bak bende sinirlendim eski ortakTakımımı karıştırdım sinirden
pembe de bug yakaladik , yenilendi.
İşte aradığımız örnek menülerden bir tanesi ekmek yerine badem kullanmış menü bakanımız seni yiriiiiim su kaç lt oldu canooo02.08.2018 menüm
sabah- tereyagında 2 yumurta-salata-domates-7 badem
oğlen - yoğurtlu yulaf ezmesi-bademli 5 tane
ara - türkkahvesi nektari
akşam - 3 kşk barbunya yoğurt
@Papatya gelini
2.5 kilo vericem diye bosuna konusmuyor.İşte aradığımız örnek menülerden bir tanesi ekmek yerine badem kullanmış menü bakanımız seni yiriiiiim su kaç lt oldu canooo
İşte aradığımız örnek menülerden bir tanesi ekmek yerine badem kullanmış menü bakanımız seni yiriiiiim su kaç lt oldu canooo
2.5 kilo vericem diye bosuna konusmuyor.
Bu menülerle kalbimi feth etti inanıyorum o görecek -2.5 kiloyu.2.5 kilo vericem diye bosuna konusmuyor.
Duydum ki tam menu bildirimine bir kupa veriyormussunuz. Dogru mu sayin bakanim.Menüsü eksik olanlar lütfen paylaşın 5 dk uğrayacak zamanınız yok mu ?
geliyor çivili değnekMenüsü eksik olanlar lütfen paylaşın 5 dk uğrayacak zamanınız yok mu ?
Yaparsin sen 1.5 u gecsen yine super be.
inşaAllah Allah'tan bir mani olmaz ise
Evet kelebeklerim 7 gün düzenli menü bildiren örnek grupdaşlarımıza 1 kupa veriyoruz. Hedef kilosunu tutturan yarışmacıya 1 kupa veriyoruz.Tabi ki gün içinde uğrayıp ,aktif olma,takıma bir şeyler katma şartımız da var.Duydum ki tam menu bildirimine bir kupa veriyormussunuz. Dogru mu sayin bakanim.
regl bitmiş olacak ya onada güveniyorum bu haftaYaparsin sen 1.5 u gecsen yine super be.
Anammmmmmm vallami gayret gosteriyorum cısss yememeye valla kuzumu h.b buarada canm benmhoşgeldin kuzuu , maşallah genç anne olmuşsun yakında seni fit anne yapacağuuk ben tartı bakanı sena fit kelebeklerim tartıda eksi gördüğünde mutuluktan çıldırıyorum , çivili sopam var veee bir de böcekli havuzum gün içerisinde sağlıklı beslenmeyen , cısss yiyenleri kovalayıp böcekli havuza atıyorum
Anneyimbenanne35
gitsin de ne giderse karYaparsin sen 1.5 u gecsen yine super be.
Ben akşam yürüyüş sabah eliptik bisiklet yapıyorumBu arada çarşambaya kadar yapabildiğiniz kadar spor yapın, hareketli olun. Sadece beslenme değil bu işin sırrı aynı zamanda spor yaparak enerji harcamalıyız bunu zaten biliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?