ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

regl bitmiş olacak ya onada güveniyorum bu hafta
Hadi bakalim.

Ooo super grup iyiymis beee ben de eylulde geleyim size.

Menü yazmayan arkadaşlara lafım olacak , burada 2 arkadaşımız vakit ayırarak menüleri tek tek inceliyorlar,spor bakanımız sporları not ediyor kim yapmış ,kim yapmamış. Takıma motivasyonda katkı sağlamak için aktif arkadaşlarımız buradalar.Pekii size engel olan şey nedir şu an sizin için uygun zaman mı daha bu arkadaşlar ne yapsınlar lütfen gösterilen bunca emek boşa gitmesin ben çarşamba artı gelen arkadaşlar olursa onlarla bu yolda devam etmemek istiyorum çünkü bu eksi gelenlere haksızlık olur.Bu benim fikrimdir.

Kizlarr hedefini en yakin tutturana tek kupa var. Siz de eklemeyi yapin.

Sena616

Bu arada haftaya 67.2 kg olurum

C cizen_bayan

haftaya 75,00 olurum

@Papatya gelini
Ben bu hafta 63.800 olurum

I IRMAKK70
Haftaya 69.9 olurum saniyorum.

Forever07
ben bu azimle 72 olurum haftaya inşallah

Kuasar
77.600 olurum inşallah maşallah

@swtyheart
75 olurum diyorrrr

N naz5403

81 olurum dediii.

LolaLuna
Sarellam
K Kimmik
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35

Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar.

2 Ağustos menüm Forever07 @Papatya gelini
Sabah: 1 kızarmış yumurta, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, 1 dilim hindi füme, 1 bardak şekersiz çay, ince dilim ekmek
Öğle: Birkaç kuru meyve, 10 tane sarı leblebi, 3 kaşık yoğurt
Akşam: 2 kepçe çorba, 1,5 içli köfte (belki bir olur henüz yemedim çünkü)
2 litre su, 2 dilim karpuz

Haftaya 52.2 olurum, takım ortalaması tahminim de 2.1 olsun :))

Hasta olursunuz, çok önemli mazeretiniz olur anlarım ama normal günlerde 5 dakikanızı ayırın arkadaşlar bunları çoktan aşmış olmamız lazımdı aktif olmayan arkadaş yeterince istemediğini düşünürüm.

LolaLuna sağlıklı beslenmeyle aran nasıl gidiyor kuzu her şey yolunda mı ? Merak ediyorum siz böyle yazmayınca.
Şimdilik her şey çok güzel, 11. günümdeyim Rafine şeker, abur cubur, fast food ya da herhangi bi sağlıksız yemeğe dilimin ucunu değdirmedim Kullandığım ilaç da bana yardımcı oldu aslında. İlaç kolestrol ve trigliserit değerlerini yükseltiyomuş, Korkumdan çerez bile yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…