• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Misafirli ve cıssslı bir güne göre güzel menü normal şartlarda kısır yenmemeli ama orada en sağlıklısı odur diye düşünüyorum
evet caım cıslardan uzak durdum oğlum kendi tabaını mutfakta unutunca ben hemen tabağımı uzattım al sen ye diye bende çay içtim:21:

Menüm sabah 1 yumurta domates salatalık peynir 5 zeytin şekersiz çay
Ara 5 erik
Ara 1 salatalık
Akşam eve gelince en kolayından tost makinesinde tavuk ızgara yaptım 2 tavk pirzola salata
Aslında gündüz çok acıktım ama yiyebilceğim bişey yoktu hamur işi ve çekirdek harici o yüzden yemedim@papatya gelini Forever07 Forever07

Huhu taş kadınlar menümü yazıyorum :KK54:

02.08.2017 tarihli menüm @Papatya gelini Forever07 Forever07

Sabah (saat.11.00)
1 yumurtalı omlet
1dilim peynir
Domates salatalık
1 kepek ekmeği üzeri labneli
1 ceviz

Yeşil çay limonlu su
Leslie 3mile

Akşam
Minnak taze fasulye
Tonbalikli salata
Soda
Cok cok iyi bir menu olmus bence. Bol protein, saglikli karbonhidrat ve sağlıklı yağ. Çok çok dengeli ve ornek bir menü bence.

Kızlar bugün çocuklarla pikiğe gittik akşam 7 de eve geldim banyo yaptır yatır anca yazıyorum gün içinde yazıcaktım ama internet paketi bitmiş bizde piknik olunca hamur işler poğça kekler hiç dokunmadan ama:KK9:
Tebrik ediyorum canım bendende sana kocaman bir:KK9: alkış

Ara 5 erik
Ara 1 salatalık
Akşam eve gelince en kolayından tost makinesinde tavuk ızgara yaptım 2 tavk pirzola salata
Aslında gündüz çok acıktım ama yiyebilceğim bişey yoktu hamur işi ve çekirdek harici o yüzden yemedim@papatya gelini Forever07 Forever07
@Papatya gelini Forever07 Forever07

Ara 5 erik
Ara 1 salatalık
Çok dirayetlisin ve menün bayagi güzel olmuş.

Kızlar iyi akşamlar

Annemlerdeydim anca açtım teli. Cokbyorucu bir gündü.
Sabah
1 yumurta
Yarım simit
1 dilim peynir
3 zeytin
Ara yeşilçay

Öğlen
Yarım tabak makarna
Salata
2 kaşık yoğurt

Akşam
4 kaşık et kavurma
Çeyrek yufka
Ve 1 dilim kavun

@Papatya gelini @forever07
Bugün menü böyle oldu . inşallah yarı. Daha da iyi olur. Olmuyor bir türlü diyet moduna giremiyorum. Tatli isteğim hiç bitmiyor kızlar. Meyve yemek istiyorum ve dondurma. Ne yapacağım ben kızlar. Stres altındayım ve Motivasyonum düşük . Dualarinizi bekliyorum. Inşallah yeniden düzene gireblirim. Ben baya bir kilo.verdim.. Ama artık eskisi gibi azimli olamıyorum. Inşallah devam edebilirim. Rabbim bana bir.yol gösterir. Allah herkese yardım etsin.

@Papatya gelini Forever07 Forever07

merhaba başganlar,

sabah: iki lokma muz, bi avuç kuru üzüm, tuzsuz yer fıstığı karışımı, çay

öğlen: yok

akşam: bir tabak mercimek çorbası, 1 adet lahmacun, salata, iki lokma ekmak (olmayaydı iyiydi), bir dilim karpuz

totalde çok fena olmasa da biraz dengesiz bir gündü..

lastrose6 lastrose6 10000 adım süper bence. böyle böyle kendimizi zorlarsak sonuca ulaşacağız. bir kere yaptıysan gene yapabilirsin zaten. instagramda bayıldığım yemek hesaplarından çıktım ben de. bir de ekşi sözlükte kilo vermek isteyenlere tavsiyeler vb. başlıklarda takılınca motivasyonum artıyor. ara ara yasak şeyler yiyiyorum açıkcası ama normalde daha kötüsünü yapabilecekken akşam buraya yazmaya utanırım diye kendimi tutuyorum. kilo verdikçe motivasyonumuz artacak. enerjini yüksek tutmaya çalış beybili, neden stres altındasın?

Kızlar bugün çocuklarla pikiğe gittik akşam 7 de eve geldim banyo yaptır yatır anca yazıyorum gün içinde yazıcaktım ama internet paketi bitmiş bizde piknik olunca hamur işler poğça kekler hiç dokunmadan ama:KK9:

piknikten dönen çocukları banyo yaptırıp yatırma kısmında yediklerini yakmışsındır zaten canım:)

Back