Tanıtmıştım sen kaçırdın demekki canım az önce tekrar tanıttım
Azimli azimli devam ediyorum canım bayramda yeğenim evlenecek ozamana kadar 78olmak hedefim bugünkü tartı rakamından sonra olmayacak birşey değil diyorum
32 yaşındayım canim bendeÇok ümitsiz olma canım elinden geleni yap şimdiki halinden iyi olacaksın eminim
Evet yeniyim 33yaşındayım 1.68boy 85kilom evli iki çocuk annesiyim terazi burcuyum hedefim 68 ve inşallah olacak evet seni tanıyalım
Vazgectiklerin,Çok ümitsiz olma canım elinden geleni yap şimdiki halinden iyi olacaksın eminim
Evet yeniyim 33yaşındayım 1.68boy 85kilom evli iki çocuk annesiyim terazi burcuyum hedefim 68 ve inşallah olacak evet seni tanıyalım
Bak bende insülin direnci var meselaVazgectiklerin,
hala yediklerin,
kilo alma sebebin
saglik sorunlarin gibi.
Karpuz benim en sevdigim meyvelerden, hele simdi tam da mevsimi. Genelde aciktirir diyorlar ama ben de oyle bir etki olmuyor, hem tatli istegimi kesiyor hem serinletiyor daha ne isteyeyimAfiyet olsun. Karpuz seni daha cok aciktirmiyor mu.
Bende super acikma etkisi yapiyor da.
İdolümsünBen kendimi tanitayim kizlar.
48 kilo iken 61 lere ciktim . Ciktim ama niye ciktim. Kahvaltida kola borek, gun icinde nutella helva vs vs.
Insulin direnci olusturdum kendime.
Sonra 61 iken dedim bir diyet yapayim da kilo vereyim o 61 kilo oldu size 65 - 70 - 78 lere ciktim.
3 sene once bir hirsla ve Karatay vari bi beslenme bicimiyle 15 kilo verip 59.9 lara indim. Yine lahmacun , makul miktarda pogaca simit , dondurma yiyerek 4-5 ay korudum bu kiloyu. Bir yaz gunu kola iceyim ya bi kereden bi sey olmaz dedim. Orada corap sokugu gibi geldi tatlilar, profiteroller. 68 derken, 75.3 lere ciktim.
Burada yarismaya basladik 60 kilolara indim ama hastalik nedeniyle ara verdim. O arada da gunde 8 kisilik yas pastalari goturdum. 5 kilo getirisi oldu bana.
Simdi hedefime 2 kilocuk kaldi. Sonra ara vermeyi dusunuyorum tabi ki kilomu da korumayi.
Onceki benden farkim bu kiloyu yavas ve sistematik bir sekilde vermem oldu ve artik acligimin farkindayim. Fiziksel aclik mi , duygusal aclik mi , insulin direnci acligi mi onceden farkedip ona gore onlem alabiliyorum.
Bana gore hayatimdaki NO NO lar asitli icecekler. Onlari icmeyi dusunmuyorum.
Karpuz gibi meyveler bunlar benim insulin direncimi oynatiyor.
Kafein bana yaramiyor mesela. Kafeinsize cevirdim o yuzden.
Patates her zaman kurtaricim hala devam etmeyi dusunuyorum.
Onemli olan kendini tanimak kilit nokta bu.Bak bende insülin direnci var mesela
Birkaç sene sürekli ilaç kullandım
O zamanlar 58 kilo civarıydım
Kendimi çok sisko sanırdım
Benim kilo alma sebebim doğumlar oldu
Doğum sonrası bi turlu başaramadım
Zayıflasamda geri aldım
Maalesef
Hamileliklerim
Haricinde hiç bu kadar kilolu olmamıştım
Suanda ellerim ayaklarım o kadar siski
Son 2 haftadır kendimi bende taniyamamaya başladım
Kilomdan kaynaklı oturduğum hemen uyuşma karıncalanma oluyor .. rahat hareket edebilmeyi ozledim
Dogrudur , ne mutlu sana. Insulin direncim olmasa guzel meyve, bende ki etkisi 48 saat aclik oluyor.Karpuz benim en sevdigim meyvelerden, hele simdi tam da mevsimi. Genelde aciktirir diyorlar ama ben de oyle bir etki olmuyor, hem tatli istegimi kesiyor hem serinletiyor daha ne isteyeyim
HarikasınBen kendimi tanitayim kizlar.
48 kilo iken 61 lere ciktim . Ciktim ama niye ciktim. Kahvaltida kola borek, gun icinde nutella helva vs vs.
Insulin direnci olusturdum kendime.
Sonra 61 iken dedim bir diyet yapayim da kilo vereyim o 61 kilo oldu size 65 - 70 - 78 lere ciktim.
3 sene once bir hirsla ve Karatay vari bi beslenme bicimiyle 15 kilo verip 59.9 lara indim. Yine lahmacun , makul miktarda pogaca simit , dondurma yiyerek 4-5 ay korudum bu kiloyu. Bir yaz gunu kola iceyim ya bi kereden bi sey olmaz dedim. Orada corap sokugu gibi geldi tatlilar, profiteroller. 68 derken, 75.3 lere ciktim.
Burada yarismaya basladik 60 kilolara indim ama hastalik nedeniyle ara verdim. O arada da gunde 8 kisilik yas pastalari goturdum. 5 kilo getirisi oldu bana.
Simdi hedefime 2 kilocuk kaldi. Sonra ara vermeyi dusunuyorum tabi ki kilomu da korumayi.
Onceki benden farkim bu kiloyu yavas ve sistematik bir sekilde vermem oldu ve artik acligimin farkindayim. Fiziksel aclik mi , duygusal aclik mi , insulin direnci acligi mi onceden farkedip ona gore onlem alabiliyorum.
Bana gore hayatimdaki NO NO lar asitli icecekler. Onlari icmeyi dusunmuyorum.
Karpuz gibi meyveler bunlar benim insulin direncimi oynatiyor.
Kafein bana yaramiyor mesela. Kafeinsize cevirdim o yuzden.
Patates her zaman kurtaricim hala devam etmeyi dusunuyorum.
Ayın 1 i çarşamba canım kesin ve net tarih
Tesekkur ederim canim, icim rahatladi:)) Yarin diye tedirgin olmustum bir an.Ayın 1 i çarşamba canım kesin ve net tarih
Ne demek her zamanTesekkur ederim canim, icim rahatladi:)) Yarin diye tedirgin olmustum bir an.
Yeni gelen bir arkadas var. Minik kelebek tarti resmini istiyoruz.
Kesin bilgi yayalim.Ayın 1 i çarşamba canım kesin ve net tarih
Gecen sene bu zamanlar 75.3 lerdeydim 18 + 5 kilo .Harikasınson verdiğin kiloları ne kadar zamanda verdin
Ben meyveyi biraktim kelebek insulin direnci yuzunden. Cok cok nadir tuketiyordum. Seker de oyle.A AklinYolu1 insülin direnci açlığını anlıyorum demişsin o zamanlar ne yaptın nasıl kontrol altına aldın
Bende anlıyorum o zamanlarımı
İnsanın gözü dönmüş gibi oluyor
Ama nasıl kontrol altına alınabilir?
Gorusuruz.Ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?