• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

f5e29791-8d7c-4c87-b2c7-8bd5143326e7-jpeg.2174644

Bu sarem2015 sarem2015 in tarti fotosu kizlar. Aramiza yeni katiliyor. Sarem kendini tanitir misin.
Bu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim

Aa doğru benim aklımda 74.6 kalmış fotoya bakınca farkettim ben de :)
Aslında ben cuma günü başlamıştım zaten 76.1 ile daha 1 hafta dolmadan 1600 gitmiş
Buraya da 3 gün önce geldim inşallah bu hafta daha iyi olur benim için yürüyüş de yaparım artık iyilestim
Dedigim gibi bu takimda kilo vermeniz icin her destek var. :halay:

Sizden tek beklenen aktif paylasim. Bunu yaparsaniz kilo vermeniz cok kolay sekilde ilerler. :dondurma:

Bu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Hosgeldin sarem ve tam yerine geldin. :sampiyon:

Hosgeldinn sarem
Bende yeniyim :KK50:
2 gün oldu
Burası Tam yeri gerçekten
Bebisine masallah
Allah analı babalı büyütsün :KK200:

Hoşgeldin canım
Umarım istediğin kiloya indiğin günleri de görürsün..
Burası tam sana göre, arkadaşlar motivasyon konusunda süper maaşallah :nazar:
Hep destek, tam destek..:KK49:

Ne demek canim. Hep birlikte verdik kilolari. Yeter ki moralimiz iyi olsun. :KK19:

Seni ilk gordugum zamani hatirliyorum. Insulin direncinden dolayi yaparim ama yapamazsam diye tereddutteydin.Daha bir ozguvenlisin simdi. :cool:
Icin açıkçası sendeki o kararlılık beni ve takım arkadaşları mızıda çok etkiliyor canım iyiki varsın:KK15::KK68:

Hoşgeldinn tatlı anne :KK36:
benim de burda 2. diyetim ilkinde bebiş yoktu şimdi bebişli :emir_bebek:

Ne demek canim. Hep birlikte verdik kilolari. Yeter ki moralimiz iyi olsun. :KK19:

Seni ilk gordugum zamani hatirliyorum. Insulin direncinden dolayi yaparim ama yapamazsam diye tereddutteydin.Daha bir ozguvenlisin simdi. :cool:
Icin açıkçası sendeki o kararlılık beni ve takım arkadaşları mızıda çok etkiliyor canım iyiki varsın:KK15::KK68:
Hahah tartım şeker değilde ayaklarım kötü görünmesin diye emoji koydum canım :KK48:
Hadi tama:confused: bidaha daha dikkatli Bakim rengarenk göründü gözüme

Back