ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Slm kızlar,
Öncelikle dereceye giren,
Azimle kilo veren,
İstediğini başarabilen tüm topik arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Bu aydan sonraki tatil yoğunluğundan dolayı üzülerek aranızdan ayrılıyorum.
Fakat 1 eylülde buralarda olursanız tekrar dönebilir, 86 ile başlayan yolculuğumu 70'ten devam ettirebilirim.
Sıkı bir diyet yapmasamda ( ki yapmaya çalışırım ) kilo almamaya çalışacağım. Döndüğümde en azından kaldığım yerden devam edebileyim.
Ne yapıyorsanız öncelikle kendiniz için yapın. Sağlıklı beslenme yolundan şaşmayın. Size kilo aldıran besinlerden ve negatif enerji yayan insanlardan uzak durun

Kaptanımız A AklinYolu1 canım arkadaşıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Desteği çok büyük..
Enerjisiyle, esprileriyle ve yardımseverliğiyle mükemmel bir insan.. iyi ki tanımışım seni.. sen olmasan burda bu kiloda olamazdım şu an..

Birbirine elinden geldiğince destek verip motive eden tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürler. Ne yaptıysak birbirimiz için yaptık ve zoru başardık. Başarılarınızın devam etmesi dileğiyle, sizleri seviyorum..

Ben de seni tanidigima cok mutlu oldum cunku dobrasin sab.

ve manipule edilmeyen bir karakterin var.

Biraz burctan anlasiyoruz galiba. Yoksam ben iticiydim aslinda.

Kilo vermene ayrica mutlu oldum ve numaraya dikkat. 2. oldun, ayrica 2. ALL_StaR mezunu.

Çok teşekkürler canım benim
Her ne kadar yüzünü göremesemde kalbinin güzelliği yüzüne yansıyordur eminim
Sana itici diyenler önce bi kendi çekiciliğini kontrol etsin bence

Evet bu arada yine 2. Olmuşum, öyle geldiim öyle gidiyorum.. mehter marşıyla uğurlayın beni
Dönüşüm muhteşem olacak beni bekleyin anacım

1. nin ayagina celme taksaydin keske. @ebrar1980

Eminim takimdaki herkes sevdi sizi.

Bir gun bir ALL StaR cikarmasi yapariz kimbilir.

Ayy gece gece huzunlendirdiniz beni , gidin artik.

2 hafta sonra döndüğünüzde booool bool kaynaşacak zamanımız olsun inşallah, hepimiz fit fit sohbet edelim ama bu kez :))

2 hafta sonra döndüğünüzde booool bool kaynaşacak zamanımız olsun inşallah, hepimiz fit fit sohbet edelim ama bu kez :))
Ben dönebilir miyim bilmiyorum canım ama sizi de tanımak isterdim. Ama sohbete gelirim arada 55 olana kadar devam edeceğim ama topiğe adım yazılmayacak çünkü aktif olamayacağım artık

tam da bunun hakkında yazdığım an ilaç gibi geldin kaptan

Aynen vallahi, çekmecelerden birini açıp tuzlu abur cuburları görünce aklım gidiyo

Kendimizi tutmamız lazım, şeker çikolata bir noktadan sonra iç bayıyor ama tuzlu atıştırmalık asla baymıyor beni. Hardallı eti gong olsun, baharatlı lays olsun, yarınlar yokmuşcasına yerim. Ama artık yok ... kendimize bunu yapmamalıyız lolaluna:,(

Son düzenleme:
Hatirlatmakta yarar var.

Yeni bakanlar ve gorevleri :

Sena616 ALL_StaR'dan sorumlu tarti isleri ve motivasyon bakani : tartilariniz , motivasyonunuz ondan sorulur.

Forever07 @Papatya gelini menu bakanlari : menulerinizi yazip onlari etiketleyiniz.

@ebrar1980 spor bakani :Ilk sayfadaki spor videolarini yapip ebrari etiketleyiniz.

N naz5403 kacamak bakani. Kacamak yapmayin naz'i da etiketlemeyin.

C cizen_bayan kaynastirma ve sohbet bakani : Baya bir kaynatiyor, baya bir kaynastiriyor bizi.

Kaciranlar , yeniden bakmak isteyenler icin butun bilgiler ilk sayfada kizlar. Uyuyamadim ilk sayfayi toparladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…