- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Ben varım bacım. Sürekli cips, çiğ köfte, makarna, patlamış mısır, pizza tarzı şeyler canım çeker tatlı yerine. Tuz bağımlılığı gibi bir şey de var şeker bağımlılığı gibi..Şekersiz günlere başladım ama şekerden çok tuzlu şeylere düşkünlüğüm var... Şeker yemiyorum ama canım çikolata, tatlı filan istemek yerine çiğ köfte istiyo. Benim gibi tuzlu baharatlı şeylere düşkün olan var mı? Bu durum nasıl aşılır acep
Ne guzel bir motivasyon yazisi.Selam kızlar sonuçlar harika gerçek anlamda çok mutlu oldum verilen kilolardan. Kendim zayıflamış kadar hafifledim.
Topiğin şuan ki hali çok güzel devam edin ettirin. Aktif olun birbirinize destek, örnek olun...
Menülerde yanlışı olana söyleyin ki düzeltsin...
Bazen 100 gram verirsiniz bazen 1 kilo bazen de veremeyip alırsınız ,vazgeçmeyin pes etmeyin... Tam 1 yıl 65 ve 67 arasında çakılıp kaldım ama vazgeçmedim. En büyük destekçim de A AklinYolu1 kaptanımızdı.
Başlangıçtan bu yana 15 kilo verdim vazgeçseydim 15 kilo daha alırdım... Pes eden siz değil kilolarınız olsun.
Son 5 kilom kaldı ama 2 haftalık bi korumadan sonra devam edeceğim. Aktif olabilsem kalırdım ama olamayacağım o yüzden ayrılıyorum. Arada ziyarete gelirim belki....
Güzel bi takımız inşallah da herkes hedefine ulaşana kadar böyle devam eder.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Çok tanıyamadım sizi fırsatım olmadı ama sizlerde güzel sonuçlara ulaşırsınız inşallah.
Aktif olun, paylaşım yapın, destek olun ve destek alın emin olun başaracaksınız...
75 'le başlayan yolculuğuma 60 ile reklam arası veriyorum.
Sizi seviyorum
Kaptan öncesi sonrası fotosu koyayım mi:)))
Dikkat ettiysen tek tek geri dondum ve kirpmalarimi geri aldimAnammmm 1. Mi olmuşum ben gizzzlarrr hiç demiyonuz yaa aşk olsun
Menü bakanı olarak menumu atlamamam lazım o yüzden geldim örnek olmalıyız birbirimize
01.08.2018
Sabah
Yulaf ezmesi yoğurt ile yarım şeftali
Öğlen
Çorba ve salata
Ara türk kahvesi
Akdam
Tavuk haşlama az ve salata yine ve kefir
Gün içinde bol su ve limonlu su
Sabah akşam yürüyüş devam
İşten geldim pazara gittim kızlar afedersiniz biyerlerimden ter aktı...
Yemek yap yedir kızı yıka yatır daha mutfak banyo duruyor ben pert ben bitik
Yarın bütün menüleri inceleyecegim umarım atlayan yoktur iyi geceleeerrr
Benim kız yeni yeni konuşuyor babannesini ve babasına iyi geceler diyor yatmadan. bu gece karga ya iyi geceleyyyy kedi iyi geceleyyy üürü iyi geceleyyy ve tabi ki MÖ iyi geceleyyy bebe iyi geceleyyyyeridim eridimmm ve yedim tabi ki.. .yeryüzünde ki en güzel duygu evlat...
İyi geceleyyyyyyyyy
Bak mevzun oluyorum ona göre koyarım :)))Ne guzel bir motivasyon yazisi.Seninle yollarimiz tarti resimleriyle kesisti. Boyut moyuttt diyordun. Onemli olan islevi dedim. Iyi ki varsiniz. Koyyy uleyyynnn dermisim.
Mezun oldun sen, ayrilmadin mezun edicem seni.Bak mevzun oluyorum ona göre koyarım :)))
Desteğin çok oldu bana iyi ki karşılaşmışız seninle... Bir çok dost kazandım burda gerçek hayatta görüşmesem de sizlerden bahsetmem arkadaşlarım diyorum...
İyi ki tanıdım sizi ayrılmak zorunda olmadan kalırdım ama ayrılmam gerekiyor.
Fatmayla siz cok konusamadiniz cunku yogun donemine denk geldi.Muttapa7555 ve A AklinYolu1 ikinizin bu şekilde iletişimi çok hoşuma gitti. Sanal ortamda gercek samimiyetligin ve dostlugunuzun olması çok güzel...
Evet öyle oldu ama kısmet...Fatmayla siz cok konusamadiniz cunku yogun donemine denk geldi.
Onun hakkinda bir yazi yazacagim ve ona surpriz olacak.
Gercekten umrumda olmasa soylemezdim ama soylemem gerekiyor. 100 gram vermissin menunden de goruyorum neden oldugunu.Bu arada misafirim vardı yeni gitti. Mesajlaşmaları şimdi okudum hatunlar
Bugün ki menum hakkinda söylediklerinize asla alınmadım. Böylede olması lazim zaten.
@papatyagelini veForever07
01.08.2018 menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Yufka
Peynir
Fındık ezmesi
1 dilim kepek ekmeği
Bıçak ucu kadar tereyağı bal.
Öğlen
Elma
Kakaolu sut
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Belki biraz pilav
1 dilim kepek ekmeği
Bitki çayları ve bol su akşam leslie ve yürüyüş yapacağım
Almak istedigin bir bakanlik varsa soyle.Yeni bakanlarimiz yeni gruplar herşey yenilenmiş...
İkiz gibiyiz biz onunla kilo grafiğimiz bile aynı :))Muttapa7555 ve A AklinYolu1 ikinizin bu şekilde iletişimi çok hoşuma gitti. Sanal ortamda gercek samimiyetligin ve dostlugunuzun olması çok güzel...
Ayyy heyecanlandım bak şimdi :)Fatmayla siz cok konusamadiniz cunku yogun donemine denk geldi.
Onun hakkinda bir yazi yazacagim ve ona surpriz olacak.
Senin butun kirli camasirlarini dokucem dur sen. 1. All_star Mezunu.İkiz gibiyiz biz onunla kilo grafiğimiz bile aynı :))
İyi dost olduk kendi adıma bunu söyleyebiliyorum karşılığının olduğunu da biliyorum :)
Hımmmm cübbemi ütüleyeyim ben... Abiye de giyebilir miyim :)))Mezun oldun sen, ayrilmadin mezun edicem seni.
Ben kotu sey yapar miyim ayol.Ayyy heyecanlandım bak şimdi :)
Çoktur yahu pilavı unutamıyorum hala o günden sonra pilav yemedim :)))Senin butun kirli camasirlarini dokucem dur sen. 1. All_star Mezunu.
Ben bugun niyetlendim ama kismet olmadi. Ben de ara verdim ya. Hic ara vermis gibi degilim. Patates yedim yine.Çoktur yahu pilavı unutamıyorum hala o günden sonra pilav yemedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?