• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kizlar tartiyi yukleyemiyirum kilo almisiim yaa nasil yukliycem cezam nee bana squattlari yukleyinn lutfen
Canım ben de yukleyemiyordum. Sağolsun A AklinYolu1 in önerisiyle hallettim. Zoomlayinca resmin boyutu kuculuyormus. Dene olmazsa, resmi kirparsin ya da resim küçültme programları kullan.

Kizlar tartiyi yukleyemiyirum kilo almisiim yaa nasil yukliycem cezam nee bana squattlari yukleyinn lutfen
Ama artı gelmen de kötü olmuş sevgili takım arkadaşım:) Menülerini düzenli yazdiysan inceleyip yorum yapacağım nasıl haftaya eksi gelebilirsin bi bakalım olur mu?

Abur cubur lafı geçmişte okudum, vücudumuza onların hiçbir faydası var mı 2 dk lık zevk için yiyoruz sonra kısır döngünün en başına dönüyoruz. Bu kötülüğü lütfen vücudumuza yapmayalım arkadaşlar .Patatesi doğrayıp fırına baharatlı atınca cips gibi oluyor deneyebilirsiniz fazla kaçırmamak şartıyla tabii

Hatirlatmakta yarar var. :KK51:

Yeni bakanlar ve gorevleri :

Sena616 Sena616 ALL_StaR'dan sorumlu tarti isleri ve motivasyon bakani : tartilariniz , motivasyonunuz ondan sorulur.:sampiyon:

Forever07 Forever07 @Papatya gelini menu bakanlari : menulerinizi yazip onlari etiketleyiniz.:cool:

@ebrar1980 spor bakani :Ilk sayfadaki spor videolarini yapip ebrari etiketleyiniz.:KK51:

@naz5403 kacamak bakani. Kacamak yapmayin naz'i da etiketlemeyin.:confused:

C cizen_bayan kaynastirma ve sohbet bakani : Baya bir kaynatiyor, baya bir kaynastiriyor bizi. :KK53:
aaa her zaman kaynaştırırım ben sizi :KK200:

Günaydın arkadaşlar. Unutmadan kahvaltıda yediklerimi yazayım. Bunu sadece unutmamak için yazıyorum, toplu menü akşam:))

Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
1 adet az yağlı sahanda yumurta
1 çay kaşığı pekmez
1 ceviz
Çeyrek salatalık domates

IMG_0769.JPG
:KK48: Pg akşam yenmiş halini de görelim :KK50:
Bize örnek oluyor
Belirsizlikler yenmis olur aksama:KK200:
misafirim vardı akşam yükleyemedim bu bütün gün yiyip içtiğim akşamki kg ;)

Günaydın arkadaşlar. Unutmadan kahvaltıda yediklerimi yazayım. Bunu sadece unutmamak için yazıyorum, toplu menü akşam:))

Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim karpuz
1 adet az yağlı sahanda yumurta
1 çay kaşığı pekmez
1 ceviz
Çeyrek salatalık domates
Irmakçım etiket yapmamışsın ve tarihinde yok ;)

Back