de yardımı olur, hadi inşaallah burda 2 saat fark var Türkiye’yle, mesajları biraz geç görüyor gibin oluyor. Sizden naber ?

8 temmuzda 75.2 olurum

Internet paketim cok az kaldi ayin 10nda yenileniyo ins bitmez bitmesin diye sadece aksam menu yazmaya giricem haberiniz olsun benii silmeyin sakkkiiiinnnnn!!!!
Tamam kuzu mazereti olanların başımın üzerinde yeri var ama diğerlerine artık tahammül edemiyorum haa bu arada menünü beğendim şapşiiik, temizlikle de kalori yakmışsındır.

Ben ceza sistemine karsiyim naz . Bakma sen saka yapiyoruz.

Yiyecekler odul ya da ceza sistemiyle kullanilmamali. Bu yanlis bir beslenme sekline yol acar.

Yedin afiyet olsun, bir daha dikkat edersin.
Canım aslında iyi bir yöntem çünkü kaloriyi aştığımızda eksilmesi için çaba sarf etmek gerek Tabi yinede herkes nasıl mutlu kilo veriyorsa o yolda devam etsin kaptan

Kizlarr hedefini en yakin tutturana tek kupa var. Siz de eklemeyi yapin.

Sena616

Bu arada haftaya 67.2 kg olurum

C cizen_bayan

haftaya 75,00 olurum

@Papatya gelini
Ben bu hafta 63.800 olurum

I IRMAKK70
Haftaya 69.9 olurum saniyorum.

Forever07
ben bu azimle 72 olurum haftaya inşallah

Kuasar
77.600 olurum inşallah maşallah

@swtyheart
75 olurum diyorrrr

N naz5403

81 olurum dediii.

Anneyimbenanne35
105,0

S salinger29
75.2

LolaLuna
52.2

Sarellam
K Kimmik
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
lastrose6

Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar.

Haftaya 65.5 olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…