Nerden geldigini biliyorum ben de yiyordum oyle seyleri ama iste insulin direnci olusuyor , yas geciyor, kilolar uzerine oturuyor. Yoksa ben de bayilmiyorum zerdecalli yogurda.Evet canım yemeği oldum olası çok yemem benim sorunum abur cuburonları yemesem 55bile olurum çokmu uçtum
helal olsun böyle devammbugün arkadaşımın vegan ürünler satan küçük mekanına yardım etmeye gittim. tüm gün elimin altından mercimek köfteleri , sigara börekleri geçti.. sadece hazırladığım patates içinin tadına baktım kaşığın ucuyla. şanlı direnişim devam ediyor
kuzum canın cektiyse patatesi ince ince doğrayıp baharatlayıp foronda pişirirsen daha sağlıklı olur ve istediğini yemiş olursunBugün eşim cips aldı geldi eve ayyhhh nasıl canım çekti nasıl burnuma koktu resmen ama naptim yemedim
Kesinlikle haklısın yaş geçtikçe vücut tipi bile bozuluyor artıkNerden geldigini biliyorum ben de yiyordum oyle seyleri ama iste insulin direnci olusuyor , yas geciyor, kilolar uzerine oturuyor. Yoksa ben de bayilmiyorum zerdecalli yogurda.
Dedigim gibi kepekli grissiniler bir derece her gun olmamak sartiyla yiyebilirsin.
Wuhuuuuu mikemmeel haberBu arada kizlar ben temizlige basladim. Arada gidip gelirim. Basladim ya artik bugun bitiririm.
Tartı günü sen artı gel de ben seni o böcekli havuza daldırıp bir daha çıkarmıcamKendime nazar değdirdim beybili:) mercimekten bi çatal almadım ama küçücük bi kase sebzeli makarna Ve 1 yk bisküvili pasta yedim ühühühühü. Neyse nefsim köreldi
Tartı günü sen artı gel de ben seni o böcekli havuza daldırıp bir daha çıkarmıcam
bende onu yazacaktım şimdi A AklinYolu1 sabah kuvvetli beslenmeli öğlen normal şekilde akşam az yenmeli ve 7 den önce yenmeli mümkünseSondan basliyorum naz.Yemegi az yiyorsun, cubuk krakeri tercih etme . Form morm hikaye onlar :) Seni aciktirir. Ulker in kepekli grissinileri var bir de. Dayanamiyorsan onlari tercih et canim.
Soyle soyleyeyim bir tabak bulgur pilavi ye daha iyi.
Amaniin benim de vücut armut tipi kuzum görsen sanki üst bedenim bana ait alt bedenim başkasına ait bu bacaklar benim olamaz diyorum bütün kilolarım bacakta üstümde bir şey yokBenim unuttugum sadece toz olsa. Bi tankini aldim. Vucudum armut tipi diye ust bol geldi.
Yessss en geç 18.30 da bitmeli yemek işi .bende onu yazacaktım şimdi A AklinYolu1 sabah kuvvetli beslenmeli öğlen normal şekilde akşam az yenmeli ve 7 den önce yenmeli mümkünse
Kesinlikle haklısın yaş geçtikçe vücut tipi bile bozuluyor artık
Ama inşallah baş edeceğiz bu inatçı kilolarla hep beraber
Kırdın kalbimiğğğğğ.....
Amaniin benim de vücut armut tipi kuzum görsen sanki üst bedenim bana ait alt bedenim başkasına ait bu bacaklar benim olamaz diyorum bütün kilolarım bacakta üstümde bir şey yok
bende onu yazacaktım şimdi A AklinYolu1 sabah kuvvetli beslenmeli öğlen normal şekilde akşam az yenmeli ve 7 den önce yenmeli mümkünse
Spora hayran kaldımselammm grubumun mükemmel hatunları menüyü en geç yazan benim galiba hemen yazıyorum
Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi
Ara öğün:
orta boy nektari
öğlen:
3 yk kaşığı patates haşlama-kavurma
cacık
Ara öğün:
Sade türk kahvesi
4 adet kuru kayısı
Akşam :
ayran
Orta boy nektari
1 adet haslanmış mısır
akşam menüsünü parça parça yedim ondan biraz karışık
8 km kadar da yol yüründü.
Haricinde de bütün gün bol bol hareket edildi.
Limon su ve normal su 2,5 3 litre içildi.
@fatma7454
Spora hayran kaldım, menü de güzelselammm grubumun mükemmel hatunları menüyü en geç yazan benim galiba hemen yazıyorum
Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi
Ara öğün:
orta boy nektari
öğlen:
3 yk kaşığı patates haşlama-kavurma
cacık
Ara öğün:
Sade türk kahvesi
4 adet kuru kayısı
Akşam :
ayran
Orta boy nektari
1 adet haslanmış mısır
akşam menüsünü parça parça yedim ondan biraz karışık
8 km kadar da yol yüründü.
Haricinde de bütün gün bol bol hareket edildi.
Limon su ve normal su 2,5 3 litre içildi.
@fatma7454
spora hayran kaldım dedin dalga mı geçiyor gerçekten mi diye bi düşündümSpora hayran kaldım, menü de güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?