ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar 30.07.2018 tarihli menüm

Geç kaldım müşteri hizmetleri gibi telefon görüşmem bitmedi
@fatma7454
Sabah
Kaşarlı salamli bol baharatlı omlet
Avuç ici kadar pide
1 tk fıstık ezmesi

Öğlen
Şekersiz kahve
Armut

Akşam
Tel şehriyeli yoğurt çorbası

Gün içinde soğuk yeşil çay limonlu 1.5 lt içtim
Bunun yanında tabi şu içmeye devam ettim.
Şimdi yoğurt zencefil zerdeçal tarçın yicem.
20 dk yürüdüm
Şimdi tekrar yürüyüşe ineceğim

30 Temmuz Menüm @fatma7454
Sabah: 1 hindi füme, mantarlı yumurta (1 yumurtadan daha az), bir minnak dilim urfa peyniri, 3 yeşil zeytin, yarım salatalık, yarım çeri domates, ince bir dilim ekmek
Öğle: Un çorbası, küçük marulun arasında 1 çiğköfte
Akşam: Yine un çorbası 5 tane de bulgurlu çiçek dolması

Arkadaşlarımlayken de bir şekersiz latte içtim
2 litreden fazla su
Spor yapamadım bugün birazdan yürüyüşe çıkıcam

O zaman ben de size kendi hüzünlü hikayemi baştan sona bi anlatayım

11. sınıfın 2. dönemine başlayana kadar 50 olan kilom, üniversite sınavına çalışma sürecine girdikten sonra üniversiteyi kazanana kadar 52 olmuştu. Bu benim için baya yıkımdı çünkü kilom hiç oynamazdı benim. Ya 49'du ya 50.

Sonra üniyi kazanıp İstanbul'a geldim, ilk 6 ay bir akrabanın yanında kaldım. Onların gece yemesi, bizim evin yeme tarzından farklı bir yeme tarzları olmasıyla ekmeğe abandım... 54 küsur oldum.

2. dönem yurda geçtim. Orada da yemekler tek kelimeyle berbattı. Lezzetli olan tek şey ekmekti. Daha önce doğru düzgün ekmek yemeyen ben artık günde ennn az yarım ekmek yiyodum. Doyurmayan yemekler benim gece yurtta yemekhanedeki ablalara tost yaptırmama neden oluyodu.

Yurdum geç çıktı ve adapte olmam zor oldu çünkü herkes birbirini tanıyordu, bi ben farklıydım. Kendimi ders çalışmaya verdim. Ama etüt odasına da abur cubur olmadan giremiyodum. Sonuç ise 56 kilo.

Bir kereliğine 57'yi gördüm ve kendime artık dedim, Lola yeter, bunun sonu yok. Her aynaya baktığında memnuniyetsiz bi ifadeyle kendinden nefret etmek zorunda değilsin. Değişebilirsin. İnsanların bana olan bakışlarından sürekli ''Çok çirkin olduğumdan mı bana öyle bakıyorlar?'' filan diye şeyler çıkarıyordum artık. Psikoloji elden gidiyordu. Ben de değişime başladım :)

Biraz uzun oldu ama bi nevi içimi döktüm

Kilo alma nedenim yukardakilerdi

Kilo vermeme engel tek şey irademdir :)
Burcum Koç, Boyum 155, başlangıç kilom da aslında 56 küsur. 57 sınırındaydım dediğim gibi.
Vazgeçtiğim şey rafine şeker ve olabildiğince de paket gıdalar. Akşam yemekleriyle yenen ekmek...
Ama kahvaltıda çok az da olsa ekmek yiyorum hala. Yumurta filan ekmek olmayınca çok midemi bulandırıyor... A AklinYolu1

Bence 1. Foto tabi son karar senin
Ben ikisini de aldim birisini geri gondericem. Ben ikinci fotonun pembeli olanini begendim ama ust bol geldi.

Bebişim bunlar ne için, tenis için mi? Ben ilkini daha çok beğendim
Bunlar tankini deniz icin. Ben bikini pek sevmiyorum sally.
Birinci olan güzel canım
A AklinYolu1 bende 1. Yi begendim canim
Bende ilkini beğendim

Birinci diyorsunuz tamamdir.

Bir latte gordum sanki.

Insanlar her turlu bakar biliyor musun ama saglikli beslenmeye baslaman cok guzel. Daha yasin cok kucuk. 19 yasindaydin galiba.

@fatma7454 30 Temmuz

Kahvaltı
1 kupa şekersiz çay
1 yumurta ile sucuklu menemen
3 siyah ve 3 yeşil zeytin, ev yapımı
Salatalık
Beyaz peynir

Ara
2 hurma

Ogle
1 kase sebze corbasi
1 kase sekersiz hosaf

Ara
1 kase karpuz

Akşam
1 tabak sebzeli et sote, patates, soğan, biber, domates
1 kase salata

Ara
1 bardak şekersiz çay
1 avuç badem
1 kuru incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…