- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Kız yok valla dalga geçmedim ,8 km yürümek başarılı bence .Inşallah kuzu pes etmeden yola devam yanacak o pis yağlarspora hayran kaldım dedin dalga mı geçiyor gerçekten mi diye bi düşündümsonra bu mesajdan sonra gerçekmiş dedim bi rahatlama geldi inşallah böyle devam edersem hedefime ulaşacağım
Kuzum acıkmadın mı yatmadan evvel süt iç olur mu aç bırakma kendiniEvet akşam yemeğimi yazmamıştım şimdi söylüyorum
AKŞAM
Yok
Vayy cok hirsli.Evet akşam yemeğimi yazmamıştım şimdi söylüyorum
AKŞAM
Yok
@fatma7454
Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 1 domates, 2-3 dilim salatalık, 3 ceviz
Öğlen: küçük bir kase sebzeli makarna, 1 kaşık yoğurt, 1 yk bisküvili pasta
Akşam: 1 tabak nohut, 2 kaşık pilav, salata, yoğurt, turşu
Böcekli havuz onur konuğu olcam galiba
Akşamı kaçta kapattın böcekli havuz konuğu sabahı görünce mikemmeel dedim sonra gözlerim kanadı resmen haydi yatmadan önce 15 dk leslie yapmalısın, 1ağustosta artı gelme olur mu. Öğlen ölçülü yemişsin akşam keşke pilav olmasaydı dedim kendi kendime@fatma7454
Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 1 domates, 2-3 dilim salatalık, 3 ceviz
Öğlen: küçük bir kase sebzeli makarna, 1 kaşık yoğurt, 1 yk bisküvili pasta
Akşam: 1 tabak nohut, 2 kaşık pilav, salata, yoğurt, turşu
Böcekli havuz onur konuğu olcam galiba
Bu arada kizlar ben temizlige basladim. Arada gidip gelirim. Basladim ya artik bugun bitiririm.
Ohh mis gibi olmuştur evin .Kahve içmeye gelip kirletelim miYap yap gece gece kolay gelsin
Bak ben bitirdim
Son gülen iyi güler
inşallah kuzum inşallahKız yok valla dalga geçmedim ,8 km yürümek başarılı bence .Inşallah kuzu pes etmeden yola devam yanacak o pis yağlar
Vayy cok hirsli.
O biiirrr sallly , ooo birrr pasta sever, ooo bocekli havuza girerrrr.
O çivili sopa ile kovalanır, 1 ağustosta artı gelirse yediği cısslara da böcek atıcaamVayy cok hirsli.
O biiirrr sallly , ooo birrr pasta sever, ooo bocekli havuza girerrrr.
Gelin gelin bisey de yemiyorsunuz zatenOhh mis gibi olmuştur evin .Kahve içmeye gelip kirletelim mi
Akşamı kaçta kapattın böcekli havuz konuğu sabahı görünce mikemmeel dedim sonra gözlerim kanadı resmen haydi yatmadan önce 15 dk leslie yapmalısın, 1ağustosta artı gelme olur mu. Öğlen ölçülü yemişsin akşam keşke pilav olmasaydı dedim kendi kendime
Menün harika akşamı erken kapattıysan süt içebilirsin acıkıncaSabah
1 kk suzme peynir
1 haşlanmış yumurta
6-7 bahçe biberi
Ara bi cay bardagi leblebi
Akşam 2 sk kıymalı kabak
1 kase yoğurt
4 tane kucuk dilim karpuz..
(Hani koca dilim değil yanlış anlaşılmasın) yarım porsiyon bile denmez
40 dk yürüdüm
Bugün temizlik filan çok yoruldum
O çivili sopa ile kovalanır, 1 ağustosta artı gelirse yediği cısslara da böcek atıcaam
Sabah
1 kk suzme peynir
1 haşlanmış yumurta
6-7 bahçe biberi
Ara bi cay bardagi leblebi
Akşam 2 sk kıymalı kabak
1 kase yoğurt
4 tane kucuk dilim karpuz..
(Hani koca dilim değil yanlış anlaşılmasın) yarım porsiyon bile denmez
40 dk yürüdüm
Bugün temizlik filan çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?