ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

02.08.2018 menüm

sabah- tereyagında 2 yumurta-salata-domates-7 badem

oğlen - yoğurtlu yulaf ezmesi-bademli 5 tane

ara - türkkahvesi nektari

akşam - 3 kşk barbunya yoğurt

@Papatya gelini
İşte aradığımız örnek menülerden bir tanesi ekmek yerine badem kullanmış menü bakanımız seni yiriiiiim su kaç lt oldu canooo

İşte aradığımız örnek menülerden bir tanesi ekmek yerine badem kullanmış menü bakanımız seni yiriiiiim su kaç lt oldu canooo
ben normalde de pek ekmek aramam cano o yüzden zorlanmıyorum
suyu da çok içerim 3 lt geçiyor benim limonlu da devam tabi ki bide hastayım malum bol limon c vitamin

Duydum ki tam menu bildirimine bir kupa veriyormussunuz. Dogru mu sayin bakanim.
Evet kelebeklerim 7 gün düzenli menü bildiren örnek grupdaşlarımıza 1 kupa veriyoruz. Hedef kilosunu tutturan yarışmacıya 1 kupa veriyoruz.Tabi ki gün içinde uğrayıp ,aktif olma,takıma bir şeyler katma şartımız da var.

Anammmmmmm vallami gayret gosteriyorum cısss yememeye valla kuzumu h.b buarada canm benm

Bu arada çarşambaya kadar yapabildiğiniz kadar spor yapın, hareketli olun. Sadece beslenme değil bu işin sırrı aynı zamanda spor yaparak enerji harcamalıyız bunu zaten biliyorsunuz.
Ben akşam yürüyüş sabah eliptik bisiklet yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…