- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Ben ceza sistemine karsiyim naz . Bakma sen saka yapiyoruz.Çoklu alıntı yapacaktım ama çıktım yanlışlıkla A AklinYolu1 ben kendi cezamı kestim bile yürüyüşe çıkılacak yeşil çay içilecekyeterlimi canım
1 hafta içinde haftaya cumaya kadar yani demi canisi ayyy insallahhhh106.5 yazdim canim ben seni. Ondan devam edeceksin. 104.5 rahat olursun haftaya ama tatliyi biraktigin takdirde.
Yoo ayin sekizi canim.1 hafta içinde haftaya cumaya kadar yani demi canisi ayyy insallahhhh
Bırakmam yok insallah incelirim. Bide sıkilasarak incelirim heralde demi canimmm günde 30 dk eliptikk 1 saat orta tempo yürüyüş rMüthiş canoo sporun peşini bırakma incelmende katkı sağlayacakAnneyimbenanne35
Simdilik 105 koymak istiyorum 6 gun var cunku canımYoo ayin sekizi canim.
Hedefini 105 mi koyuyorsun 104.5 mu.
Ay oldum resmen yaa bugun yuruyuse gidemiyyecegim halilar geldi yikamadan hazir o gelmisken dip kose yapip seriyim dedim 2 bebeyle dahada zor vallaKolay gelsin nefret ederim temizlikten.
Kizlarr hedefini en yakin tutturana tek kupa var. Siz de eklemeyi yapin.
Sena616
Bu arada haftaya 67.2 kg olurum
C cizen_bayan
haftaya 75,00 olurum
@Papatya gelini
Ben bu hafta 63.800 olurum
I IRMAKK70
Haftaya 69.9 olurum saniyorum.
Forever07
ben bu azimle 72 olurum haftaya inşallah
Kuasar
77.600 olurum inşallah maşallah
@swtyheart
75 olurum diyorrrr
N naz5403
81 olurum dediii.
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35
Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar.
Tamam kuzu mazereti olanların başımın üzerinde yeri var ama diğerlerine artık tahammül edemiyorum haa bu arada menünü beğendim şapşiiik, temizlikle de kalori yakmışsındır.Internet paketim cok az kaldi ayin 10nda yenileniyo ins bitmez bitmesin diye sadece aksam menu yazmaya giricem haberiniz olsun benii silmeyin sakkkiiiinnnnn!!!!
Canım aslında iyi bir yöntem çünkü kaloriyi aştığımızda eksilmesi için çaba sarf etmek gerekBen ceza sistemine karsiyim naz . Bakma sen saka yapiyoruz.
Yiyecekler odul ya da ceza sistemiyle kullanilmamali. Bu yanlis bir beslenme sekline yol acar.
Yedin afiyet olsun, bir daha dikkat edersin.
Tabi ki kendimize uygun bi sistem gelistirmeliyiz.Canım aslında iyi bir yöntem çünkü kaloriyi aştığımızda eksilmesi için çaba sarf etmek gerekTabi yinede herkes nasıl mutlu kilo veriyorsa o yolda devam etsin kaptan
-2 koydum ya bakalim hayirlisiHaftaya -1 kg koyulan hedefleri aklınızdan çıkarmayın olur mu canlarııım
Haftaya 65.5 olurumKizlarr hedefini en yakin tutturana tek kupa var. Siz de eklemeyi yapin.
Sena616
Bu arada haftaya 67.2 kg olurum
C cizen_bayan
haftaya 75,00 olurum
@Papatya gelini
Ben bu hafta 63.800 olurum
I IRMAKK70
Haftaya 69.9 olurum saniyorum.
Forever07
ben bu azimle 72 olurum haftaya inşallah
Kuasar
77.600 olurum inşallah maşallah
@swtyheart
75 olurum diyorrrr
N naz5403
81 olurum dediii.
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35
Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?