ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kilo vermeniz icin her destek bu topikte var. Gunde bes mesaj degil sohbet havasinda bilincli kilo verilsin.

Car curt diyetlerine aldirmayin. 1 kilo =7000 kalori. 3 gunde 2 kilo verilip 1 gunde 3 kilo alinir.

Tabi ki onları da çok sevdik
Ama herkesin yeri ayrı :)
Arada uğra

Kilo vermeniz icin her destek bu topikte var. Gunde bes mesaj degil sohbet havasinda bilincli kilo verilsin.

Car curt diyetlerine aldirmayin. 1 kilo =7000 kalori. 3 gunde 2 kilo verilip 1 gunde 3 kilo alinir.
Aynen katılıyorum hızlı giden kilolar hooop geri gelir, yavaş gitsin serüvenimiz uzun tekrar gelmesin inşallah ,kilonuzda duraklama olduğunda yoğurtlu kabak öğlen ve akşam tavsiye ederim diğer detokslar sağlıksız

Tartı bildirimi olmayan arkadaşlarım haydi sizi bekliyürüüük daha başkanımız yüzde hesaplanacak bu hafta takım yüzdemiz mikemmeel olacak nasıl keyiflendim nasılll
4 firemiz var. Saat 14 e kadar da vakit.

Zaten doktora gidecegim simdi. Gelince ilk yarismanin paketlemesini yapariz.

Aa doğru benim aklımda 74.6 kalmış fotoya bakınca farkettim ben de :)
Aslında ben cuma günü başlamıştım zaten 76.1 ile daha 1 hafta dolmadan 1600 gitmiş
Buraya da 3 gün önce geldim inşallah bu hafta daha iyi olur benim için yürüyüş de yaparım artık iyilestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…