Anladım canim çok sağolBen meyveyi biraktim kelebek insulin direnci yuzunden. Cok cok nadir tuketiyordum. Seker de oyle.
Bir gun karpuz alayim cok da guzel gorunuyordu dedim , aldim onu bitirene kadar ne cektim.
Insulin direncim zipladi acim biliyorum normal aclik degil. 3 tencere yesem doymayacagim.
O durumlarda fazla yememeyi tercih ediyorum . Iki gun dayaniyrosan yavasliyor ve sakinlesiyor.
Yulaf ezmesi, patates , badem, yogurt ayran seklinde...
Bir de limonlu su.
Rica ederim ne demek.Anladım canim çok sağol
Aşırı bi meyve düşkünlüğüm yok
Karpuz kavun yazın illaki çok yeniyor
Tabi
Limonlu su midemi ağrıtıyor çok sık içersem
Tavsiyelerin için teşekkür ederim
Ben oldum olası zayıf biri olmadım hep balık etli birisiydim 64kilo ile evlendim ilk hamileliğim 90kilo ile bitti 72lere kadar düştüm sonra hep evde oturmaktan 85lere kadar çıktım ve ikinci hamilelik geldi 103ile Doğuma girdim çok moralim bozuldu gencecik yaşta 100kilo ne demekdi yaaa sonra 83e kadar düştüm sonra 85 sonra 82 81 80 derken hep gittim geldim artık yeter diyorum kaç senedir 7li rakamları görmedim. Şükür bi rahatsızlığım yok ama şöyleki tek öğrendiğim şey nezaman kendimi boşlasam kilo alıyorum hayatımda hep az yemeyi ve geç saatlerde yemek yememeyi öğrenmeliyim yoksa 60ada düşsem tekrar başa dönerim umarım bu son olur 68e düşüp koruyabilirimVazgectiklerin,
hala yediklerin,
kilo alma sebebin
saglik sorunlarin gibi.
Sen yeterince aktif ol. Menulerini eksiksiz yaz , 68 in de altina dusersin. Yapilmayacak diye bi sey yok ama bir haftada iki haftada bir mucize bekleme. Haftalik bir -bir bucuk kilo verebilirsin.Ben oldum olası zayıf biri olmadım hep balık etli birisiydim 64kilo ile evlendim ilk hamileliğim 90kilo ile bitti 72lere kadar düştüm sonra hep evde oturmaktan 85lere kadar çıktım ve ikinci hamilelik geldi 103ile Doğuma girdim çok moralim bozuldu gencecik yaşta 100kilo ne demekdi yaaa sonra 83e kadar düştüm sonra 85 sonra 82 81 80 derken hep gittim geldim artık yeter diyorum kaç senedir 7li rakamları görmedim. Şükür bi rahatsızlığım yok ama şöyleki tek öğrendiğim şey nezaman kendimi boşlasam kilo alıyorum hayatımda hep az yemeyi ve geç saatlerde yemek yememeyi öğrenmeliyim yoksa 60ada düşsem tekrar başa dönerim umarım bu son olur 68e düşüp koruyabilirim
günaydınnnnnnnnGunaydin kizlar,
Maviler , yesiller , turkuazlar ve pembeler.
Ben gune hindiba ile basliyorum.
zerdeçallı yoğurtun önemi nedir acabaSen yeterince aktif ol. Menulerini eksiksiz yaz , 68 in de altina dusersin. Yapilmayacak diye bi sey yok ama bir haftada iki haftada bir mucize bekleme. Haftalik bir -bir bucuk kilo verebilirsin.
Gerisi senin kararliligina bagli.
Limonlu suyu oneriyorum sana da . Ekmek yerine badem kullanmani.
Yaptigin kucuk kucuk degisiklikler sana arti olarak donecek, kilo acisindan eksi olacak tabi ki.
+zerdecalli yogurt yatmadan once naz.
Karaciger icin destek sagliyor. Fazla degil bir kase yogurda , bir cay kasigi yeterli.zerdeçallı yoğurtun önemi nedir acaba
sağol canım denerimKaraciger icin destek sagliyor. Fazla degil bir kase yogurda , bir cay kasigi yeterli.
Arkadaslar ben bunlari denedigim icin oneriyorum yalniz kotu hissetmenize sebep oluyorsa kullanmayin. Uzman degilim sonucta yanlis bir etki olmasini istemem.
Yanina bir cay kasigi tarcin da koyulabilir.sağol canım denerim
Süper ozamannTelefonun azizligine ugradim iki kere gitti mesaj:) Kizlarr bu arada gecen hafta icine sigamadigim iki pantolonum biraz sıksa da uzerime oluyor. Bugun onlari deneyince cok mutlu oldum
Aynen aynen menumu aksam paylasirim ama bugun iyi gidiyorum bayada hareket ettimSebze degil de , sivi agirlikli beslen bence. Corba, ayran, limonlu su gibi.
bu akşam dneyeceğim canım teşekkürlerYanina bir cay kasigi tarcin da koyulabilir.
Wuhuu valla bayrama herkese -2 hedef koydum gerçekleştirmeye çalış kelebeğimBen kesin -4 olacağım
Valla süper heleki tartıdaki eksiyi görünce ben
Kuzum 1 ağustosu ben yarın sandım ,1 ağustos çok önemli ona göre hazırlanın .Regl haricinde valla yok dayanamadım yedim ,yok spor yapmadım sağlıksız beslendim ile gelen olursa valla dilimden kurtulamaz. Takım yüzdesi müthiş olacak 1 ağustosta öyle umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?