Kilo vermeniz icin her destek bu topikte var. Gunde bes mesaj degil sohbet havasinda bilincli kilo verilsin.Canlarım başkanımız haklı, sadece menü yazıp kaçmayalım, günde 5 mesaj zorunlu en azından uğrayın gününüz nasıl geçiyor onu anlatın, takıma, diyetdaşlarımıza nasıl katkıda bulunabiliriz bunuu yazın, buradan kopan arkadaşlar kilo verilmiyor kopunca denedik gördük bunu. Burada menü bakanları 2 kişi vakitlerini ayırıp inceleyecekler tek tek, spor bakanımız kimler spor yapmış yapmamış not edecek, tartıyı her çarşamba ben not edip takım yüzdesi hesaplayacağım, bunca emeğe, özene çıkıp da haftaya artı gelmeyin arkadaşlar
Afiyet olsunnn canooAy yokk bişey içmedim yanında öncesinde bi limonlu su çaktım
Tabi ki onları da çok sevdikCok degerli uyeler var burada. sena , ebrar , papatya , forever benim kilo konusunda tarzimi biliyorlar . Oradan devam edecekler.
Sizden tek beklenen aktif paylasim. Listeye adinizi yazdirip gitmeyin. Giderseniz kilo veremezsiniz. Verseniz de koruyamazsiniz.
Aynen katılıyorum hızlı giden kilolar hooop geri gelir, yavaş gitsin serüvenimiz uzun tekrar gelmesin inşallah ,kilonuzda duraklama olduğunda yoğurtlu kabak öğlen ve akşam tavsiye ederim diğer detokslar sağlıksızKilo vermeniz icin her destek bu topikte var. Gunde bes mesaj degil sohbet havasinda bilincli kilo verilsin.
Car curt diyetlerine aldirmayin. 1 kilo =7000 kalori. 3 gunde 2 kilo verilip 1 gunde 3 kilo alinir.
Oyyy dedektifim gelmiş hele at tartı fotonu heyecanla bekliyürüüükKilo vermiş, eksileri görmüş, bu mutluluğu yaşayan ve birbirine yaşatan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
4 firemiz var. Saat 14 e kadar da vakit.Tartı bildirimi olmayan arkadaşlarım haydi sizi bekliyürüüük daha başkanımız yüzde hesaplanacak bu hafta takım yüzdemiz mikemmeel olacak nasıl keyiflendim nasılll
Oyyy dedektifim gelmiş hele at tartı fotonu heyecanla bekliyürüüük
Saol kuzumşimdi ben azcık süsleniyim hee bu arada birinci olursam size gerçek adımı söylicem kendimi ifşa etcemAfiyet olsunnn canoo
Bende bendeeeKilo vermiş, eksileri görmüş, bu mutluluğu yaşayan ve birbirine yaşatan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Wuhuu adrenalinim arttı canoo bakalım birinci hangi kelebek olacaak
Saol kuzumşimdi ben azcık süsleniyim hee bu arada birinci olursam size gerçek adımı söylicem kendimi ifşa etcem
Işte buuuuu mikemmeel haber -1400 gr vermiş seni yerimmkokulusabun
Aa doğru benim aklımda 74.6 kalmış fotoya bakınca farkettim ben de :)Cok iyi gidiyorsun superr.
2 kilo gitmis bak cekiniyordun. Daha da fazla gidecek naz.
Civili sopa diye diye , arada kilolari da vermissin sena.
Irmak sen de hic fena degilsin.
Eee tabi ki papatya. 100 gram olsun bizim olsun. Sen bu isi kaptin.
Gorunmeden bu kadar veriyorsun demek ki aktif olsan ne kadar vereceksin.
Listeye gore 200 gram gorunuyor. Daha yeni basladin unutma, moralini de bozma. Ustelik emziriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?