ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Akşam yemeği yedim ,günü kapattım canolaaar nerde bu millet
Ben burdayimmm. Ara ara girip bakiyorum tel isininca kapatiyorum:) Daha aksam yemegimi yemedim. Ogleni yedim, sonra esim karpuz kesmis kendine bir dilim de ben yedim ara niyetine.. Sen bayagi erkencisin.

Yaaaa aslında insan alısinca bir daha şekerli ıcemiyor
Ben de şekerli içerdim
Sonra herkes o cümleyi kurunca denicem dedim ilk denememde tadı kötü geldi sonra ağzıma bir kare bitter çikolata atarak içtim bir kaç gün öyle sonra da alıştım:))
Hindiba nedir ne ise yarıyor
Aynen canm kesinlikle öyle olacak inşallah

Ben burdayimmm. Ara ara girip bakiyorum tel isininca kapatiyorum:) Daha aksam yemegimi yemedim. Ogleni yedim, sonra esim karpuz kesmis kendine bir dilim de ben yedim ara niyetine.. Sen bayagi erkencisin.
Kuzum hadi ye bir an önce, benim telefonda ısınıyor, gittiği yere kadar deli ediyo beni

Kuzum hadi ye bir an önce, benim telefonda ısınıyor, gittiği yere kadar deli ediyo beni
Bende telefonda giriyorum çok sinir ediyor beni de pc ye tablette bana sıra gelmiyor çocuklardan artık idare ediyorum ne yapayım çok sıkılıyor lar onlarda okulları bi açılsaydı

Mkarna benim baş yemeğimdi abartısız söylüyorum bir paket çubuk makarnayı tek başıma yer kalkardım bukadar net.
Amaaaaaa bir aydır ağzıma sürmüyorummm

hala dolapta bekliyor o minnak sevimli salçası ve arasına karıştırdığım brokolilerle. ama yaklaşmıyorum. hihih

Akşam Meyveyi fazla tüketmemeye çaliş
Bende akşam yediğim meyve artı çıkartıyor kiloda
Saat 18 den sonra yeme bişey bence

sakın yeme canım iradeni koru onu yediğin zaman ne kadar yürümen gerektiğini falan düşün S salinger29

benim için o ilk piştiği an çok zorlu bir mücadeleydi, makarnaseverler bilir.. şu an iyiyim, halen dokunmadım:) direniyorum. desteğin için teşekkürler beybiligörll

hellooooooooooo C cizen_bayan bunlar hep senin üzünden bilin demi
kızlar yoğunum pek okuyamadım gari
menümü bildireyim sevgili @fatma7454

sabah
limonlu ve maydonoz lu ılık su
kahvaltı
2 haş yumurta
peynir zeytin badem
öğlen
4 adet ızgara köfte
domates biber
ara
türkkahvesi
akşam yani şuan
yulafezmesibademcevizerik
evde de yoğurt kürü düşünüyorum
bol bol su ve limonlu su
spor sabah akşam 40 dk tempolu yürüyüşş

A AklinYolu1
Sena616
kızlar ben diyete başlayalı daha bir ter atar oldum ödem mi demek acaba yoksa yağ mı yakıyorum ne dersiniz

insanın vücudu epey şaşırıyor. ben de normalde bir bardak suyu zor içerdim. şimdi iki litre içiyorum bir saat sonra ağzım kuruyor. tövbe bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…