ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

12 kupayla ayın 1. Benmiyim

Çok kötüyüm rengli min yoğun günümdeyim sancı yapıyor bende erkenden yatıcam yürüyüşe gidemedim zaten sabah artıkyaparım kendimi iyi hissedersem
Evettt sen de hakettin.
Ayyyyy canım teşekkür ederim siz Olmasaydın ız ben tek başıma nasıl yapardım iyiki varsınız iyiki tanımışım sızleri

4 haftada %6 kilo vermissin. Dahaa ne olsunnn.

Ben kendime adima iyiki seni tanimisim. Hicbir saygisizligini, kotu sozunu gormedim.

Sonuna kadar hakettin arkadasim.

Dinlen sen , birinciliginin tadini cikar.

Yeni bakanlar ve gorevleri :

Sena616 tarti isleri ve motivasyon bakani : tartilariniz , motivasyonunuz ondan sorulur.
Forever07 @Papatya gelini menu bakanlari : menuleriniz icin onlari etiketleyiniz.
01ebruli spor bakani : Gunluk 15 dk lik videolari yapip ebrari etiketleyiniz.
N naz5403 kacamak bakani. Kacamak yaparsaniz karsinizda onu bulursunuz.
C cizen_bayan kaynastirma ve sohbet bakani : Baya bir kaynatiyor, baya bir kaynastiriyor bizi.

kız sen beni de bakan yapmıştın, bugün aktif olamadım diye kabine dışı bırakıldım galiba birinci olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum.

sen bırakıyor musun bizi şimdi :'(

Son düzenleme:
Forever07 @Papatya gelini

merhaba yeni bakanlar:*

sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 3 çeri domates, bir iki dilim salatalık, bir avuç kuru üzüm ve kavrulmamış yer fıstığı karışımı

öğlen: 2 adet mercimekli köfte

ara: bir avuç yer fıstığı kuru üzüm karışımı

akşam: mantarlı sucuklu omlet, 1.5 dilim kepekli ekmek, 3-4 parça karpuz, 7-8 minicik kornişon turşu

Forever07 @Papatya gelini görevler hayırlı uğurlu olsun
1 Ağustos menüm
Sabah: 1 yumurta, 3 yeşil zeytin, yarım salatalık, 2 çeri domates, 2 dilim urfa peyniri, ince dilim ekmek
Öğle: Kuru elma, kuru kayısı, 2 kuru incir
Akşam: 3 çorba kaşığı patlıcan güveç, turşu (biber turşusunu tek yiyemediğimden biraz ekmek koparmış olabilirim)

2,5 litre su içtim, 3 dilim de karpuz yedim

Şekersiz günlere başladım ama şekerden çok tuzlu şeylere düşkünlüğüm var... Şeker yemiyorum ama canım çikolata, tatlı filan istemek yerine çiğ köfte istiyo. Benim gibi tuzlu baharatlı şeylere düşkün olan var mı? Bu durum nasıl aşılır acep

Selam kızlar sonuçlar harika gerçek anlamda çok mutlu oldum verilen kilolardan. Kendim zayıflamış kadar hafifledim.

Topiğin şuan ki hali çok güzel devam edin ettirin. Aktif olun birbirinize destek, örnek olun...
Menülerde yanlışı olana söyleyin ki düzeltsin...

Bazen 100 gram verirsiniz bazen 1 kilo bazen de veremeyip alırsınız ,vazgeçmeyin pes etmeyin... Tam 1 yıl 65 ve 67 arasında çakılıp kaldım ama vazgeçmedim. En büyük destekçim de A AklinYolu1 kaptanımızdı.

Başlangıçtan bu yana 15 kilo verdim vazgeçseydim 15 kilo daha alırdım... Pes eden siz değil kilolarınız olsun.

Son 5 kilom kaldı ama 2 haftalık bi korumadan sonra devam edeceğim. Aktif olabilsem kalırdım ama olamayacağım o yüzden ayrılıyorum. Arada ziyarete gelirim belki....

Güzel bi takımız inşallah da herkes hedefine ulaşana kadar böyle devam eder.

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Çok tanıyamadım sizi fırsatım olmadı ama sizlerde güzel sonuçlara ulaşırsınız inşallah.

Aktif olun, paylaşım yapın, destek olun ve destek alın emin olun başaracaksınız...

75 'le başlayan yolculuğuma 60 ile reklam arası veriyorum.

Sizi seviyorum

Kaptan öncesi sonrası fotosu koyayım mi:)))

Anammmm 1. Mi olmuşum ben gizzzlarrr hiç demiyonuz yaa aşk olsun
Menü bakanı olarak menumu atlamamam lazım o yüzden geldim örnek olmalıyız birbirimize
01.08.2018
Sabah
Yulaf ezmesi yoğurt ile yarım şeftali
Öğlen
Çorba ve salata
Ara türk kahvesi
Akdam
Tavuk haşlama az ve salata yine ve kefir
Gün içinde bol su ve limonlu su
Sabah akşam yürüyüş devam

İşten geldim pazara gittim kızlar afedersiniz biyerlerimden ter aktı...
Yemek yap yedir kızı yıka yatır daha mutfak banyo duruyor ben pert ben bitik

Yarın bütün menüleri inceleyecegim umarım atlayan yoktur iyi geceleeerrr
Benim kız yeni yeni konuşuyor babannesini ve babasına iyi geceler diyor yatmadan. bu gece karga ya iyi geceleyyyy kedi iyi geceleyyy üürü iyi geceleyyy ve tabi ki MÖ iyi geceleyyy bebe iyi geceleyyyy eridim eridimmm ve yedim tabi ki...yeryüzünde ki en güzel duygu evlat...
İyi geceleyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…