ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

spora hayran kaldım dedin dalga mı geçiyor gerçekten mi diye bi düşündüm sonra bu mesajdan sonra gerçekmiş dedim bi rahatlama geldi inşallah böyle devam edersem hedefime ulaşacağım
Kız yok valla dalga geçmedim ,8 km yürümek başarılı bence .Inşallah kuzu pes etmeden yola devam yanacak o pis yağlar

Evet akşam yemeğimi yazmamıştım şimdi söylüyorum
AKŞAM
Yo
k
Vayy cok hirsli.

O biiirrr sallly , ooo birrr pasta sever, ooo bocekli havuza girerrrr.

Akşamı kaçta kapattın böcekli havuz konuğu sabahı görünce mikemmeel dedim sonra gözlerim kanadı resmen haydi yatmadan önce 15 dk leslie yapmalısın, 1ağustosta artı gelme olur mu. Öğlen ölçülü yemişsin akşam keşke pilav olmasaydı dedim kendi kendime

Canlarım ,kelebeklerim ,piskevitlerim yarın cıss olmasın lütfen şimdiden düşünün menünüzü, 1 ağustosta yüzde mükemmel gelsin ,mikemmeel eksi görmek istiyorum çok şey mi istiyorum acep

Sabah
1 kk suzme peynir

1 haşlanmış yumurta

6-7 bahçe biberi

Ara bi cay bardagi leblebi

Akşam 2 sk kıymalı kabak

1 kase yoğurt

4 tane kucuk dilim karpuz..

(Hani koca dilim değil yanlış anlaşılmasın) yarım porsiyon bile denmez
40 dk yürüdüm
Bugün temizlik filan çok yoruldum

Akşamı şimdi yani 8 de kapattım kınalı kekliğim, çok güzel başladığım bir günü çok felaket kapattım. Neden böyle oldu anlamadım ben de. Saat 9 gibi 3 mil yapmayı düşünüyorum

Menün harika akşamı erken kapattıysan süt içebilirsin acıkınca

Helal ossun gardaşım demeden duramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…