- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Afiyet olsun umarim sagliga yararli seyler yedin.Burdayimmm, ogle yemegimi yedim, biraz ev isi yaptim geldimm.
Afiyet olsun umarim sagliga yararli seyler yedin.
Kahve fali bakiyor musun.
2 kilo vermissin gecen hafta.Yararli seyler yemeye ozellikle dikkat etmeye calisiyorum bebis dusundugum icin:)) sabah pekmez ceviz falan bayaa bi abarttim:) Cok profesyonel anlamam ama arkadaslarla bakariz bazen
Son gaz temizlik ywpiyorum canim accik ara verdim
Kolay gelsin nefret ederim temizlikten.Son gaz temizlik ywpiyorum canim accik ara verdim
denicem canım sağollbende senin gibiydim gül suyu kulöandım her gin tonik gibi onunla sildim yüzümü geçti
Valla tam gaz kararliyim kesinlikle canm çekerim atarım tabikiAnneyimbenanne35 kuzum tartı fotosu çekip atabilirmisin bugün içerisinde . Bir de gerçekten kararlımısın , burada sağlıklı besleniyoruz, günlük düzenli menü bildiriyoruz, yapabildiğimiz kadar sporla destekliyoruz. Eritelim mi seni de ne diyorsun
hasta olmam yakın ondan öyle dedim bide ben ağır veriyorummKızzz hatlar mı karıştı acaba ben zor hasta olurum olunca da zor geçer ama ufak bir nezle gibi soğuk suda hiç içmem ki. terliyorum ya geliyorum klima falan ondan bence
fit olacağızzz işte o kadarbence sen bu hafta daha çok verirsin düşük geldi bana hedefin
Sen baska topikte devam ediyorsun anneyimben. Buraya gerek yok.Valla tam gaz kararliyim kesinlikle canm çekerim atarım tabiki
pko derken kadın doğumla ne alakası var çözemedimPko mu var sende. Bi de kadin dogumcuya gitsene..
Normal zamanlarda diyet yaparken tercih etmemeye calisirim. Ama bu aralar bu tur yiyecekleri ozellikle yemeye calisiyorum. Sebze, meyve, yumurta, peynir cok tuketmeye calisiyorum. Yedigim yiyecekleri gorunce esim karismiyor diyet yapmama:)) Ciddi bir diyet yapsaydim kesin simdi yapma birak bebekten sonra yaparsin diye tuttururdu:)2 kilo vermissin gecen hafta.
Pekmezi seker iceriginden dolayi tercih etmem ama sana bi etkisi olmuyorsa iyi bi secenek.
Yumurtalik kisti de sivilce yapiyor. Bir kontrol ettir.pko derken kadın doğumla ne alakası var çözemedim
Yani zaten dogru olan diyet yapmamak . Ben biraktim korumadayim asagi yukari ayni besleniyorum.Normal zamanlarda diyet yaparken tercih etmemeye calisirim. Ama bu aralar bu tur yiyecekleri ozellikle yemeye calisiyorum. Sebze, meyve, yumurta, peynir cok tuketmeye calisiyorum. Yedigim yiyecekleri gorunce esim karismiyor diyet yapmama:)) Ciddi bir diyet yapsaydim kesin simdi yapma birak bebekten sonra yaparsin diye tuttururdu:)
Allahtan ben tatli sevmiyorum. Sadece regl zamanlarinda canim ister:))Yumurtalik kisti de sivilce yapiyor. Bir kontrol ettir.
Yani zaten dogru olan diyet yapmamak . Ben biraktim korumadayim asagi yukari ayni besleniyorum.
Tek korkum tatlilar.
Burası daha aktif ama burdan devam etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?