• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Arkadaslar genel olarak yaziyorum. Tek tek hedef almiyorum.

Yarisma konusunda tecrubeliyim ve bu ilk yarismam degil.

Gecmis yillara da bakarak soyleyebilirim ki;

Zayiflamaniz icin gereken her destek bu takimda var.

Tek yapmaniz gereken mumkun oldugunca aktif olmaya calismak, kacamaklardan uzak durmak.

Bir kacamak yaptiginizda kimse sizi kirbaclamiyor ama surekli kacamak yapip bir arti bir eksi geliyorsaniz o zaman diyet icin uygun zamanda degilsiniz.

Onun disinda herkes girmemezlik yapabilir ve bunun siz dahil takima negatif etkisi olur.

Kilo vermek bulasicidir kizlar. O yuzden aktif olalim, paylasalim, motive edelim/edilelim.

Edit: Bir o listede , bir bu listede adini yazdiranlarin kilo akibeti de hic iyi olmuyor. Bunu da eklemek isterim.

Az önce koca bi fincan bitki çayımı içtim suyumda yanımda şişeyi gördükçe yudum yudum içiyorum göz önünde olması önemli şişede olması dahada önemli çünkü nekadar su tükettiğini biliyorsun birazdan yoğurdumu yicem biraz geciktim ama olsun yeni yeni açlık hissediyorum benim formülüm açlık hisseme göre biraz açlık hissettimmi bişeyler yiyorum programıma göre kiii öğünlerde açlıktan gözüm dönmesin sonra açlıkla başa çıkmak zor oluyo hem böylece metabolizmada sürekli çalışıyo ;) A AklinYolu1 yanlışsam düzelt kaptan ;)

Az önce koca bi fincan bitki çayımı içtim suyumda yanımda şişeyi gördükçe yudum yudum içiyorum göz önünde olması önemli şişede olması dahada önemli çünkü nekadar su tükettiğini biliyorsun birazdan yoğurdumu yicem biraz geciktim ama olsun yeni yeni açlık hissediyorum benim formülüm açlık hisseme göre biraz açlık hissettimmi bişeyler yiyorum programıma göre kiii öğünlerde açlıktan gözüm dönmesin sonra açlıkla başa çıkmak zor oluyo hem böylece metabolizmada sürekli çalışıyo :KK66: A AklinYolu1 yanlışsam düzelt kaptan :KK66:
Ben hemen ac oldugumda yemiyorum , bir yarim saat beklerim gercek aclik mi , duygusal aclik mi diye. Duygusal aclikta doymazsiniz zaten, insulin direnci acliginda da doymazsiniz.

Onun disinda bir bitki cayi bile calistirabilir metabolizmayi ama yeterli gida almiyorsan vucut kitlik surecine ve her yedigini depolamaya baslar. Kilo veremezsiniz o zaman.

O yuzden hep ac kalmayin diyorum. Tatliya sekere ihtiyaciniz yok ama yemeginizi normal yeyin kizlar.

Veee o detox listeleri de isvec diyeti, cart curt diyeti gibi sacma diyetleri de uygulamayin.

1 kilo =7000 kalori ise, 3 gunde 21000 kalori vermek gibi bir sacmalik var mi? Super calisan atletik bir vucudunuz yoksa tabi ki...3 gunde 3 kilo verip seviniyorsunuz , sonra aldiginiz 6 kilo. :KK12:

Bu benim su şişem gün içinde 4 kez dolduruyorum bu şişeyi sizde bi şişe edinin bolll su için

Eklentiler

• IMG_0728.JPG
    IMG_0728.JPG
    32,2 KB · Görüntüleme: 27
Ee tabi ki ilgi istiyor normal. Senin arkadasin buralardaydi.

Senin cezani pembe takim versin. Icinde Sena616 Sena616 var. :KK70:

fatmmaaa ozledik kiz seni ama biliyorum yogunsun. Isine bak canim ya. Veda etme arada sohbete gel... :KK60:

Aynen öyle bir pazarımız var teyzeleri :KK200:
takımımı seveyim yaaaa:KK200: pembiş pembişşşş:nazar:
Sena616 Sena616 kıyamaz bana kuzum biliyorum
C cizen_bayan ben yokken buraları boş bırakmamışsın afferimmm sana arkidişimmm :KK49::halay:
oda zamanla daha aktif olacak eminim :KK36::KK37::KK60: Baldır balll gerçi ben görmeyeli daha bal olmuş :-):KK19: 7 yi severim ama kilo başında olunca hiç güzel değil 6 lara gelelim kuzummm:cool:

Ben hemen ac oldugumda yemiyorum , bir yarim saat beklerim gercek aclik mi , duygusal aclik mi diye. Duygusal aclikta doymazsiniz zaten, insulin direnci acliginda da doymazsiniz.

Onun disinda bir bitki cayi bile calistirabilir metabolizmayi ama yeterli gida almiyorsan vucut kitlik surecine ve her yedigini depolamaya baslar. Kilo veremezsiniz o zaman.

O yuzden hep ac kalmayin diyorum. Tatliya sekere ihtiyaciniz yok ama yemeginizi normal yeyin kizlar.

Veee o detox listeleri de isvec diyeti, cart curt diyeti gibi sacma diyetleri de uygulamayin.

1 kilo =7000 kalori ise, 3 gunde 21000 kalori vermek gibi bir sacmalik var mi? Super calisan atletik bir vucudunuz yoksa tabi ki...3 gunde 3 kilo verip seviniyorsunuz , sonra aldiginiz 6 kilo. :KK12:
Ben herşeyi yiyorum ve aynen açlık hissettiğimde çayımı içiyorum ve biraz sonra ara öğünümü yiyorum ve yazılan hiç bir diyet bana göre değil ben kendi programımı kendim yapıyorum sınırlarımı kendim belirliyorum tabiki sayende öğrendim ;)

Ben herşeyi yiyorum ve aynen açlık hissettiğimde çayımı içiyorum ve biraz sonra ara öğünümü yiyorum ve yazılan hiç bir diyet bana göre değil ben kendi programımı kendim yapıyorum sınırlarımı kendim belirliyorum tabiki sayende öğrendim :KK66:
Senin menulerini bosuna begenmiyorum zaten. :KK50:

Aynen öyle bir pazarımız var teyzeleri :KK200:
takımımı seveyim yaaaa:KK200: pembiş pembişşşş:nazar:
Sena616 Sena616 kıyamaz bana kuzum biliyorum
C cizen_bayan ben yokken buraları boş bırakmamışsın afferimmm sana arkidişimmm :KK49::halay:
oda zamanla daha aktif olacak eminim :KK36::KK37::KK60: Baldır balll gerçi ben görmeyeli daha bal olmuş :-):KK19: 7 yi severim ama kilo başında olunca hiç güzel değil 6 lara gelelim kuzummm:cool:
Kiyar kiyar onun civili sopasii var. :KK45:

Bayrama 20 gün var 69 u görmek istiyorum o zaman kadar ama zor gibi çünkü 4.7 kg var :KK43:
Çok ümitsiz olma canım elinden geleni yap şimdiki halinden iyi olacaksın eminim :KK66:
84.4 um
Hadi tanisalim
Kaç yaşındasın
Yeni misin burda benim gibi :)
Evet yeniyim 33yaşındayım 1.68boy 85kilom evli iki çocuk annesiyim terazi burcuyum hedefim 68 ve inşallah olacak evet seni tanıyalım :KK25:

Back