Tamam burdan başka yere gitmek yok tabikide sadık kalacagim sozzzz aktif olucam motivasyon için tartı şimdi çekiyorum kabul edersenizTamamen sana bagli , sadece bu diyet topigine sadik kalacaksan, bizi baska diyet topikleriyle aldatmayacaksan, aktif olacaksan tarti resminle gelebilirsin.
Devam edebilirsin ama baska topiklerde yazmani ve baska listelerde olmani kabul edemeyiz. Kisisel topikler disinda.Burası daha aktif ama burdan devam etmek istiyorum
Hastalikta saglikta iyi gunde kotu gunde soz mu.Tamam burdan başka yere gitmek yok tabikide sadık kalacagim sozzzz aktif olucam motivasyon için tartı şimdi çekiyorum kabul ederseniz
Ben tatli da severim , tuzlu da. Bir profiterolle baslasam gerisi gelecek. Hic baslamiyorum o yuzden. Meyve bile cok az yiyorum.Allahtan ben tatli sevmiyorum. Sadece regl zamanlarinda canim ister:))
Cek resmini bekliyoruz.Tamam burdan başka yere gitmek yok tabikide sadık kalacagim sozzzz aktif olucam motivasyon için tartı şimdi çekiyorum kabul ederseniz
Bosver o zaman baskan sen hic baslama. Meyve iyidir, meyve candir boyle devamBen tatli da severim , tuzlu da. Bir profiterolle baslasam gerisi gelecek. Hic baslamiyorum o yuzden. Meyve bile cok az yiyorum.
Soz soz sozzzzzDevam edebilirsin ama baska topiklerde yazmani ve baska listelerde olmani kabul edemeyiz. Kisisel topikler disinda.
Hastalikta saglikta iyi gunde kotu gunde soz mu.
Meyve var meyve var. Gecen haftalarda bir karpuz yedim senede bir kez , o hafta ne doydugumu hissettim ne uyudugumu.Bosver o zaman baskan sen hic baslama. Meyve iyidir, meyve candir boyle devam
Aramiza hosgeldin o zaman.Soz soz sozzzzz Eki Görüntüle 2175217
Evet tok ve kıyafet ile favori rengim turkuaz maviAramiza hosgeldin o zaman.
Tok karnina ve elbiseyle oldugunu dusunuyorum.
Favori rengin ne.
Tok ve giysili oldugun icin kilondan biraz kirpma yapmam gerekiyor ve sana bi takma ad bulalim.A AklinYolu1
Sabah 1bardak limonlu su
Kahvaltı 1 hsslnsm yumrta 1 domatessalata 2 dal nane 1kasik lor 1 dilim küçük çavdar ekmegi 1 şekersiz çay öğlen 1 kase çorba 1 tabak tonbalikli salata ve sinirsiz tarçınlı naneli limonlu su şimdi 30 dk eliptik bisiklet binicem
106.5 kg yazdim seni. Turkuaz takimina yaziyorum o zaman.Evet tok ve kıyafet ile favori rengim turkuaz mavi
teşekkür ederimmmmmmmm106.5 kg yazdim seni. Turkuaz takimina yaziyorum o zaman.
Tamam etiketlerim canm nasıl bir ad bulalım ozaman kırp kırp en güzel şeyTok ve giysili oldugun icin kilondan biraz kirpma yapmam gerekiyor ve sana bi takma ad bulalim.
Menulerini toplu yazip @Papatya gelini veForever07 i etiketliyorsun. Zamanla alisirsin.
Bize takilirsan aktif olursan kilo verecegine eminim.teşekkür ederimmmmmmmm
Bir anda 1200 gram gitti bak sennn.Tamam etiketlerim canm nasıl bir ad bulalım ozaman kırp kırp en güzel şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?