Ben de bol bol salatalik, domates, marul vs. Ben de bu aksama patates dusunuyorum, ama gecen gunku gibi ekmekle yemeyecegim:))
Tesekkur ederim canim size de afiyet olsun.
Gecmis olsun, migren agrisi mi yoksa[/vstQUOTE] evet
Yok bilmiyorum olabilir pekii bu iyi bişeymiSeni bi ikizler bi yaya benzettim sanki. Yukselen ne acaba. Saatini biliyor musun.
Ben burdayimmm. Ara ara girip bakiyorum tel isininca kapatiyorum:) Daha aksam yemegimi yemedim. Ogleni yedim, sonra esim karpuz kesmis kendine bir dilim de ben yedim ara niyetine.. Sen bayagi erkencisin.Akşam yemeği yedim ,günü kapattım canolaaar nerde bu millet
Yaaaa aslında insan alısinca bir daha şekerli ıcemiyorAyy benim de canim kahve istedi. Hayaller kahve , latte gercekler hindibaaa.
Turk kahvesi yaparim ama sekersiz icemiyorum ben. Afiyet olsun size.
Selamlar sanada. Sagol sana da kolay gelsin.
O yeni birinin tarti resmi yukleyip yuklememesine bagli.
Aynen canm kesinlikle öyle olacak inşallahÇok ümitsiz olma canım elinden geleni yap şimdiki halinden iyi olacaksın eminim
Evet yeniyim 33yaşındayım 1.68boy 85kilom evli iki çocuk annesiyim terazi burcuyum hedefim 68 ve inşallah olacak evet seni tanıyalım
Kuzum hadi ye bir an önce, benim telefonda ısınıyor, gittiği yere kadar deli ediyo beniBen burdayimmm. Ara ara girip bakiyorum tel isininca kapatiyorum:) Daha aksam yemegimi yemedim. Ogleni yedim, sonra esim karpuz kesmis kendine bir dilim de ben yedim ara niyetine.. Sen bayagi erkencisin.
Bende telefonda giriyorum çok sinir ediyor beni de pc ye tablette bana sıra gelmiyor çocuklardan artık idare ediyorum ne yapayım çok sıkılıyor lar onlarda okulları bi açılsaydıKuzum hadi ye bir an önce, benim telefonda ısınıyor, gittiği yere kadar deli ediyo beni
Mkarna benim baş yemeğimdi abartısız söylüyorum bir paket çubuk makarnayı tek başıma yer kalkardım bukadar net.
Amaaaaaa bir aydır ağzıma sürmüyorummm
Akşam Meyveyi fazla tüketmemeye çalişBen burdayimmm. Ara ara girip bakiyorum tel isininca kapatiyorum:) Daha aksam yemegimi yemedim. Ogleni yedim, sonra esim karpuz kesmis kendine bir dilim de ben yedim ara niyetine.. Sen bayagi erkencisin.
sakın yeme canım iradeni koru onu yediğin zaman ne kadar yürümen gerektiğini falan düşün S salinger29
A AklinYolu1
Sena616
kızlar ben diyete başlayalı daha bir ter atar oldum ödem mi demek acaba yoksa yağ mı yakıyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?