• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Hoşgeldin geldin canım aramıza Allah bağkşlasın bebişlerinide birlikte çok güzel bol eksili günlerimiz olsun canım

A AklinYolu1 sana bişey sormak istiyorum bu yarışma ne kadar sürecek...

Birde ben 07.07.2018 tarihinde 81 kilo ile siteye başladım şuan 78.60 sence iyi mi ama bu hafta sadece 100gr vermişim
Tartı resmini görmedim senin. Sorun mu yaşıyorsun.

Belli bir süre yok. Kizlar hedef kilonuza ulaşana kadar. Korumada da burdayız.

:KK73:
Aa doğru benim aklımda 74.6 kalmış fotoya bakınca farkettim ben de :)
Aslında ben cuma günü başlamıştım zaten 76.1 ile daha 1 hafta dolmadan 1600 gitmiş
Buraya da 3 gün önce geldim inşallah bu hafta daha iyi olur benim için yürüyüş de yaparım artık iyilestim
Vallaha süper kuzu tebriklerr:KK73::KK73::KK71:

20180722_091717.jpg

Yarışmanın son tartısı... kilo verememiş olsam da sizin adınıza çok sevindim tebrik ederim kızlar

Sıkma canını vericeksin haftaya daha iyi eksikicek sende biliyosun:anne: sen onlarla daha meşkuldun canım :KK36:
Zaten 2 haftalık bi korumaya geçtim canım çok üstüne düşmedim birde malum stres hastalık uğraş derken buna da şükür.

Malesef ben bu hafta aranızdan ayrılıyorum.

Back