• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Artik kupalar bir sonraki haftaya devretmiyor ve aylik yarisma yok.

O yuzden en az %2 verme kosulu var . Kilonuzun %2 ini verebilirseniz belki dereceye girebilirsiniz. Altii ih ih. :KK12:

Ornek veriyorum kilom 60 kg. %2 si 1200 gram dereceye girmek icin haftalik 1200 gram vermek gerekiyor.

Kilo alan kisi kupa alma hakkini kilosunun altina inene kadar kaybeder.

Tarti resmini yuklemeyen kupa hakkini iki hafta kaybeder.

Sena616 Sena616 @Papatya gelini Forever07 Forever07 @ebrar1980 C cizen_bayan @naz5403
Haftaya çarşamba yükleme yapıyoruz dimi

318208_315860158485203_122425224495365_804815_2096471359_n.jpg

Gercekten umrumda olmasa soylemezdim ama soylemem gerekiyor. 100 gram vermissin menunden de goruyorum neden oldugunu.

Ne yapacaksin fistik ezmesi yemeyeceksin kuasar, sucuk yemeyeceksin,yufkanin gercekten sana yarari yok. Hadi kepek ekmegi bir derece kalsin. :confused:

Terayagi bal yerine kaymak ye, omlet ye.

Kakaolu sut yerine tarcinli sut ic.

Kahvaltin fazla, ogle yemegin az , sen bunlari yedikten sonra acikmiyor musun, yorulmuyor musun?

Kuruyemis badem , ceviz , kabak cekirdegi al .

Sabah kahvaltini yap ama iki en fazla uc cesit olsun seninki kac cesit.

Elmanin yaninda yogurt yiyebilirsin mesela.
Haklısın :KK14:

Başkanım gelmiş müthiş kurallarla A AklinYolu1
Canlarım haftaya çarşamba mikemmeel eksi bekliyorum hepimizden size güveniyorum. Tartı resmi yükleyemeyenler başkana ya da bana mailden atabilirler.

Ya dedim yukselmisken inise gecmeyelim hep cikmaya devam edelim. :dondurma:
Zaten %1in uzerinde bir takim ortalamasi super. :KK51:

Istiyorsan sana atsin swtyheart canim .

Ya dedim yukselmisken inise gecmeyelim hep cikmaya devam edelim. :dondurma:
Zaten %1in uzerinde bir takim ortalamasi super. :KK51:

Istiyorsan sana atsin swtyheart canim .
Seni yeriiim ,atsın tabi canoo tartı bakanınız konuşuyor alooo çarşamba artı gelene çivili sopa ve böcekli havuz hediyesi kampanyası devam edeyiiiii

Back