- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
hoşgeldin süper ananeAnammmmmmm vallami gayret gosteriyorum cısss yememeye valla kuzumu h.b buarada canm benm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin süper ananeAnammmmmmm vallami gayret gosteriyorum cısss yememeye valla kuzumu h.b buarada canm benm
Hadi bakalim.regl bitmiş olacak ya onada güveniyorum bu hafta
Ooo super grup iyiymis beee ben de eylulde geleyim size.Evet kelebeklerim 7 gün düzenli menü bildiren örnek grupdaşlarımıza 1 kupa veriyoruz. Hedef kilosunu tutturan yarışmacıya 1 kupa veriyoruz.Tabi ki gün içinde uğrayıp ,aktif olma,takıma bir şeyler katma şartımız da var.
Haftaya 52.2 olurum, takım ortalaması tahminim de 2.1 olsun :))Kizlarr hedefini en yakin tutturana tek kupa var. Siz de eklemeyi yapin.
Sena616
Bu arada haftaya 67.2 kg olurum
C cizen_bayan
haftaya 75,00 olurum
@Papatya gelini
Ben bu hafta 63.800 olurum
I IRMAKK70
Haftaya 69.9 olurum saniyorum.
Forever07
ben bu azimle 72 olurum haftaya inşallah
Kuasar
77.600 olurum inşallah maşallah
@swtyheart
75 olurum diyorrrr
N naz5403
81 olurum dediii.
LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35
Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar.
Takim ortalamasini kaldirma karari aldik canim. Sadece hedefler kaliyor artik.Haftaya 52.2 olurum, takım ortalaması tahminim de 2.1 olsun :))
aa tamam o zaman, orayı kaçırmışım kusura bakmayınTakim ortalamasini kaldirma karari aldik canim. Sadece hedefler kaliyor artik.
Yeni bi haber zaten benim de simdi haberim oldu.aa tamam o zaman, orayı kaçırmışım kusura bakmayın
Şimdilik her şey çok güzel, 11. günümdeyim Rafine şeker, abur cubur, fast food ya da herhangi bi sağlıksız yemeğe dilimin ucunu değdirmedim Kullandığım ilaç da bana yardımcı oldu aslında. İlaç kolestrol ve trigliserit değerlerini yükseltiyomuş, Korkumdan çerez bile yiyemiyorumLolaLuna sağlıklı beslenmeyle aran nasıl gidiyor kuzu her şey yolunda mı ? Merak ediyorum siz böyle yazmayınca.
106.5 yazdim canim ben seni. Ondan devam edeceksin. 104.5 rahat olursun haftaya ama tatliyi biraktigin takdirde.A AklinYolu1 tatlim 107.6 denmi yoksa senin yazdigindanmi devam edicem