- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Dedigim gibi bu takimda kilo vermeniz icin her destek var.Aa doğru benim aklımda 74.6 kalmış fotoya bakınca farkettim ben de :)
Aslında ben cuma günü başlamıştım zaten 76.1 ile daha 1 hafta dolmadan 1600 gitmiş
Buraya da 3 gün önce geldim inşallah bu hafta daha iyi olur benim için yürüyüş de yaparım artık iyilestim
Hosgeldin sarem ve tam yerine geldin.Bu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Hosgeldinn saremBu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Hoş bulduk hep birlikte verelim kilolarıHosgeldin sarem ve tam yerine geldin.
Hoş bulduk amin canım sağolHosgeldinn sarem
Bende yeniyim
2 gün oldu
Burası Tam yeri gerçekten
Bebisine masallah
Allah analı babalı büyütsün
Hoşgeldin canımBu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Icin açıkçası sendeki o kararlılık beni ve takım arkadaşları mızıda çok etkiliyor canım iyiki varsınNe demek canim. Hep birlikte verdik kilolari. Yeter ki moralimiz iyi olsun.
Seni ilk gordugum zamani hatirliyorum. Insulin direncinden dolayi yaparim ama yapamazsam diye tereddutteydin.Daha bir ozguvenlisin simdi.
Bu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
yetişemiyoreKizlar verdiginiz kilolardan basim dondu. Tebrikler.
ayyyy evetttttttttttBugün mikemmel bir tarih
1.8.18
Bizim icin herşey çok güzel olacak
Iyi ki sizinle tanışmışım. Gözüm arkada kalmayacak.Icin açıkçası sendeki o kararlılık beni ve takım arkadaşları mızıda çok etkiliyor canım iyiki varsın
Icin açıkçası sendeki o kararlılık beni ve takım arkadaşları mızıda çok etkiliyor canım iyiki varsınNe demek canim. Hep birlikte verdik kilolari. Yeter ki moralimiz iyi olsun.
Seni ilk gordugum zamani hatirliyorum. Insulin direncinden dolayi yaparim ama yapamazsam diye tereddutteydin.Daha bir ozguvenlisin simdi.
Hadi tama bidaha daha dikkatli Bakim rengarenk göründü gözümeHahah tartım şeker değilde ayaklarım kötü görünmesin diye emoji koydum canım
O 100 gram icin 1 saat bekledim.
Tebrikler kaptanaklinyolu1 56.9 -800 gram.