- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Hemen yazıyorum :)))Bugun menünü yazdın mı. Bi bakayım neler var:)
Menu Bakanlarimizi da etiketle canım.Hemen yazıyorum :)))
Kuruyemis neden yok.Gelelim menüye insan bu sıcaklarda ne yiyeceğini şaşırıyor valla
Sabah
2 haşlanmış yumurta
5. 6 zeytin
1 kk peynir
Kimyon ve ve cok az zeytinyagli domates
2 dilim tb ekmeği
Ara
Türk kahvesi ve 5 küçücük hurma
Öğlen
Büyük kase domatesli arpa şehriye çorbası
Ara
1 dilim karpuz
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Közlenmiş patlıcan soğan
Su uyuyana kadar 2 buçuğu bulur
Acıkırsam süt içerim akşam
@Papatya gelini
Forever07
Şimdi çıkıp alışveriş yapacam canım evde bitti akşam çok az süt ile yerim yazarım yineKuruyemis neden yok.
Önerimi yapayım uyarsın uymazsin Senin bileceğin iş adacim :)Şimdi çıkıp alışveriş yapacam canım evde bitti akşam çok az süt ile yerim yazarım yine
Ağzından bal damlıyor inşallah eririz canım beraberce.
Inşallah canım Kolay kolay gider bu kilolar.. Hosbuldum teşekkür ederim.Kuzum sende hoşgeldin aramıza
Bol eksili günlerimiz olsun hep beraber:))
Tamam canım teşekkür ederim mutlaka uyarım tabi kiÖnerimi yapayım uyarsın uymazsin Senin bileceğin iş adacim :)
Ekmek yerine badem hurma yerine kabak çekirdeği tercih et. Karpuz yerine de başka bi meyve mesela şeftali :)
Perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor zaten canım :)
Onlar bu işi biliyor :)Ağzından bal damlıyor inşallah eririz canım beraberce.
Inşallah canım Kolay kolay gider bu kilolar.. Hosbuldum teşekkür ederim.
Ne kadar kabak çekirdeği olur bir avuç mu?? Bu ara çok.canım cekiyor daÖnerimi yapayım uyarsın uymazsin Senin bileceğin iş adacim :)
Ekmek yerine badem hurma yerine kabak çekirdeği tercih et. Karpuz yerine de başka bi meyve mesela şeftali :)
Fazla kilo vermeni beklemiyorum ama direnç göstermen ekmek ve hurma yüzünden olabilir. Kabızlık için yeşil sebzeler tercih edeceksin. Arti kekik çayi:)Tamam canım teşekkür ederim mutlaka uyarım tabi ki
Ama ekmeği tamamen kestiğim zaman kabız oluyorum
Hurmam da bitti normalde çok sevmem süt yaptığı için yiyorum :))
Kabak çekirdeğine bayılırım:))
Deli ya güldürdün beni doktorda:)
Çarşambayı selll aldıııııı bir yarrrr sevdimmmmm ahey ahey
Iyi yani Cinko ve omega 3 içeriyor. Günde üç avuca çıkabilirsin. Yulafla sütle karistirabilirsin. Kahve yaninda tuketebilirsin.Ne kadar kabak çekirdeği olur bir avuç mu?? Bu ara çok.canım cekiyor da
Aynen hesaplama akşama kaldı kuzular eksikler tamamlansın daAksama kadar bekliyoruz.Sena616
Gördüm :)Sena616 Ya attım:)
Maalesef doktordayim hala...Aynen hesaplama akşama kaldı kuzular eksikler tamamlansın da
Geçmiş olsun kuzum sıra geldi miGördüm :)
Maalesef doktordayim hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?