• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sondan basliyorum naz.Yemegi az yiyorsun, cubuk krakeri tercih etme . Form morm hikaye onlar :) Seni aciktirir. Ulker in kepekli grissinileri var bir de. Dayanamiyorsan onlari tercih et canim.

Soyle soyleyeyim bir tabak bulgur pilavi ye daha iyi. :KK8:
Aynen kuzum yemeği sağlıklı şeyleri doyana kadar yiyoruz, cıssslardan kaçıyoruz

Yok bilmiyorum olabilir pekii bu iyi bişeymi :KK43:
:KK45::KK53:

Yaaaa aslında insan alısinca bir daha şekerli ıcemiyor
Ben de şekerli içerdim
Sonra herkes o cümleyi kurunca denicem dedim ilk denememde tadı kötü geldi sonra ağzıma bir kare bitter çikolata atarak içtim bir kaç gün öyle sonra da alıştım:))
Hindiba nedir ne ise yarıyor :KK23:

Aynen canm kesinlikle öyle olacak inşallah :KK6:
Kahveyi filan sekersiz iciyorum ama Turk kahvesine gercekten alisamadim. :confused:

A AklinYolu1
Sena616 Sena616
kızlar ben diyete başlayalı daha bir ter atar oldum ödem mi demek acaba yoksa yağ mı yakıyorum ne dersiniz :KK19:

Havalar sicak ve ter atmak iyidir. Su icimine dikkat et forever. :KK19:

bugün arkadaşımın vegan ürünler satan küçük mekanına yardım etmeye gittim. tüm gün elimin altından mercimek köfteleri , sigara börekleri geçti.. sadece hazırladığım patates içinin tadına baktım kaşığın ucuyla. şanlı direnişim devam ediyor En Büyük TÜRKİYE

Bana belki kizacaksiniz da azicik ucundan alabilirdin ama duramam diyorsun . O yuzden tebrikler. :cool:

Akşam Meyveyi fazla tüketmemeye çaliş
Bende akşam yediğim meyve artı çıkartıyor kiloda
Saat 18 den sonra yeme bişey bence
Çok haklı bir yorum akşam yenen meyve ödem yapar, denenmiş onaylanmış. Yiyecekseniz gündüz vakti dozunu kaçırmadan yiyebilirsiniz. En geç 18.30 da günü kapatıyoruz arkadaşlar menüler tabi ki sağlıklı olmalı

@salinger çok iyi yapmışsın direnmeye devam edelim ama aklıma birşey takıldı mercime koftesi yiyemeyiz mi acep A AklinYolu1
Bana gore ekmeksiz yani borek hamur disi disinda her sey makul miktarda yenilebilir ama mercimegin biraz odem toplama ozelligi var.

Ben şuan ki süreçte kendimi diyette diye düşünmüyorum kızlar sağlık beslenme olarak düşünüyorum. Diyet diye düşünürsem motivasyonum düşüyor ve daha sonra o yiyecekleri kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum.

Asitli yiyecekleri
Aburcuburlari hayatımdan çıkarttım aşırı derecede canım istediğinde asitli yiyecekler yerine soda aburcuburlar yerine de sağlıklı tarifler arıyorum netten ve yapıyorum.
Meyvelerde de artık eskisi gibi degil. katkı maddesi çok olduğu için neredeyse yemiyorum. Yiyeceğim vakitte sabah veya öğlen oluyor.

Bu kilolar sirnakin eseri ve bunları burada bırakıp gideceğim :KK62:

Iste bu. :KK19::rapci:

Limonlu su içiyorum hatta içine nane yaprağı atıyorum şahane oluyor :KK66:
Evet zerdeçalı zencefili ve tarçını karıştırıp yoğurtla yiyorum haftada iki kere falan yansın yağlar:21:

İnşallah canım olacak:KK24:

Evet evet doğru duydun canım:halay::halay::KK52:

:KK70:

:KK9::KK9:

Of benim için çok zor bi sınav olurdu:KK35: ammaa seni tebrik ederim canım aynen devam :KK9::KK9:
Grupca cok iyi gidiyorsunuz
Goreyim kizlar sizi. :KK19:

Ben boyle yazdim ama kimseyi ayirmiyorum. Herkes cok iyi gidiyor .

Menüm gelsin @fatma7454
10.00
1 kk peynir, 5 zeytin ,yarım dl Çavdar ,domates ,salatalık, 1 tane tombul biber,şekersiz çay
14.00
1 br süt ,3 yeşil erik
17.30
1 haşlanmış yumurta ,1 kk peynir ,1 dl Çavdar ,5 zeytin, 1 domates, şekersiz çay (Temizlikten sonra kahvaltı sofrası ile geçiştirdik)
Su 2 lt spor akşam yapacağım o aklımda

Merhaba kızlar bugun ki menum
Sabah
Salata
55 gr lor
2 kırmızı erik
Ara sütlü kahve
Yeşil çay
Akşam
Salata
Dünkü kuzu but haşlama bi parça
2 kaşık kısır
@fatma7454
Menü çok güzel :)
hellooooooooooo :KK53: @cizen_bayan :-) bunlar hep senin üzünden bilin demi :KK70:
kızlar yoğunum pek okuyamadım gari :cool:
menümü bildireyim sevgili @fatma7454

sabah
limonlu ve maydonoz lu ılık su
kahvaltı
2 haş yumurta
peynir zeytin badem
öğlen
4 adet ızgara köfte
domates biber
ara
türkkahvesi